Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Uusperhesatu, 14 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Mikä oli viimeisin hankintasi vauvallesi? Kerro tässä ketjussa aina kun hankit jotain pikkuisellesi. :)
 2. marbles Vieras

  Eilen ostin hoitoalustan, makso 11e :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Hoitoalusta ja yövalo tilattu netistä :).
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Neia81 Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Kaksi pientä tuttipulloa ja tutti tarttui viikonlopun kauppareissulla mukaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Rotokastinen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Hyttyssuoja rattaisiin, hintana oli paketilinen Juhla Mokkaa :D hankinta se on pienikin!

  T. Rotokastinen
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. MM Aloittelija

  Kontista jäi mukaan sitteri 8 eurolla. Ahkerana sain jo kankaat pestyä ja takaisin paikalleen odottamaan käyttäjää. Niin ja yksi siisti kestovaippa eurolla. :grin Ja netistä olis shoppailtuna kantoliina, tulee varmaan ens viikolla.

  Pitäis varmaan jossain välissä käydä kauppareissu jossain marketissa tms, listalla olis tutteja, tuttipulloja, vaippoja, korvikepurkki jne. Kaikki tuollainen "pikkusälä" puuttuu vielä, kuukausi laskettuun aikaan eli ehkä olis jo kohta aika... :hilarious:
 7. Kyfi0820740 Aloittelija

  Tuttipullon tutteja ja tutit. Pyrin kyllä imettämään mutta on se varalta ostettava tuttipullot ym.
 8. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Paristokäyttöinen rintapumppu ja liivinsuojia :)
 9. Leini83 Aloittelija

  Äitiyspakkaus tilattu ja pinnasänky hommattu. Työkaverilta sain pussillisen sukkia ja toisen vaatteita. Otetaan rauhallisesti :shy:
 10. Jadeton Aloittelija

  Elämäni ensimmäinen kantoliina saapui tänään kotiin. Esikoista kannoin repulla :)
 11. MM Aloittelija

  Viikko sitten ostin pari pientä tuttipulloa (lasisen ja silikonisen), muutaman korvikepurkin varalta jemmaan ja pari tuttia, niin ja hoitoalustan. Tällä viikolla olen ommellut pieniä tumppuja, ettei raavi naamaansa, sekä kestoliivinsuojia (laiskana piti ostaa, mutta materiaalit oli niin paljon halvempia valmiisiin verrattuna... :eek: ). Ja tänään ruokaostoksilta mukaan tarttui vaippapaketti, olis meillä jo valmiiksi saatuna kakkoskoon vaippoja, mutta ostin kumminkin yhden pienen paketin varuilta ihan pieniä. :joyful: Ja menossa jo vko 39+ :grin Olen mielenkiinnolla odottanut mitä jää ostamatta/tekemättä ennen sairaalareissua, mutta ei nyt mitään katastrofia kuitenkaan ole tiedossa, kun kaikki isompi oleellinen on jo aiemmin hankittuna ja ainahan voi laittaa miehen kauppaan, jos jotain tärkeää puuttuu.
 12. MM Aloittelija

  Osaatteko muuten sanoa kauanko pullojen/tuttien/maidonkerääjien jne sterilointi säilyy? Voi ne jo keittää valmiiksi odottamaan, vai pitääkö keittää vasta sitten kun oikeasti tarvii? Ja miten ne keitetyt kuuluisi säilyttää? :confused004
 13. mija85 Aloittelija Heinämammat 2018

  Vaunut! Edelliset oli niin epäkäytännölliset, että niistä piti päästä eroon jo pari vuotta sitten. Silloin en tosin ollut varma tuleeko meille kolmatta lasta, niin ei ollut syytä säilyttää muutenkin ahtaissa tiloissa 'ehkä-tarpeellisia' vaunuja.
  Nää uudet vaunut vaikuttaa tosi käteviltä, ja saa sen turvakaukalon myös laitettua siihen, mikä kuullostaa tosi hyvältä ensimmäisiä kuukausia ajatellen! :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Mä oon kerääjät, tutit ja osan pulloista jo pessy ja steriloinu. Uskon että säilyy hyvänä siihen asti ku niitä tarvii. Tutit on kuitenki pulloissa kiinni ja korkki päällä, ja kerääjätki laitoin kuivumisen jälkeen tiiviisiin muovipusseihin. Myös rintapumpun jo pesin, steriloin ja kasasin.
 15. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Jos aattelee et hankinta ko hankinta ni ostin just tänään aventin pulloihin uuet tutit :P jos isompaa hankintaa aattelee ko tais olla vaunukoppa britaxeihin ku sitä ei ennestään ollu. Tuplatki ostettiin varuiks ja esikoinen on nyt niissä aina välillä käyny istuskelemassa huvikseen :)
 16. Kyfi0820740 Aloittelija

  Lamppu, mattoja yms sisustus tavaraa vauvan huoneeseen :)

Jaa tämä sivu