Vauvan tulo lemmikkiperheeseen!

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Kyfi8432630, 30 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jenniy_ Peruskäyttäjä Syyskuunmammat 2014

  Meilläkin koira on tosi kiinnostunut sosehommista. Aina kyttää vieressä jos vaikka lattialle tippuis jotain.
  Vauvan lattialle menneet puklut kyllä häviää aika nopeasti jos koira sen huomaa ajoissa... varmaan tosi hyvän makuista :confused:
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Tekah Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Meillä, Jenniy, sama juttu :grin Juokseen paikalle, kun tyttö röyhtäisee, jos vaikka sattuisi, että suusta tippuisi vähän maitoa hänellekin. Ja samoin soseet ehtii nuolla naamasta, jos ei itse ehdi kieltämään.
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Jenniy_ Peruskäyttäjä Syyskuunmammat 2014

  Meillä lähti nyt koira pariksi viikkoa hoitoon miehen siskolle.. :sad001 Tehdään tällainen oma altistus vauvalle, että eihän hengitysoireet pahene koirasta. Tuodaan sitten kotiin ja katsotaan miten käy.
  Cottoninhan ei kyllä pitäisi olla kovin allergisoiva koirarotu, mutta eihän sitä kai koskaan voi tietää..
 4. Iness Peruskäyttäjä

  Meillä koira ei oikein hyvin tuota vauvaa ota.. Eilen vauva kiskaisi koiraa turkista niin koira ärähti ja koitti näykkästä naamasta...toinen koira ei välitä vaikka kiskoo karvoista ja kissa on kiinnostunut vauvasta enempi ja antaa kyllä vauvan hipsuttaa ja kokeilla karvaansa

  Sent from my C6903 using Vau Foorumi mobile app
 5. Tekah Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Toivottavasti, Jenniy, ei ole allergiaa!

  Hui, Iness, onneksi ei käynyt mitenkään! Onko tämä äreämpi koira vanhempi tai eri rotuinen, vai mistä ero koirien välillä voisi johtua?
 6. Iness Peruskäyttäjä

  Meidän kummankaan koirat ei oikein pidä lapsista, meidän 6 vuotiasta tiibetinspanielia pienenä mustalaislapset kiusasivat niin että ei pidä lapsista ja tuo 2 vuotias kääpiövillakoira joka yritti näykätä niin on vähän semmonen diiva tai että häneen ei saa koskea ja hän omistaa kaikki ja häntä vaan pitää huomioida..on vähän arka koira kaikille uusille asioille ja muutenkin hieman pelokas joitain asioita kohtaa. Kumpikaan koira ei ole ketään ikinä puraissut. Voi olla etteivät vaan nyt ole tottuneet tähän pieneen kun vähän olleet tekemisissä kun ovat olleet melko paljon siskollani, että eiköhän ajan kanssa tässä tutustuta ja kasveta mukana :)

  Sent from my C6903 using Vau Foorumi mobile app
 7. Syysmorsian Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Meillä tyttö on hoksannut kissat, katselee niiden kulkua ja muutaman kerran mun sylissä ollessa kissa on tullut niin lähelle, että hän on saanut kokeiltua turkkia. Tuntuu tykkäävän siitä, miltä kissan turkki tuntuu käteen :) Ja onneksi kissat on suhtautuneet suopeasti. En tiedä miten sitten, kun onnistuu ottamaan kunnon otteen karvoista ja vetää... Koitan pitää kissojen kynnet tylsinä leikkaamalla, ettei pääse pahasti raapimaan, jos joskus hermostuisivat. Tosin tyttö raapii itseään omilla kynsillään aika ikävännäköisesti välillä!
 8. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Meilläkin vauva on nyt alkanut seurailla koiraa paljon enemmän kuin ennen!Koira on onneksi tosi kärsivällinen tapaus,mutta hieman tuleva yhteiselo jännittää kun koira on kuitenkin vanha ja lähes kuuro.Kuurous on toki ollut hyväkin asia kun ei vauvan kiljumisesta piittaa. :D Mutta jos muuttuu säikyksi..
 9. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Moikka. Meillä on 2,5 vuotias sekarotuinen (suurin osa saksanpaimenkoiraa, hieman labradorinnoutajaa ja ripaus rotikkaa). Ollaan pennusta asti opetettu sitä siihen, että tavaroita viedään suusta ja välillä käsittely on hieman "rajua".. Tämä tietoisesti, koska suvusa paljon lapsia. Nyt kun sitten meille syntyi vauva niin on ottanut todella upeasti tytön vastaan. Antaa toisen olla ihan rauhassa, välillä käy lipasemassa naamaa, käsiä. Tyttöä kiinnostaa koira kovasti.
  Eräs sukulaislapsi kerran kiipesi meidän koiraa vasten pystyyn. Otti niskasta kiinni ja kampesi itsensä seisomaan. Koira vain katto et mitä touhuut, mut anto pojan nousta.
  Oon todella helpottunut kun tietää että koira rakastaa lasta.. Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa.
  • Tykkää Tykkää x 4
 10. syyskuinen Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Mites teillä lemmikkiperheissä on mennyt yhteiselo uuden perheenjäsenen kanssa? Onko kenelläkään muita kuin kissoja tai koiria? Mulla olisi kova eläinkuume kun aina on käytännössä ollut joku lemmikki (yleensä kissa), mutta nykyiseen pienehköön asuntoon ei ehkä mahdu sekä taapero / myöhemmin leikki-ikäinen että kissan hiekkalaatikko... Sitä paitsi tarkoitus on viettää vähän pitempi(ä) aik(oj)a ulkomailla niin kauan kuin muksu on pieni, ja jollekin sosiaaliselle pikkujyrsijälle olisi ehkä helpompi löytää hoitopaikka kuin vaikka vauhdikkaalle nuorelle kissalle. Jyrsijöistä ei vain ole mitään omaa kokemusta, eli vinkkejä ottaisin mielelläni vastaan!
 11. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Meillä koiravanhuksen ja tytön yhteiselo sujunut tosi rauhallisesti.Tyttö on jo menettänyt mielenkiinnon koiran petiin ravaamiseen.Luopumisen tuskaa todennäköisesti melko pian meillä edessä kun koiralla jo ikää on paljon. :sad001 Tavallaan helpompaa nyt kun ei tyttö vielä koiraa muista vaikka varmaa jo jonkun verran osaa ihmetellä kun se täältä katoaa..
 12. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Meilläkin on koira ja tyttö tulleet hyvin toimeen keskenään. Koira väistää/menee kauemmas, jos ei jaksa tytön venkoiluja. Toisinaan taas tyttö käyttää koiraa penkkinä ja kiipeää tämän päällä/sen päältä sohvalle. :D ovat hyviä ystäviä. Välillä huomaa, että koira stressaa tyttöä, mutta lähtee sitten vaikka ulos tai toiseen huoneeseen, jotta saa olla rauhassa. Saa nähdä mikä on koiran reaktio sitten ensi kesänä uuteen pienokaiseen. :)

Jaa tämä sivu