Vinkkejä mustasukkaisuuden vähentämiseen?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Vargynja, 7 huhti 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Miten olette helpottaneet esikoisen mustasukkaisuutta toisen lapsen tultua perheeseen?

  Meillä on täällä 6-v mustis. Kovasti koitetaan huomioida ja ottaa mukaan vauvan hoitoon. Kaipa tämä aikaa myöden helpottaa?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 2. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Samaa oon itselleni sanonut, että kaipa se menee joskus ohi.. Täällä 4v isosisko ei ole vieläkään rauhoittunut ja pikkuveli on jo 13kk.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. Lady Alice Addikti Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Ootte siis ottanut mukaan vauvan hoitoon, joka on tosi hyvä juttu! Meillä on myös oma nukke, eli oma vauva, jota esikoinen hoitaa. Siskon pojilla oli aikoinaan myös mustasukkaisuuden vähentämiseksi, eli ei ole mitenkään sukupuoleen sidonnainen juttu tuo nuken hoivaaminen. :) Meillä tosin vanhempi tyttö tykkää erityisesti "imettää" omaa vauvaansa, kun pikkusisko nukkui on tissillä. :joyful: Antaa myös tuttipullon tietty. Lisäksi isosisko saa esim. valita siskolleen vaatteet päiväksi tai saa tuoda lelulaatikosta valitsemansa lelut siskolle heti aamulla jne. Tästä tykätään ainakin meillä kovin. :)
 4. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Kiitos vinkeistä Lady Alice. Otettiin heti käyttöön tuo että saa valita vauvalle vaatteet ja tuntuu tykkäävän. :) Nukkea hän ei ole aiemmin halunnut, vaikka on ollut tarjolla. Voisi kyllä kysyä nyt kun on vauva, haluaisiko nuken omaksi vauvaksi hoidettavaksi.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu