Vauvojen kehityksestä sun muusta...:)

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2012' aloitti Thellu, 3 heinä 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Thellu Jostain jotain jo tietävä

  Joko muilla vauvat yrittää kääntyä selältä mahalleen? Meillä jässikällä ihan tajuton yritys jo päällä..ihan ei vielä pääse kääntymään mutta ei tuo kaukana ole...:) Päätänsäki jo kannattelee tosi hyvin ja pitkiä aikoja ennen kuin väsähtää..
   
  Sitten toinen juttu; Miten teillä nukutaan nykyään? Meillä on poitsu nukkunut jo kolme viikkoa yönsä heräämättä.. Äippä on ihan haltijoissaan kun saa yöt nukkua ilman heräilyjä:)
 2. freesia Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä yrittää kääntyä kumminkin päin mutta ei ole viel päässy ympäri. 
  Yöt meillä menee ihanasti (koputan puuta), kun iltakitinöiltään nukahtaa niin nukkuu ainakin 6 tuntia heräämättä, tosin viime yönä jo 9 tuntia... Mun rinnat vaan meinasi posahtaa. Mut aika usein nukkuu ensin 6-8 tuntia, syö, nukkuu vielä kolmisen tuntia, syö, joskus viel jatketaan unia pari tuntia joskus silloin noustaan ylös.
 3. Vellamo12 Kommentoinnin ninja Joulukuun äidit 2019

  Ei Kääntyillä vieläkään :/

  Mäkin niin toivon että joku kaunis päivä poika nukkuu heräämättä. Viime yönä kolmen tunnin jälkeen jo heräili syömään, huoh! Ehkä joku päivä :D Siis yleensä eka pätkä n.3-5h kait sekin on ihan pitkä...
 4. Evelin Oman äänensä löytänyt

  Meillä on ruvettu myös kääntyilemään. Ensin neiti keksi jännittävän tyylin kääntyä mahaltaan selälleen (laskee ensin pään alas ja kääntää vartalon perässä). Ja nyt viime viikolla viikkoa vajaan kolmen kuukauden iässä onnistui kääntymän selältään mahalleen. Kova yritys taitaa olla päästä liikkeelle...pyörii välillä napansa ympärillä tai liikkuu muutamia kymmeniä senttejä eteen ja taakse päin ryömimällä. Ja tänään sitten löytyivät varpaat. Niistä tuntui olevan todella hauskaa kiskoa kun makoili leikkimatolla. =)
 5. Aake Silmät suurina ihmettelijä

  Hei! Meillä opittiin kääntyyn parisen viikkoa sitten, ja nyt kääntyy aina kun selälleen laittaa. Yöt nukkui ennen tätä kääntymistä kahdella syötöllä (12h) ja sen jälkeen hetken ajan pientä hulinaa, kunnes annoin nukkua mahallaan ja 12h yks syöttö välissä:)! Poika siis nyt 3kk 3vk.
 6. Vellamo12 Kommentoinnin ninja Joulukuun äidit 2019

  Ai niin! Meilläkin opittiin pari viikkoa sitten selältä mahalleen :) Ja ei kanssa voi laittaa selälteen kun ähinän voimalla on taas masulteen :D

  Hmmm! Aika hyvä idea kokeilla munkin tuota mahalleen nukuttamista. Meillä kun viime yönä herättiin taas 3 kertaa :/ ( just 12h aikana).
 7. Sohvinen Oman äänensä löytänyt

  Heips!

  Meilläkin mahalleen kääntyillään kovasti, pari viikkoa sitten tämän taidon oppi. Vahingossa on kääntynyt myös selälleen pari kertaa. :)

  Nukkumiset meillä menee yhdellä tai kahdella heräämisellä. Tuntuu, että kun poika oppi kääntymään mahalleen on jostain syystä nukkunut levottomammin. Kuitenkin puol ysistä nukkuu vähintään aamukuuteen, tänään kasiin. :) Jee! Odottelen kyllä kovasti sitä, että saisi nukkua yön putkeen. Vaikka meidän poika on aina suht hyvin nukkunut, mutta parikin kertaa yöllä kun nousee, niin aamulla aina väsyttää. Nyt pitääkin taas mennä. :)