Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Tammikuiset 2022' aloitti Bella Swan, 6 huhti 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mikä oli viimeisin hankintasi vauvallesi? Tule kertomaan tähän ketjuun aina kun hankit jotain pikkuisellesi. :dummy:

  Oletko ylipäätään tehnyt jo paljon hankintoja? Tässä artikkelissa on lista erilaisista hankinnoista – oletko sinä jo hommannut monia listan asioista? Onko listalla sellaisia asioita, jotka aiot jättää hankkimatta?
 2. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Meiltä löytyy valmiiksi jo sitteri, kantoreppu, kaukalo ja syöttötuoli. Pitäisi ostaa ainakin tuplarattaat ja joku ensisänky.. muutamia pikkuvaatteita olen jo ennen raskautta hommannut kirpparilta kun on tullut tarpeeksi söpöjä vastaan.
 3. Tönä Aloittelija

  Oon säästänyt oikeastaan kaiken esikoiselta, paitsi muutaman epäkäytännöllisen laitoin kiertoon.

  Hankinnassa olisi
  -Tuplat ehkä?
  -Leikkialusta, viimeksi oli leikkimatto mutta laitoin kiertoon, nyt haluaisin erikseen jonkun pehmoisen maton/patjan ja ehkä kaveriksi puinen leikkikaari.
  -kaikki vaatteet on säilössä mutta varmasti muutamia vaatteita ostan, riippuen toki sukupuolestakin. Ja viimeksi oli kesä vauva ja nyt talvi niin vuodenaikaan sopivat pikkuiselle
  -jos ei tuplia niin seisomalauta
  -toinen kylpyamme?

  Eipä muuta hankittavaa tullut mieleen, onneksi kaikki on säästössä:grin
 4. Pillow Tuttu foorumilla

  Eilisen varhaisultran jälkeen uskaltauduin ostamaan yhden pienen muumi bodyn. :smiley-ashamed005

  Samaa kuosia on ennestään esikoisella ja kuopuksella paidat. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. PogoMamma Rakastunut foorumiin Tammikuiset 2022 Elokuun äidit 2019

  Meillä on hankittava kaukaloon telakka ja rattaisiin toinen istuin tai seisomalauta. Siinä on varmaan ne tärkeimmät kun kaikki entiset on säästössä aiemmilta. Molemmille sukupuolille on vaatteita eikä uusia tarvi hankkia.
 6. Imme Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Me ehdittiin myydä ja antaa pois suurin osa kuopuksen tavaroista. Ainoastaan yhdistelmät on jäljellä, joten aika paljon hankintoja vielä edessä. En ole vielä tehnyt tälle pienelle hankintoja, ehkä sitten nt-ultran jälkeen :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Pelp Tuttu foorumilla Tammikuiset 2022

  Meidän pitää hankkia kaikki uusiksi kun meidän poika täyttää loppuvuodesta jo 5 vuotta, ihan muutamia vaatteita ollaan pojan vauva ajasta säästetty. Mutta toisaalta kyllä kivakin päästä uudelle tulokkaalle hankkimaan tarpeelliset:happy:
  Ainut mitä ei tarvii hankkia on auto, pihassa jo valmiiksi onneksi iso farmari maantielaiva:grin
 8. Salssu Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Tammikuiset 2022

  Meillä on suurin osa tarvikkeista valmiina esikoisen vauva-ajalta. Tuplarattaita mietin, et pitäiskö.. ikäeroa tulee 1v8kk, eli sen puolesta varmaan joo vois olla hyvä, mut en haluis luopua nykyisistä unelmarattaista ja ne tuplat on aina sellasia vankkureita :wideyed:
 9. Pelp Tuttu foorumilla Tammikuiset 2022

  Meinaako muut tehdä selkeän listan mitä tarvitsee hankkia?
  Mä tässä vähän innostuin selailemaan ja ihan kamalasti tullut kaikkea uutta viidessä vuodessa:)
  siis sähköavusteisia rattaita ja kahvinkeittimen näköisiä korvike hässäköitä jaja heijaavia patjoja ynm:wideyed:
  Menee kyl oma aikansa taas tutustuessa kaikkeen uuteen:grin
 10. Vivu Tuttu foorumilla Tammikuiset 2022

  Meillä on onneksi ympärillä paljon juuri vauvan saaneita niin sieltä tulee, osa tulee meille takaisin kun esikoisen jälkeen annoin eteenpäin. Mutta pakkohan sitä on selailla ja tutustua mitä kaikkea sitä voiskaan hommata! :bag: Mä aloitan hankinnat varmaan sit rakenneultran jälkeen kun on enemmän rahaa käytössä.
 11. Mammamato Aloittelija Tammikuiset 2022

  Mulla jo sormet syyhyää, että uskaltaisi ostaa kantoliinan, mutta pakko vaan malttaa odottaa vielä, että näkee, että siellä on edes joku ja että hän mahdollisesti jatkaa kasvuaan...

