vauvan vatsaoireet

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2011' aloitti JePa88, 7 huhti 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. JePa88 Aloittelija

  Pieni poika on nytte vajaa 3viikon ikäinen.
  viikko sitten jouduttiin jättämään jo rintamaito kokonaan pois pojan vatsavaivojen takia.itki ja huusi aina kun sai rintamaitoa.liian vähäisestä ruuan määrästä ei ollut kyse sillä söi joka kerta molemmat rinnat tyhjäksi ja sen lisäksi vielä pullosta sai lisäksi 100ml rintamaitoa.
  kokeilin jättää omasta ruokavaliostani pois kaikki mitkä voisi aiheuttaa pojalle vaivoja mutta ei auttanut mikään.Kakkaaminen kävi selvästi kipeää ja maha oli iha kova.
  mutta kun siirryttiin nanniin oireet hävisi, mutta kakan väri on vihreää.Kakkaa vähintään joka toinen päivä.

  Selvästi myös poikamme pidättää puklua.kuulee että puklu on tulossa niin nostaa päänsä iha ylös ja vetää ittensä iha suoraksi ja itkee.refluksia?
  röyhtäsee joka syönnin päätteeksi ja myös kesken ruokailun.
 2. gepa Aloittelija

  Itse huomasin et kyse ei ollut rintamaidosta vaan, että rinnalla syödessään vetää ilmaa sisään! Silloin kun pumppasin ja annoin tuttipullosta oireet hävis! Sit voisko olla hyvä laittaa poika mahalleen ruokailun jälkeen ja heijaa! Meillä tyttö puklaa vähän mut välillä kun pukluu tulee niin valuu kurkkuun ja meinaa vähän tukehtuukin siiihen niin heijaan polvien päällä! Fenkolitee on hyvä pysyy meillä nykyään masu kunnossa! Ja jos vatsa on kova, et tuntuu et ois ummetusta niin mallasuute aivan mahtavaa ainetta ja kaikkee saa apteekista ja on luonnon omaa hyvää! Kokeilin cuplatoni eipä auttanut paljookaan! Toivottavasti pääsette mahakivuista ne on kyl tosi ikäviä välillä!
 3. nellu Peruskäyttäjä

  Hei! meillä on  ollut vauvalla aivan järkkyjä vatsa vaivoja, ilmaa,puklua jne jne.. illalla se huuto alkaa ja kestää ainakin 3h ellei enemmän :/ kakka oli vihertävää ja ummetustakin oli.. ostin uutta kupla stop nimisä tippoja, niissä on mukana probiootit niin ei tarvinut ostaa rela tippoja erikseen! ja ne kyllä autto heti!! ja kakka palasti takas keltaiseksi... eikös se vihreä kakka ole myös merkki ilmavaivoista? ilma värjää kakan.. jostain olen lukenut.. nyt kyllä on ihanaa kun pikkunen nukkuu paremmin ja on levollinen :)  ja tosiaan vauva on korvike maidolla (nan) ja pullot vaihdoin heti avent pulloihin ettei ime sitä ilmaa... myös rinta repussa kulettaminen auttaa vatsa vaivoihin, lähti pierut ja kakat liikkeelle :)

Jaa tämä sivu