Vauvojen kehitys

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti MiluT86, 25 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ai se onnistuis siis sillainki :laughing002 mites noi jalkaterät.. mihinköhän suuntaan niiden kuuluis osottaa ku askeltaa vai onko väliä? :confused013
 2. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Kyllä ne alkuun osottelee ulospäin :) voi osotella vissii sisäänpäinki
 3. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ulos päin täällä ainaki, välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän :D ainii! Tyttö on oppinu nyt myös nyökkäämisen ku pään pudistelemisenhan hää oppi jo joku aika sitten :P
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Juu, kyllä ne jalkaterät saattaa alkuun osottaa minne vaan :D Tänään täällä otettiin yksi askel ilman tukea kohti siskon syliä :) Ja seistiinkin ilman tukea pitempiä tovia, vaikkei aikaisemmin ole juuri kiinnostusta ollut.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Tänään poitsu ottanut ihan ennätys määrän askeleita, oikein pitkiäkin matkoja :) on tainnut enemmän kävellä kuin kontata :eek: hui!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Täälläki vihdoin osotellaan (muutaki ku äitiä) :grin
 7. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meidän neiti on tämän päivän aikan rohkaistunut viimeinkin kävelemään pidempiä matkoja. Aiemmin kun laski maahan seisaalleen iski epävarmuus ja laskeutui konttaamaan, mutta nyt kävelee ainakin metrin parin verran. Kengät jalassakin käveli minun luo metrin matkan.
  • Tykkään Tykkään x 3
 8. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  On se jännä kuinka paljon noin pieni voi ymmärtää! Lähiaikoina tuntunut että on ymmärtänyt kaiken mitä oon sanonut, esim. "mennään vaihtaan vaippa" ja niin poika meni heti makkariin. Kun pyydän kävelemään luokseni, niin konttaus muuttu kävelyksi yms pieniä asioita. Kyllä sitä saa olla tarkkana mitä puhuu :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 3
 9. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Mäkin melkein järkytyin, kun huomasin että poika osaa pyydettäessä näyttää, missä hänellä on hiukset ja varpaat! Taitaa ymmärtää paljon enemmän kuin arvaankaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Meilläkin tiedetään mihin mennä kun sanotaan hampaan pesulle, suihkuun, mistä saa hakkaraisen jne. Apua! Mitä näille tapahtuu?!
 11. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Onhan näillä jo ihan käsittämättömän suuri sanavarasto. Meilläkin kun kysellään "missä on pallo/lamppu/kello/nappi/vyö/jne" niin aina löytyy ja sormi osoittaa. Eläimiäkin tunnetaan jo vaikka kuin monta! Ihmeellistä!
 12. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Täällä harjoitellaan seisomaan tuetta ja otetaan haparoivia askelia :) Poika pääsee vasta pari askelta ilman tukea, mutta uskaltaa kuitenkin kokeilla! Mun vauva, joka ylipäätään lähti liikkeelle vasta pari kuukautta sitten!
  • Tykkään Tykkään x 4
 13. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Toi muksu kävelee käsistä kiinni pitäen jo aika vauhtia! Eilen sitte innoissaan päästi yhtäkkiä molemmat kädet irti ja naama edellä lattiaan :sad001 hammas nirhas huulen sisäpuolta niin että tuli semmonen pieni veripatti sinne:sorry: ukon reaktio yllätti, huomasin että hää säikähti ja ärähti MULLE että miksi annoin kaatumisen tapahtua :D annoin asian olla, vaan kyllä syyllistyin hetkeksi - ois pitäny olla valppaampi:sorry:
 14. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Tän aamun kunniaks kiivettiin sohvalle.. Aiemmin oon ollu tyytyväinen ku "vaan" kävelee eikä hirveesti kiipeile
 15. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Täälläkin yritettiin kiivetä ekaa kertaa sohvalle. Sohva n. 2cm liian korkea (onneksi) vielä, mutta tuskin siihen kauaa menee kun jätkä onnistuu... Nojatuoliin jo kiivetään, se on hitusen matalampi :D

  Ei kai siinä muuten mitään, mutta kun tuo ei osaa tulla hallitusti alas :D
 16. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Meillä aika korkia sohva niin ei poju pääse, eikä edes yritä kiivetä, mutta mun äitillä on aika matalat sohvat ja siinä kun istuttiin miehen kans niin kohta ihmeteltiin kun poika on meidän välis repimäs meidän naamoja irti. Siinä sitten kysyttiin toisiltamme että "nostitko sä tämän tähä" .no ei kumpikaan ollu nostanut ja myöhemmin oikein nähtiin kuinka poju kiipes sohvalle :woot:
 17. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Niin ja on jotenkin hauskan näköistä kun poika täällä kävelee ympäri kämppää hymy suin! :joyful: on niin onnellinen taidoistansa :rolleyes: huvittavaa tästä tekee sen että poika on vielä niin "vauva" ja silti kävelee, välillä melkein juoksee, ja toi tyylikin on niin söpöä "ankka kävelyä", ja se ennen kaikkea kun pojalla on niin hauskaa ja välillä taputtaa itsellensä :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 6
 18. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Oi että, en malta odottaa että meilläki aletaan kävellä ihan itte :love7
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Voi tota meidän vilperttiä.. Miten ikään selvitään sen uhmasta, kun nyt jo on sellainen hermoaja ja vastarannan kiiski :eek: puree ja laittaa itseään veteläks kun käy hakees kielletyltä paikalta. Kieltoja ei välillä kuule tai sitten nauraa. On oikein jääräpää. Ja jos joku ei onnistu niin rääkyhän siitä tulee (nyt monena päivänä työntänyt lelulaatikkoa ympäri kämppää ja voi kauhia kun se johki töppää).On toki hetkiä että on ihan kiltisti ja uskoo kun kielletään, mutta tämän päivän taas saanut taistella ja venyttää hermoja :dead: onko muilla tälläisiä kiukuttelijoita vai ovatko muut kilttejä pikku enkeleitä?

  Toivotaan että poika olis vähän positiivisemmalla asenteella huomenna :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 2
 20. Lyy80 Jostain jotain jo tietävä

  On todella meillä myös omaa tahtoa vaikka kuinka! Uhmaikää odotellessa....tuntuu että neidillä sokka irtoaa jos jostaki asiasta hyvin helposti. Ja sit selkä kaarella huutaen lattialle ja siinä kun pää kolahtaa ni ai armias mikä huuto siit sitte tulee! Että sellasta....
  • Tykkään Tykkään x 1