  Yhdistelmät meiltä jo löytyykin, mutta turvakaukalo ja pinnasänky pitää kyllä hommata. Pinnasänky hommattiin esikoiselle (17v) käytettynä, joten vaikka se vielä kellarista löytyy, niin ehkä me panostetaan uuteen. :happy:
 12. suubi Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Tammikuiset 2022 Huhtimammat 2017

  Meillä on 2- ja 4- vuotiaat pojat. Oon laittanut käytännössä kaikki talteen vauva-ajoilta. Ainoa mikä pitäis ehkä uusia on turvakaukalo kun se ollaan ostettu ulkomailta (asuttiin ulkomailla kun pojat syntyi), tykkään kyllä siitä tosi paljon mutta ei taida täyttää standardeja. Se mietintään! Tuplat löytyy mistä saa yksiköt vauvalle tai tuplat jos tuliskin tuplat. Heh. Onneksi on paljon säilössä. Jos samaa sukupuolta tulee niin pikku vaatteetkin on säilötty, toki jotain uutta aina kiva ostaa ja samisteluvaatteita. Jos tulis tyttö niin osa poikien vauva-ajan vaatteista menis hyvin kun melko neutraalia linjaa on ollut vaatteet, jotain vaaleanpunaista hattara hörselöä täytyis kyllä ostaa jos tyttö sattuis olemaan. Jännittävää! Poika trio vaiko prinsessa isoveljien lellittäväksi. :Heartred
 13. Vilja. Tuttu foorumilla Tammikuiset 2022

  Mä tilasin muutaman söpön pehmolelun :computer005:dog:bag: Tosin toinen niistä taitaa olla enemmän ehkä 1-vuotiaalle sopivampi. Lelujen kanssa kävi vielä niin, että jouduin yhden lelun varastoon saapumista kyttäämään päiväkausia, ja jotenkin sitten kun sitä saapui, onnistuin vahingossa tilaamaan molempia leluja tuplat :bag: No, aina ne toiset voi palauttaa tai sitten annan ne veljen lapsille.
 14. suubi Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Tammikuiset 2022 Huhtimammat 2017

  Oon tässä kevään aikana ostanut muutamia unisex vauvan vaatteita, varmaan ollut enne että raskaudun. :Heartred tänään vähän silmäilin nettikauppoja sillä silmällä että vois jotain uutta babylle ostaa kunhan päästäis ensin turvallisimmille viikoille :)
 15. CCL Aloittelija

  Ite en oo vielä ostanut mitään, mutta mies oli käynyt ostamassa Muumi-bodyn :cat: meillä on edessä oikeestaan ihan kaiken mahdollisen ostaminen. Miehen lapset on jo sen verran vanhoja, että niiltä vauva-ajoilta ei varmaan oo mitään jäljellä. Yritetään varmasti suosia pääasiassa kierrätettyjä tavaroita ja vaatteita.
 16. Elfrida Aloittelija

  Meiltä ei löydy käytännössä oikein mitään, kun esikoinen kyseessä, ja esim. siskon nuorimmainen jo 9 eli heiltäkään ei enää löydy tarvikkeita ym. Ostin pienet vauvan tossut jo ennen raskautumista, vähän kuin hyvää onnea tuomaan :rolleyes: Ja äitini oli ostanut ensimmäisen bodyn aika pian kuultuaan raskaudesta. Nt-ultran jälkeen aiomme miehen kanssa ostaa jotain pientä, jos kuulemme hyviä uutisia :happy:
 17. Annisofia Aloittelija

  Tekee ihan hirveästi mieli ostaa vaan kaikki jo heti valmiiksi! Ehkä tämä toisen kolmanneksen energia on siihen syynä :D
  Uskaltauduin ostamaan muutaman vaatteen alennusmyynneistä ja voiii kuinka pieniä ne ovat:Heartred
  Käytiin Ikeassa ostamassa lipasto josta tulee sitten hoitopöytä. Voi sitten sinne laatikoihin alkaa keräilemään kaikkea pikkuhiljaa :hello2
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu