Vinkkejä ihmisten kohtaamiseen kotoa käsin

Keskustelun 'Vinkkejä äidiltä toiselle' aloitti Vargynja, 26 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Kerätään tänne erilaisia tapoja kohdata muita ihmisiä ilman että heidät kohtaa kasvokkain. Näistä on varmasti iloa varsinkin nyt poikkeustilan aikana, mutta myös muulloinkin. :) Tuleeko mieleen hyviä tapoja pitää yhteyttä ihmisiin puhelimen/netin välityksellä (perinteisten puheluiden tai viestittelyn lisäksi)? Tiedätkö tahoja jotka järjestävät avoimia etätapaamisia tms toimintaa? Vinkkaa ne tänne muidenkin iloksi! :)


  Tahoja, jotka järjestää etäkahviloita yms. toimintaa:

  MLL järjestää etäkahviloita (vauva- ja perhekahviloita) ja muuta etätoimintaa Zoom-verkkoalustan avulla. Kannattaa mennä kurkkaamaan aikataulut oman alueen sivuilta. :)

  Kiintymysvanhemmuusperheet ry järjestää facebookissa avoimia etäperhekahviloita.

  Näitä on varmasti monia muitakin, mutta jos niitä ei tiedä niitä voi olla vaikea löytää. Joten auttakaa tekemään kattavampi lista. :)


  Muita erilaisia tapoja pitää yhteyttä ihmisiin:

  Perinteisten puhelujen lisäksi Whatsappin videopuhelut tai vaikka Skype on siitä mukavia että kaverin pääsee näkemään vaikka kauempana ollaankin. Toimii myös muutaman ihmisen kesken.

  Soittaa voi myös muutenkin kuin kotona istuen. Voit mennä vaikka kaverin kanssa lenkille puhelimen välityksellä - kumpikin on lenkillä eri paikassa ja voitte jutella samalla.

  Eri yhdistykset sun muut järjestää Instagramissa livekeskusteluja. Yhdistyksen (tai muun) edustaja siis juttelee livenä ja keskuteluun voi ottaa osaa kirjoittamalla. Näitä voi seurata myös puolella korvalla. Tiedättekö kuka/mikä järjestää seuraavaksi tällaisen? Vinkkaa se muillekin.