Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Santrah Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Villavaippahousut! Löysin sattumalta todella söpöt ja lähtivät matkaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Bluebubbles Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Esikko sen 10kk niin hyvin löytyy tavarat tulevalle pienelle :cool: Toinen pinnis varmaan pitää ostaa. Kävin läpi tytön pieniä vauvanvaatteita ja ja olisiko 10% niistä neutraalin sävyisiä, muut kukka-pinkki-röyhelö unelmia. Poika jos tulee niin pääsee vaatteita shoppailee. Ja olenkin jo vähän ostellutkin vaatteita mitkä sopii kummalla vain :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Untuvikko90 Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Meille on ensimmäinen tulossa, joten aivan kaikkea saa alkaa haalimaan kaappeihin jossain vaiheessa. Mitään ei olla vielä ostettu, kun niin alussa vasta ollaan, mutta yhden sukan kudoin ihan omin kätösin! :hilarious: siitä tuli kuulkaat niin järkyttävän näköinen, että onneks tässä on useampi kuukausi aikaa purkaa ja kutoa uudelleen :grin oon ollut kouluaikoina aina teknisissä töissä, niin penkin osaisin kyllä tehdä, mutta kutominen ja ompelu onkin sitten ihan hepreaa.
  • Hauska Hauska x 5
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020


  Meillä on sama homma, et nyt kun ensimmäinen kyseessä niin mitään ei ole valmiina. Tosin meillä on suvussa plus ystävillä nyt pikkuisia , että uskonpa että heiltä saadaan ainakin vaatteita esim kun veljeni perheessä kuulemma lapsiluku on jo täynnä ja samaistun myös tuohon että jakkaran teko onnistuis iteltäkin mut villasukkien ja lapasten teon jätän suosiolla mummolle ja isomummolle :laughing025 :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. Mamma72017 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Melkein valmis toukkapussi on mulla odottamassa kun oli menossa lähisukuun pienelle tytölle, jonka äidiltä kohtu repesi viikolla 24 ja meinasi lähteä äidiltä henki ja vauva ei selvinnyt 2 viikkoa.. Hoidin heidän nuorintaan sillä aikaa kun äiti oli sairaalassa, oli ihan hirveetä olla ite vahvana ja iloisena pienen eskarilaisen ja oman vauvan kanssa kun ei tienny menetetäänkä äiti ja lapsi molemmat :sad001 Ihan pienen tytön takia aion pukea omalle vauvalleni sitten sen toukkapussin, koska elämän on jatkuttava kaikesta huolimatta :Heartbigred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 6. Bluebubbles Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  :sad010Ei voi välillä ymmärtää tätä elämää. Miksi pienen pitänyt menehtyä ja äidin ja perheen kokea se kamalin... :sad001 onneksi äiti selvisi. Ja kuten sanoit, elämä jatkuu
 7. Mamma72017 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Hiuskarvan varassa oli äidinkin henki, pitää olla onnellinen siitä, että hän on elossa ♡
  Kaikki alkoi siitä, että 3 keisarinleikkauksen jälkeen ei pitänyt tulla enää raskaaksi riskien takia ja oli sit kierukka mut se oli laitettu päin peetä joten raskaus tapahtui kuitenkin, istukka kiinnittyi eteen arven päälle ja riski oli tiedossa mut aborttia eivät halunneet tehdä.. ymmärrän hyvin, kun tämä olisi ollut uuden miehen esikoinen, kun eihän lapsia pitänyt enää tulla.
  Miehen puolesta olen aivan äärettömän pahoillani ja onneksi poikani on kuitenkin tykänny aina ihan kamalan paljon tästä miestuttavasta niin ehkä hänestä on ollut vähän lohtua kuitenkin, vaikka välillä tuntu et pahentaa vaan asiaa kun näkee meidän vauvan kun omaa ei ole kuitenkaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. rukkanen Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Menen huomenna hakemaan pinnasängyn! :woot: Se onkin sitten ensimmäinen hankinta vauvaa varten. Käytettynä hankittu ja aion maalata eli seuraavaksi miettimään mitä maalia siihen käyttäisi ja mitä väriä. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. leonardotar Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Ostin tänään ihanan neutraalin jänisaiheisen bodyn ja voi että sitä on kiva hypistellä. Ensimmäinen hankinta :happy:
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. jokasor Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Ensimmäiset vaatteet hankittu: neutraalit harmaa seepra-body ja tummanharmaa body H&M:ltä, kun olivat alennuksessa. Raahasin siis miehen mukaan ostoksille, piti käydä iskostamassa hänelle todellisuutta, mikä meitä odottaa :D
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. Christine Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Britax smile 2 starttipaketti, eli vaunut ja turvakaukalo :rolleyes: tää oli aivan ihka eka hankinta pikkuiselle :shy:
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Emmastiina Aloittelija

