Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Uusperhesatu

Asioista perillä oleva
Mikä oli viimeisin hankintasi vauvallesi? Tule kertomaan tähän ketjuun aina, kun hankit jotain pikkuisellesi. :)
 
Kirpparilta ostin oikeat retro potkarit ja samaa kangasta olevan paidan. Varmaan ovat joltain 70- luvulta, mutta oikein hyväkuntoiset. Pitäis tarkistaa mahtavatko olla jopa jonkun vuoden äitiyspakkauksesta???
 
En ole ostanut vielä mitään. Ajatus olisi, että vasta elokuussa alettaisiin ostamaan asioita. En halua tavaroita pyörimään nurkkiin paljon etukäteen. Kai myös jonkinlaista taikauskoa mukana.
 
Meille kotiutui tänään torilöytönä sisarusrattaat: baby jogger city selectit. Kaukaloadapteri pitää siihen vielä löytää. :)
 
Ostin tänään kirpparilta 5 eurolla ihanat pussilakanat, 2 alulakanaa ja 3 pissasuojaa. Sattu myyjä olemaan järkkäämässä pöytää niin anto noi pissasuojat kaupan päälle :D
 
bd66c04c12ee33da4ba72f99de72ae51


Vaatteita koossa 56 ja töppöset. :)
 
Tilasin jenkeistä vauvan ihka ensimmäisen bodyn, joka oli mukana uutisen julkistamisessa somessa nt-ultran jälkeen, bodyssa siis teksti Baby -oma sukunimi- ja October 2018 :love017 Eilen ostettiin yhdistelmävaunut! Siinä kaikki mitä ollaan itse ostettu, ei oo vielä uskaltanu...Tänään ru, joten kohta lähteekin lapasesta. :grin:laughing002
 
Takaisin
Top