Viimeisin neuvolakäyntisi

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Vargynja, 21 tammi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. vilmu Jostain jotain jo tietävä

  Tänää tulikin jo kätilöitä sähköposti, että eka tapaaminen ois 23.3. :) ompas kätevää kun englantikin on vihdoin päivittynyt nykyaikaan eikä tarvi kokoajan soitella jonnekkin niinkun viime raskaudessa.

  Kaippa mä tollon sit kerron töissä raskaudesta, ku meillä menee kaikki raskauteen liittyvät tapaamiset täydellä palkalla työajalla ja mun on helpoin työajalla käydä kun taapero on hoidossa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Kävin tänä aamuna ekan neuvolan. Sain perinteisen neuvolakortin eikä ollut mitään puhetta iPanasta tai muusta sähkösestä. Mutta meidän kunta onkin niin perinteinen vanha pitäjä :grin sain lähetettä sokerirasitukseen, labraan ja ultraan sekä mun laskettu aika on nyt kuitenkin 4.10 eli poksun perjantaisin sittenkin. Ei vaihtanut kolmen päivän takia laskettua vaikka varhaisultrassa olin katsottu.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Annmary Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Kiva lukea kaikkien neuvolakuulumisia.
  Mulla laskettu aika 20.10. ja ensimmäinen neuvolakäynti varattu 18.3. Varhaisultra 7.3. Tulen sitten tänne kertomaan kuulumisia.
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Vohveli Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Täällä oli kanssa tänään ensimmäinen neuvola. Th oli tosi mukava. Vähän on vielä epätodellinen olo kaikesta mutta eiköhän se siitä kun pääsee muutaman viikon päästä nt ultraan ja näkee jo ehkä enemmän ku pikku katkaravun :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. maissia Jostain jotain jo tietävä

  Ensimmäinen neuvolakäynti olisi ensi viikolla.. Jännittää... tuntuu että ei oikein pysty keskittymään mihinkään..:whacky011
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. roose Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Huiii, meillä on ensimmäinen neuvola maanantaina. Eilen neuvolasta soitettiin ja puhelu alkoi tyylillä "valitettavasti aikanne on peruttava" ja ajattelin jo että se siirtyy kauas hamaan tulevaisuuteen, mutta ei se sitten siirtynyt kuin 2 tuntia myöhemmäksi.
 7. kaHja88 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mul olis kans viikon päästä eka neuvola :) Onko muilla toisen lapsen saavilla pyydetty ottaa edellistä neuvolakorttia mukaan? :wideyed:
 8. Dustis Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019

  Ei mua pyydetty, mutta kaiveltiin kyllä koneelta jotain tietoja muun muassa synnytyksestä mitkä sitten kirjattiin uuteen korttiin tiedoksi... Kuitenkin sama neuvola kuin edelliselläkin kerralla viimeisen kolmanneksen, niin kai siellä kaikki olennainen on järjestelmässä jo valmiina Tietyllä tapaa käy kyllä järkeen jos vähän vanhasta kortista tsekattais että miten mennyt aiempi raskaus.
 9. Ketterä Näppärä viestien naputtelija Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Täällä on myös laskettu aika 20.10,ens viikolla oma neuvola käynti.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Huonoa kieltä Huonoa kieltä x 1
 10. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Eka neuvola oli tänään, olipa kivaa. Uusi terkkari on todella mukava. Tuntui hyvältä, kun voi ihan avoimesti keskustella kaikista asioistaan ja toista oikeasti kiinnostaa ja hän oikeasti osoittaa välittämistä. Paperinen äitiyskortti vielä meillä, se on myös tosi kiva juttu.
  • Tykkään Tykkään x 5
 11. Ninahenrika Oman äänensä löytänyt

  Tänään oli ensimmäinen neuvola. Heti kun astuttiin sisään niin alkoi jännittää ihan hirveästi. Oli onneksi mukava terkkari ja kaikki arvot mitä otettiin oli ihan kohdillaan. Hyvä fiilis aloittaa viikonloppu. :happy:
  • Tykkään Tykkään x 6
 12. roose Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Meillä on tunnin päästä eka neuvola. Olen jännittänyt koko aamun, onneksi sain silti syötyä vähän aamupalaa. Nyt vaan oksettaa ihan sikana ja vatsaa vääntää ja sydän tykyttää ja kaikkea. :eek: Selviääköhän tuosta hengissä..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. AVARN Puuhakas puhuja Huhtimammat 2017

