Vauvan vaatetus

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2011' aloitti morkai, 31 touko 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. morkai Peruskäyttäjä

  Nyt pitää kysellä fiksummilta.
  Mitä te laitatte muksulle päälle kun ulos lähette esim. kävelylle? Riittääkö jo pelkkä body ja pöksyt vai kannattaako vielä haalarissa pitää? Myssy niillä on joka tapauksessa päässä kun ulos mennään..
 2. tatjusa Aloittelija

  hehe nyt neljännen lapsen äitinä mietin ihan samaa :-D Mutta tämä on eka kesävauva. Meillä oli tänään nuiden lisäksi collaripuku päällä vaunuissa. Ihan ok oli kun oli hiukan tuulistä täällä Turkkusessa. Huomenna tuskin muuta kuin body ja pökät ja se ohut hattu varjossa.

  Katotaan......
 3. Tatjuska Ihastunut foorumiin

  Meillä oli tänään lyhythihainen body, pitkähihainen trikoopaita, puolipotkarit ja sen päällä sukat ja silkkimyssy päässä. Ja hienosti pärjäs ja oli just sopivan lämpöinen. Huomenna tulee kait vieläkin lämpimämpi mutta ajattelin about samalla varustuksella, ehkä pelkkä body riittänee, mutta pitkillä hihoilla menisin.
 4. KaiKo Tuttu foorumilla

  Mä varmaan pitäisin sitä ohjetta, minkä joskus oon kuullut. Eli "yks kerros enemmän kuin itsellä". Eli jos on semmoinen keli, missä itse tarkenis bikineissä (myös varjossa), niin sitten pitäisin vauvaa pelkässä body + ohuet potkarit -yhdistelmässä ulkona. Tosin täytyy ottaa huomioon, että jos ollaan menossa kävelylle, niin tuleehan vaunuistakin suojaa... eli sen voi laskea yhdeksi "kerrokseksi". Mut onhan tääkin vähän vauvakohtaista.

  Esikoinen syntyi heinäkuun helteillä, eikä meillä silti ollut oikeastaan koskaan käytössä lyhythihaisia vaatteita. Osittain aurinkosuojan vuoksi. Voi olla, että toppasin liikaakin =)
 5. Tatjuska Ihastunut foorumiin

  No juu, meilläkin vauva on vaunuissa makuupussissa joka luonnollisesti on näillä keleillä täysin auki mutta kumminkin eli onhan vauva suojassa. Tänään tais vaunuissa olla 25 lämmintä kun vauva nukkui varjossa ja suojaisalla kuistilla noissa varusteissa. Tänäänhän siis oli ulkona lämpimämpi kuin sisällä mutta täällä päin ainakin oli tosi kova tuuli, tosin sekin lämmin mutta kuitenkin.
 6. Simppu Peruskäyttäjä

  Me lähdettiin eilen autolla kaupoille ja puin vauvalle sukat, ohuet kolitsihousut, pitkähihaisen bodyn, villasukat ja käsiin ohuet tumput ja FLEECEHAALARIN :D Ei pitkälle päästy kun piti ottaa villasukat, pipo ja haalari pois kun lapsi oli ihan hiessä :D Loppureissu mentiin siis kolitseilla, sukilla, bodyllä ja tumpuilla ja se oli sopiva varustus autossa, marketissa ja parkkipaikoilla sylissä kuljetettavaksi. Tänään ajattelin lähtee vaunuilemaan niin että on vaan body ja potkarit ja lakki päällä. Sukat ja tumput sit mukaan ja makuupussi on vaunuissa jos nyt joku viileneminen tapahtuu.
 7. niiva Peruskäyttäjä

  viidennen kohdalla miettinyt samaa.eilen vaunuilla oltiin pojan kevät juhlassa illalla ja vauvallasukat gollegehousut,paita,huppari ja hattu ja tarkeni hyvin...tänään meinasin et pärjää ohkasilla housuilla,bodyllä(pitkähihanen) ja sukilla ja tietty hattu...
  mullaki 2 talvivauvaa,loppukesän vauva ja viime kesäkuussa syntyny...
 8. pombomushu Peruskäyttäjä

  Laitoin eilen Papulle bodyn, myssyn ja sukkahousut ja sellaisen tuulipukuhaalarin ja laitoin neidin vielä makuupussiin vaunuihin :D Oli ihan liikaa vaatetta neidillä, joten otin ton haalarin pois niin oli hyvä :) Tänään kun mennään neuvolaan niin aattelin laittaa valkoisen bodyn ja sukkahousut ja makuupussiin vaunuihin. Niin ja tietenkin myssyn päähän.
 9. hönö Peruskäyttäjä

  Pohdin kanssa eilen ihan samaa ja lopputuloksena lähdettiin vaunuilla kauppaan niin, että vauvalla oli pitkähihainen body, housut ja sukat eikä makuupussia. Hyvin oli kädet, jalat ja niska lämmin kun tultiin kotiin! :)

Jaa tämä sivu