Viimeisin neuvolakäyntisi

Keskustelun 'Syyskuiset 2020' aloitti Vargynja, 19 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Miten viimeisin neuvolakäyntisi meni? Oliko kaikki kunnossa?

  Jos edessä on ensimmäinen neuvolakäyntisi, voit lukea ensimmäisen käynnin sisällöstä artikkelistamme. Joko ensimmäinen neuvola-aika on varattu?
 2. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Ajattelin varata ensimmäisen käynnin vasta jos varmistuu että elämää on, eli varhaisultran jälkeen. Viimeksi jouduin perumaan ensikäynnin keskenmenon takia ja nyt en siihen tilanteeseen halua enää joutua.
 3. DudeDudette Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020 Elomammat 2018

  Huomenna on tarkoitus soittaa neuvolaan.

  Meillä on esikoisella niin kiva hoitaja että haluttiin jatkaa hänellä vaikka ollaan muutettu eri kuntaankin. Toivon todella että päästään samalle henkilölle nytkin.

  Tytöllä on puolitoistavuotis-neuvola 3.2. niin tulee useampi käynti lähiaikoina...
 4. Unisieppari Peruskäyttäjä

  Ensimmäinen neuvola-aika jännittää itseä kyllä jonkin verran, kun on ensimmäinen lapsi kyseessä. Toivon, että meidän hoitaja ois myös mukava, jotta ne seuraavat kerrat tuntuis rennommilta. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Vappupallo Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Täällä oli alempana toinenkin neuvolaketju, siellä vähän enemmän viestejä :)
 6. Lillukka80 Aloittelija Syysäidit 2020

  Se tunne kun teet asioita ekaa kertaa :happy: soitin neuvolan ajanvaraukseen. Olin valmistautunut kaiken maailman kysymyksiin. Minä, joka työkseni juttelen puhelimessa ihmisten kanssa jännitin :joyful: Yritin saada ajan mahdollisimman varhaiseen vaiheeseen mutta "vasta" 7.2 iltapäivästä pääsen neuvolantätin juttusille. Huomasin buukanneeni itselleni suuhygienistin samalle päivälle, joten päätin ottaa siihen pekkaspäivän. Jotenkin rennompaa lähteä kotoa tuollaiseen tärkeään tapaamiseen kuin pyyhältää suoraan töistä.
 7. DudeDudette Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020 Elomammat 2018

  Tänään soitto neuvolaan ja varattiin aika 13.2. Aikaisemminkin olis päässyt (jo ensi viikolla) mutta tää aika minkä otin sopi parhaiten omiin aikatauluihin.
 8. Sierra Iris Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Viimeisin, joka oli myös ensimmäinen, oli viime viikolla. Jotenki suht turha käynti kun edellisestä asiat muistissa. Ensi viikolla varhaisultra jota odotan innolla. Sillon rv9 menossa
 9. Tirpunen Aloittelija Syysäidit 2020

  Ensimmäinen neuvola ensi viikolla, rv 8+6
 10. Pikkupossu93 Aloittelija

  Toissa päivänä oli ensimmäinen neuvola, viikkoja tais olla 9+4. Neuvolan mukaan La olis kyllä päivää ennen, mitä itse olin laskenut, mutta sinne päin. :happy:
  Paljon juteltiin, mutta eipä siellä oikein mitään uutta tullut. Nyt pitäis vaan muistaa varata kaikki labrat, sokerirasitus, ultra ja mitähän vielä. :grin
 11. Hansski Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Meilläkin siirtyi päivällä la omista laskuista, päivitän sen tuonne listaan. Mietin, että vaikuttaako tuo karkauspäivä..?
 12. Sun89 Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Syysmammat 2017

  Ekassa neuvolassa käyty. Paljon juttelua, tietojen täyttämistä ja aikalappusia, joista osa pitää muistaa varata itse ja opetella käyttämään Maisa-sovellusta

Jaa tämä sivu