Veikkaatko odottavasi tyttöä vai poikaa?

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Marmani, 1 elo 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Heippa kaikki! Ensimmäistä kertaa kirjoittelen tänne tammikuisten ryhmään vaikka alusta asti olenkin täällä ketjuja päivittäin lukenut :rolleyes: Jospa sitä nyt aktivoituisi kirjoittamaan :grin

  Ajattelin että olisi kiva laittaa pystyyn tällainen viestiketju jossa kukin voisi kertoa, onko muodostunut jonkin näköinen aavistus vauvan sukupuolesta ja tulla sitten kertomaan tänne, osuiko arvaus oikeaan kun sukupuoli on selvinnyt :)

  Itselläni on ollut alusta asti sellainen olo että tyttö siellä mahassa on :rolleyes: Uskon yllättyväni 3,5 viikon päästä rakenneultrassa jos siellä onkin poika :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Veikkaan n 90% odottavani tyttöä. Oon nähny kahtena yönä unta, jossa vauva on tyttö. Ja jotenkin miusta vaan itestä tuntuu et tyttö se on. Toki aivan sama kumpi sieltä tulee , poikien hoito ois tuttua jo kun veljellä on kaksi poikaa ja niitä saanu aina hoitaa. Tyttö vauvoista ei sit ookkaa kokemusta. Rakas hän on , onpa sitten kumpi tahansa :Heartred kuukaus pitää viel jänskättä sukupuolta:joyful:
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Untuvikko90 Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mukava kun uskaltauduit kirjoittamaan! :) itsekin lueskelin foorumia aika pitkään ennen kuin päätin liittyä joukkoon

  Mulla ei oo minkäännäköisiä tuntemuksia tai aavistuksia siitä, että kumpi on tulossa :grin toivon mukaan kuitenkin ihmisvauva:hilarious: mutta jos tarvitsisi veikata, niin päädyn sormustestin pohjalta veikkaamaan poikaa. Katsotaan kuinka käy :wink
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Yarn Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Me ollaan kokoajan ajateltu, että saatais tyttö ja poika. Se on tietenkin se tilastollisesti todennäköisin vaihtoehto erimunaisilla kaksosilla, että onko se sitten vähän ”turvallinenkin” veikkaus!

  Sykkeet olivat viime neuvolakäynnillä täsmälleen samat eli voisiko se tarkoittaa, että sieltä tuleekin kaksi poikaa tai kaksi tyttöä?!

  Syyskuun rakenneultraa odotellessa... :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. TavallinenTyyppi Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mä en tiedä yhtään kumpi, mutta poika todennäköisempi kun miehen suvussa lähes kaikki poikia. Esikoinen poika meilläkin. Sen jonkun kiinalaisen kalenterin mukaan hedelmöitysajankohdan ja äidin iän perusteella olis tyttö tulossa, esikoisen kohdalla kalenteri oli oikeassa. Jännää!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Bluebubbles Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Tuntuu että joka toinen viikko ajattelen että poika tulossa ja joka toinen viikko tyttö :hilarious: Mutta tällä hetkellä tuntuu pojalle :dummy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Bluebubbles Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Hihii saatiin neuvolassa vahva veikkaus tytöstä. :dummy1: Se mun poika oloista :laughing021 Prinsessaa odotellessa :love7
  • Tykkään Tykkään x 3
 8. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Voi miten ihanaa! :Heartpink Ei sitä itsekään uskalla luottaa omiin fiiliksiinsä, vaikka vahva tyttöolo jatkuukin :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 2
 9. Appelsiini84 Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mullakin jotenkin sellainen olo tästä raskaudesta, että tyttö olisi tulossa. Reilu pari viikkoa kun jaksaa odotella niin sittenhän se selviää rakenneultrassa. Meillä kun ei ole neuvolassa ultrauslaitteita :sad001
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Meillä on rakenneultra reilun viikon päästä :love7 nyt jotenkin aika matelee kun enää niin lyhyt aika odottaa :grin
  • Tykkään Tykkään x 1