  Meillä hommattu jo vaunut kun halusin niin paljon yksiä tiettyjä emmaljungan vaunuja ne on niin ihanat sit unipesä vauvalle, vaunulelu, purulelun ja tuttinauha! Vaatteita vähän ja ollaan saatu vaatteita myös paljon tutuilta. 3 viikon päästä selviää tuleeko tyttö vai poika niin sit osaa ostaa rohkeammin niitä vaatteita ja on helpompaa myös shoppailla niitä kun ei tarvitse miettiä kaikkea että täytyy olla neutraalin värisiä. Vauvan vaatteille lipasto käytiin just tänään ostamassa ja hoitotaso löytyy jo myös
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Untuvikko90 Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Minäkin korkkasin shoppailukauden alkaneeksi :grin käytiin kaverin kanssa tekemässä tyttöjenreissu Riikaan ja en voinut vastustaa kun vauvan vaatteet oli siellä niin edullisia :smiley-bounce012 Muutama body siis löytänyt uuden kodin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Santrah Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Nyt ollaan oltu kuukauden päivät reissussa. Mukaan on lähtenyt kaksi pussia vaatteita (enimmäkseen bodyjä) , turvakaukalo kahdella telakalla, pinnasänky ja keinu. On vähän lähtenyt lapasesta.. Mutta tää odottaminen ja kaiken hypisteliminen on ihanaa..
 15. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Mie oon ainoastaan netistä katsellu lähinnä vaunu tarjontaa. Viellä ei oo aikomusta todellakaan hankkia niitä. Vaatekaupoissa ei herää mielenkiinto viellä, kunhan maha kasvaa niin ettei jää epäselväksi ihmisille ( ja asia viimein todellistuu myös itselle ) niin sitten uskon , että alan hypistellä / ostaa vauva juttuja :dummy1::dummy:
 16. Christine Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Tähän mennessä meillä on hankittuna britax smile 2 starttipaketti johon kuuluu yhdistelmät ja kaukalo sekä autotelakka. Värinä lagoon green/black. Lisäksi ostin kuvassa näkyvät vaatteet (Lindex) sekä vauvakirjan. Myös harsoliinoja löytyy yht 9 kpl. Ihania kuoseja tullu niihin. Kummityttöni on vähän päälle 1v niin häneltä pieneksi jääneitä ja neutraaleja vaatteita saadaan lainaksi. Myös tarvikkeita kuten rintareppua, unipesää ym lainataan ystävältä (heillä tarkoitus yrittää toista lasta)...tämä kun jää meidän viimeiseksi lapseksi :Heartred

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Marmani Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Minä tilasin vauvakirjan ja yhdet housut vauvalle :) äiti ja sisko on myös ostanut muutaman vauvanvaatteen. Rakenneultran jälkeen alan varmasti jo haalimaan vaatteita ja muuta vauvalle, tekisi mieli myös mennä katselemaan hänelle jo vaunuja :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Santrah Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Tuli hommattua kehto ja pieni aloituspaketti kestovaippoja. Jännyttyneenä odotan miten kestoilu lähtee sujumaan.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu