Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Helmikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Mikä oli viimeisin hankintasi vauvallesi? Tule kertomaan tähän ketjuun aina kun hankit jotain pikkuisellesi. :)

  Oletko ylipäätään tehnyt jo paljon hankintoja? Tässä artikkelissa on lista erilaisista hankinnoista – oletko sinä jo hommannut monia listan asioista? Onko listalla sellaisia asioita, jotka aiot jättää hankkimatta?
 2. mamaster Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  meillä on esikoiselta jäänyt aika paljon kaikkea. ei tarvi rattaita, sänkyjä yms. kirpparilta löysin sellaisia muovisia retro-palikoita(atomeja) niin ostin varastoon. ja yhden bodyn star wars-teemalla ostin :)
 3. Miki Aloittelija

  Yritän hankkia kaiken käytettynä joten kirppiksiä tulee jo katseltua sillä silmällä. Viimeksi löysin kotimaisia vaatteita naurettavan halvalla ja kestovaippoja ilmaiseksi.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Pollapallo Aloittelija

  Meillekin tulossa "kierrätysvauva" eli kaikki mahdollinen tulee käytettynä. Vasta ostin babybjörnin sitterin (melkein ilmaiseksi sai) kun vauva oli vasta suunnitelmissa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Katapultti82 Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020 Tammimammat 2018 Elokuunmammat 2015

  Mä oon säästänyt kaiken, joten juuri mitään ei tarvii hankkia, paitsi uudet rattaat, koska nykyiset on parhaat päivänsä nähneet..
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Mimme Aloittelija

  Meillä ei oo mitään ennestään ja varmaan ehkä lähempänä puolta väliä vasta uskallan alkaa tavaroita tai vaatteita hankkia. Jos siis ei tule vastaan jotain "pakko saada" juttuja.. :grin
 7. tiania Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Esikoisen jäljiltä olen säästänyt melkein kaiken. Uudet vaunut pitää hankkia sekä hoitopöytä, mutta ei muita suurempia hankintoja. Jos tulee tällä kertaa poika, niin ehkä jotain vaatteita lisäksi.
  Suosimme kierrätystä, joten kirppiksiltä ostan suurimman osan.
 8. Hemuli13 Tuttu foorumilla Heinäkuunmammat 2015

  Mä olen kerennyt tyhjentää kaapit vauvan tavaroista, joten oikeastaan kaikki hankittava. Hankintoja tosin rupean enempi miettimään sitten isommilla viikoilla, täytyy myös kotiin tehdä hieman muutosta että saadaan uudelle tulokkaalle huone.
 9. Nausikaa Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020 Syyskuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meillä on edellisiltä kaikkea tallessa ja varmaan vasta loppuraskaudessa tulee jotain hankittua...
 10. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Tänään sain kaverilta pienen söpön yöhaalarin vauvalle :) On ensimmäinen vaate :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. earl Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Ostin kahdet pienen pienet housut. Ajattelin ne ottaa synnärille mukaan ja pukea jo siellä. Ensimmäisestä lapsesta viisastuneena tiedän että se aika on lyhyt milloin voin päättää mitä lapsella on päällä.
 12. mamaster Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  tänään kotiutui vaunut. aivan ihanat hartanit jollaiset oli esikoisellakin. ostin tosi halvalla käytettynä priimakuntoiset ja tänään päivän to do-listalla oli irroitella ja pestä kangasosat.en kyllä oo ihan varma osaanko enää kasata niitä :D yhden bodyn ostin isosiskon kanssa ja ens viikolla reissusta tarkoitus shoppailla vauvalle kaikkea kivaa :)
 13. oletmunkaikuluotain Peruskäyttäjä Heinämammat 2016

  Meillä myös paljon esikoisen jäljeltä kaikkea, ainoat isommat hankinnat oli vaunut sekä turvakaukalo ja ne odottaa jo postissa :) löytyi setti hyvään hintaan at-lastenturvasta.
 14. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Meillä oli kaverin kanssa kirppispöytä ja myymättä jääneistä 50-62cm vaatteista valitsin itselleni muutaman mieluisan :) Parit housut, yöhaalarit ja neutraalit kietaisubodyt :)
  Siskolta saan talvella alle 2v vanhan turvakaukaukalon ja telakan pienellä maksulla ja tulan saan sitten myös ensi keväänä. Kaverilta saan emmaljungan vaunut talvella myös, melko isot hyökkäysvaunuthan ne on, mutta kätevät kuitenkin tien päällä. Kaveri on paljon matkustanut bussilla ja junalla ja kävelee paljon ja kehunut vaunuja kyllä.
 15. DanielaIG Aloittelija

  Heti ensimmäisen ultran jälkeen (viikko sitten, vk11) klikkasin ”tilaa” verkkokaupan vaatetilaukseen, joka oli odotellut siellä muutaman viikon. Tällä viikolla sain maailmanihanimmatjasöpöimmät kollarit ja paidan (kestävänkehityksen vaatteita). Esikoinen kyseessä, kaikki pitää hankkia. Ihanaa. Ihanaa:Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Taikaa83 Peruskäyttäjä Helmiäidit 2020

  Mä olen ostellut pitkin yritystä kestovaippoja aina kun halvalla löytänyt. Nyt mun varastolla vaipattaisi ehkä jo kaksoset :hilarious:
  Osan olen antamassa ystävän syntyvälle vauvalle.

  Muutamia pieniä söpöstely vaatteita ostanut myös kirpparilta :)

  Isommat hankinnat tehdään vasta rakenneultra jälkeen. Ultran jälkeen aloitan myös tekeen " oikean värisiä" kestovaippoja kun tiedetään sukupuoli.
 17. Nausikaa Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020 Syyskuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Mä nimenomaan en halua ”oikean värisiä” vaatteita eikä aiota tälläkään kertaa kertoa sukupuolta etukäteen. Ei voi kukaan hamstrata valmiiksi läjää vaaleansinistä tai punaista. Toki ei varmaan intokaan enää kolmannelle ole niin kova läheisillä ja kaikkea kuitenkin on valmiina...

  Onhan ne siis tosi söpöjä mutta ei sovi mun tyyliin ja se on lyhyt aika kun voi siihen tyyliin vaikuttaa xD. Meidän kestovaipatkin on alusta asti ollut sekaisin unisex/tyttö/poika kuoseja...
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Pääsky88 Aloittelija Helmiäidit 2020

  Itse en ole vielä ostanut mitään. Siskolta tulossa hyvä määrä vaatteita, kun siellä on noin vuoden tätä vanhempi vauva. Kaiken muun joutuu varmaan hankkimaan, kun sisko ehti periä veljen jäljiltä pitkälti kaiken ja tarvitsee niitä todennäköisesti vielä itsekin. Toisaalta odotan myös mitä kaikkea äitiyspakkaus sisältää. Kuulin tosin, että siinä tulevat vaatteet on monet yllättävän isoja. Oon aika viime hetken panikoija, joten saattaa mennä aika myöhäiseen ennen kuin saan kaiken hommattua. :grin
 19. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Vauvakirja uutena. Kirppikseltä kaksi bodya ja yhdet housut. Nettikirppis ostoksia on tulossa yhdet housut ja yksi body ja doppleri, mutta se on minulle :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Kirppikseltä pari bodyä, villasukat ja 5x potkuhousut yht. 8€, rintapumppu torista 0€ ja tuttipullon steriloija torista 5€ :happy:.

  Meillä eka tulossa, mitään ei oo valmiina ja pyritään säästämään hankinnoissa.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu