Viallisia tuotteita äitiyspakkauksessa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Pisaratar, 28 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Päätoimittaja Hanna Vau.fi sivuston päätoimittaja Staff Member Administrator

  Tänään on uutisoitu, että äitiysavustuksen määrää nostetaan 140 eurosta 170 euroon, tavoitteena parantaa äitiyspakkauksen tuotteiden laatua:

  https://www.vau.fi/ajankohtaista/ongelmia-aitiyspakkauksen-tuotteissa-30-euroa-lisaa-rahaa-laatuun/

  Millaisia kokemuksia teillä on äitiyspakkausten tuotteista, onko tullut sekundaa vai hyvää tavaraa?  Itse olen kirppiksiltä ostanut paljon 2000-luvun alkupuolen äp-vaatteita, ja mielestäni niissä on ollut tukevammat kankaat (no kai, jos ovat noin 10v kestäneet...) mutta nämä uudet ovat tuntuneet paljon "rimpulammilta". Viallisia tuotteita itselle ei kuitenkaan ole osunut.
 2. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Kuumemittari oli huonolaatuinen. Useammalla meidän lasketun ajan ryhmässä mittarin metallinen mittauspää irtosi, onneksi se ei kellään kuitenkaan irronnut vauvan peppuun.
 3. Zeni Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Mulla on pakkaukset vuosilta -09, -11, -13/14 (sekaisin molempien vuosien), -15 ja -16. Kahdessa ekassa ei ollut sekundaa, mutta kolmesta muusta olen joutunut vaihdattamaan vähintään yhden tuotteen :sad001 Joissain vaatteissa oli saumat ommeltu miten sattuu, kosteussuojassa oli reikä ja sitten oli nämä yleiset takaisinvedot ja mtähän muuta... Toivottavasti laatu tosiaan paranee.
 4. Tittidii Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2016 Syysmammat 2017

  Juurikin tuosta mainitusta harmaa-raidallisesta bodysta lähti nepparit irti jo ekassa pesussa. Se on kyllä vieläkin tuolla kaapissa, kun en ole saanut aikaiseksi tehdä reklamaatiota :rolleyes:
 5. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Meillä oli 2014 pakkaus enkä kyllä muista että olisi ollut mitään valitettavaa kestävyyden suhteen. Yksi body oli liian kapea siinä vaiheessa, kun olisi pituuden puolesta sopinut, mutta muuten melkein kaikki oli käytössäkin. Kuulostaa aika hurjalta että kuumemittarin pää irtoaa. o.O Hyvä jos nyt laatu oikeasti paranee. :)
 6. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Meillä on -14 pakkaus *2 ja -17 pakkaus. Uudemmassa minusta vaatteiden laatu ja malli ovat olleet paljon paremmat.

Jaa tämä sivu