Vauvavalmistelu kuvia ;)

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2010' aloitti Mipsu, 22 helmi 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Jospa mäkin vihdoin laittaisin tänne kuvaa vaunuista ja pinniksestä[:D] Parempi myöhää ku ei millonkaa[:)]
  Tässä siis Saksasta tilaamani ABC Design Pramy luxe 2010 yhdistelmät 2. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Ja tässä pinnis jonka tuunasin
 3. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Ja vielä sisältä, näkyy äiskän virkkaama ihana päiväpeitto :) 4. Anell Naimisissa foorumin kanssa Syyskuunmammat 2015

  Oi Nyytti ihania kuvia[:)]Noa on siellä isossa sängyssä niin pieni ja sulonen[:)]

  illil toihan on aivan ihana tuo kori kaikkine rimpsuineen. Siitä oikein huokuu semmonen historian henki[:D][:D]Vauvakaan ehkä näytä niin pieneltä, kun on pienemmät puitteet.
 5. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Illil toi kori on tosi ihana![:)]
  Mulla toi sänky vähän normia pienempi eli 100cmx55cm mut silti näyttää ihan jätti isolta..
  Anelselle kiitokset kauniista sanoista :)
 6. Anell Naimisissa foorumin kanssa Syyskuunmammat 2015

  Meillä on kans pinnis jotain 100-110x60. Musta tuntuu, että enää ei saa noita pienempiä kauheesti ainakin mitä noita brion sänkyjä oon kattellu. Ne on suoraan sitä kokoo 120xjotain ja tuntuu, että se vauva on kuin valtameressä siellä[:D]No saahan niihinkin kaikkia pesiä tehtyä, mutta kyllä se tilaakin aika paljon vie, jos aattelee, että moni vielä tässä vaiheessa asuu aika pienissä kämpissä. Kaikki reunapehmusteetkin on noihin isoihin sänkyihin tehty, omastakin joutu leikkaan pois ison pätkän.
  Sitä se on kun kaikki yritetään nykyyä yhdistää samaan pakettiin[:(]
 7. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Joo se peruskoko on 120x60 ja on tosiaa vähän turhan iso. Tää mun on vanha ja siks pienempi. Mut tässä ei sit ookkaa herkkuja kuten laskettavaa reunaa ja kolmea korkeutta. Kaks sentäs löytyy ja ompahan kunnon umpipuuta päädyt ku on vanha[:D]
  Tässäkin toi kauppaan kuulunu reunapehmuste on liian iso ja osittain kaksinkerroin mut äippä on kirjailemassa ja tekemässä uutta, joka sopii paremmin tohon oranssii peitteesee ja joka ois just passelin kokonen :) Äiskä on kyl ihan paras[:)]
 8. Riida Tuttu foorumilla

  Meilläkin pinnis on vanha jotenkin pituus on sen metrin verran.. Saatiin tutuilta patja siihen, joka sit tietenkin oli sen n.20 centtiä liian pitkä siihen, joten se on nyt taitettu ylös toisesta päästä.. Ajaa kuitenkin käyttötarkoituksensa ihan hyvin[:D] Ja vanhuudestaan huolimatta, tossa kuitenkin on laskettava reuna ja mielestäni se 3 tasoa, et sinänsä kyl kiva, mut katsoo nyt tuleeko sitä laskettavaa reunaa käytettyä vaiko eikö.. Tosiaan tuo reunapehmustekin oli ihan liian pitkä tuohon, ja menee nyt osaksi kaksinkerroin, että jos reunan laskee, joutuu miettimään reunapehmusteen laittamisetkin uusiks, et miten sen sit fiksuiten saa siihen kiinnitettyä[:)]
 9. Hoshi Aloittelija

  Tässä vihdoin ja viimein kuvaa näistä meidän kärryistä ? Hihii. Pikkusiskoni tekemä Ötzikin on vauvaa ilahduttamassa. =))

 10. Anell Naimisissa foorumin kanssa Syyskuunmammat 2015

  Oi Hoshi ihanan raikkaat ja keväiset vaunut. Mulla on nyt hirvee sisustusvimma tohon samaiseen ompunvihreeseen vai mikä onkaan, kun ei oo vielä lehtiäkään puissa. Kaipaa raikkautta. Onks nuo yhdistelmät tai tavalliset vaunut?
 11. Hoshi Aloittelija

  Anelse, kiitos :) Yhdistelmät ovat.. Tai siis on erikeen se ratasosa. ^^
 12. Lumia83 Peruskäyttäjä

  illil ihana kori, meillä samanlainen.. jotain lähemmäs 40 vuotta vanha. Pitääkin laittaa kuva siitä kun saadaan jalat laitettua paikoilleen. Se on ollu serkuilla ym. käytössä. Täti ompeli siihen uudet lakanat ym. härpäkkeet.. meillä on yläkerrassa pinnasänky niin tää kori toimii sitten alakerrassa nukkumapaikkana niin ei tarvii aina ylös pientä raahata..

  Hoshi pirteet vaunut teillä [:)] taitaa olla samanlaiset kun meillä, smart duo combit?
 13. pöllö Vieras

  Moi!
  Ihania kuvia teillä täällä! Innostuin räpsimään kuvia omistakin viritelmistä:). Tein äitiyspakkaukseen isäni vanhasta lakanasta ja kirpparikankaista päällyksen. Ympyröissä elukkakankaasta eri elukoita:). Pinnasänky löyty huuto.netistä. Keltanen iso nalle on mun vanha <3. Vaunut löyty kirpparilta:). Samoin kun lipasto jota alkuun käytetään hoitopöytänä, ku vauva vielä pieni. Lipasto odottaa vielä hoitoalustaa. Mutta täynnä on jo kaksi hyllyä serkkujen vanhoja vaatteita ja yks kokonaan kestovaippoja :P. Ite ei oo ostettu muuta ku tuo äitiyspakkauksessa oleva kissa-unirätti Ranskan tuliaisina :P. Hiih. Ei kyllä mihinkää mahtuiskaan! Nii ja ovessa roikkuu anopin kirpparilta löytämä nallepuku, jossa puiset napitkin :). Kirpparilta löytyi myös tuo ihana Halinalle-henkari, jossa nallepuku roikkuu:P. Laitan kolme kuvaa.

  Onnea loppuodotukseen kaikille ja jo vaavinsa saaneillekin <3!
 14. pöllö Vieras

  Tässä lähikuva kopasta ja nallepuvusta ja hengarista :P.
 15. pöllö Vieras

  Sit vielä se lipasto ja vaunut :).
 16. Hoshi Aloittelija

  Lumia83, joo juuri ne ovat kyseessä. ^^' 

Jaa tämä sivu