  Mulla huomenna eka neuvola ja oon jännittäny jo pari päivää. Tai hirvittää ehkä enemmän. En tiiä miks. Ja ekan kerran näen masuasukinki et onko siel ees mitää. Harmi ku on huomenna keskellä päivää. Olis ny ollu aamusta nii olis päässy siitäki reissusta heti eroon. :D onneks oon varannu esikolle hoitopäivän nii saan maata puolet päivästä jalaat kohti kattoa ja kattoa telkkaria. :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 14. roose Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Nyt on käyty. Terveydenhoitaja oli kovin mukava ja saatiin pahvinen neuvolakortti. :happy: Onneksi olin ottanut verenpaineen kotimittaukset mukaan kun arvasin että ne huitelee jännityksestä ihan missä sattuu. :grin Hemoglobiinia mietin paljon että mitähän tuo sanoo, kun nuorempana on ollut ongelmia sen kanssa, mutta sekin oli tosi hyvällä tasolla. Nyt vaan pitää hirveästi varailla aikoja joka paikkaan.
  • Tykkään Tykkään x 4
 15. AVARN Puuhakas puhuja Huhtimammat 2017

  Ekasta neuvolasta selvitty. Kiva oli terkka! Yksi vahva syke löyty oikeesta paikasta ja vastas kokoa 8+6 niiku pitiki. Tarkkaa mittaa ei toki saatu. Mut hyvä et oli kaikki hyvin. :)
  • Tykkään Tykkään x 7
 16. maissia Jostain jotain jo tietävä

  Ekasta neuvolakäynnistä taisin puhua tuolla ultrakuulumisten puolella mutta mehän käytiin sen jälkeen kovien kipujen vuoksi ylimääräinenkin neuvolareissu jolloin käytiin sykkeitä kuuntelemassa.. Ei kyllä ollut se viikonloppu kovin mukava kun päivystykseen soitettiin pariinkin otteeseen ja lopulta piti kuitenkin odottaa maanantaihin että pääsi varmistamaan että onko kaikki hyvin :arghh: Onneksi sykkeet kuuluivat ja jopa huomattavasti paremmin kuin sillä ekalla kerralla :shy: Toivottavasti ei tule mitään vastaavaa uudelleen :pale
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 17. T535 Puuhakas puhuja Lokakuun äidit 2019

  Minulla oli eilen ensimmäinen neuvolatapaaminen. Tunti siinä meni, mitään ihmeellistähän sillä tapaamisella ei tapahtunut. Lähinnä katsottiin mitä kaikkia käyntejä minnekin tulee, ultraa, labraa, lääkäriä, neuvolaa..

  Ja iso kasa paperia.
  • Tykkään Tykkään x 2
 18. Bessi Silmät suurina ihmettelijä

  Tänään oli toinen neuvolakäynti. Ei mitään ihmeempiä siellä tehty, mitattiin verenpaine ja paino ja hemoglobiini. Niin ja pissanäyte piti antaa. Sitten juteltiin oikeastaan niitä näitä.Kaikki oli ihan kunnossa ja sykkeet kuului hyvin :happy: nyt siis 15+4
  • Tykkään Tykkään x 4
 19. AVARN Puuhakas puhuja Huhtimammat 2017

  Mulla oli kans eilen neuvola. Eipä sie mitää ihmeellistä. Eka ei saanu sydänääniä kuulumaan nii mentiin ultraamaan niin sielähä pikkukaveri mussutti vaan peukkua ja sydän löi normaalisti.
  • Tykkään Tykkään x 9
 20. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Täälläkin toinen neuvola takana, kaikki mallillaan ja pientä jouduttiin hetki metsästämään, kun oli niin kova meno päällä. Sykkeet 140 ja kaivoin jo vanhat neuvolakortit esiin, kutakuinkin samoissa menee kuin aikaisemmatkin.
  • Tykkään Tykkään x 9