Nyytti
Asioista perillä oleva
Tuota banaania voi toki välillä marjoihin sekoittaa ja saada siten uusia makuyhdistelmiä, mut en ihan sellaista ajatelut tuolla saostamisella. Haluaisin et maku pysyis ihan vaan omanaan mut sais vähän paksunnettua jos laimentaa makua. Perunajauhoilla ja maisstitärkkelykselä yms. saa tosiaa kiisseleitä tehtyä ja paljon niitä teenkin, mut se on sit aina sitä "venyvää" kiisseliä[;)]
Mäpäs taidankin mennä heti googlettamaan mitä se pektiini on mitä teollisissa vauvaruuissa käytetään.
Noniin, tutkittu on. Se on haitaton lisäaine, mut se sekoitetaan sokeriin niin et sokeria pitää aina olla 5x enemmän. Pitää tutkia muita vaihtoehtoja.
Mäpäs taidankin mennä heti googlettamaan mitä se pektiini on mitä teollisissa vauvaruuissa käytetään.
Noniin, tutkittu on. Se on haitaton lisäaine, mut se sekoitetaan sokeriin niin et sokeria pitää aina olla 5x enemmän. Pitää tutkia muita vaihtoehtoja.