Vauvan tarvikkeet...

pikkufantti

Silmät suurina ihmettelijä
Mitä mieltä olette taaperoille tarkoitetusta konttauskypärästä? Entäs tuttipullojen sterilisoijasta? Tai vaikka ihan pelkästä tuttipullosta?
Eli omakohtaisia, naapurin tai kumminkaiman kokemuksia erinäisistä vimpaimista ja vempaimista, jotka on tarkoitettu vauvalle tai vauvan hoitoon yms. ja mielestänne joutaisi suoraan roskakoriin tai sitten ovat pelastaneet hermoromahdukselta. HUOM. Kaikkien mielipiteet ja tarinat on tervetulleita.
 
Konttauskypärää me ei olla tarvittu, vaikka neiti päätä on muksauttanut joka paikkaan. Oppinut kyll sit et miten kontata, ettei joka kerran päällään osu pöytään yms. Kaverin kypärää neiti kylässä lainas ja tykkäs pitää, muttei sielkään sitä kyll käytetty muuten. Jotkut tykkää olla ylivarovaisia! Mut miten se lapsi oppii ellei virheistään...

Pullosterilijoita pidän kyll turhana, koska me ei kyll steriloitu joka käyttökerran jälkeen pulloja ja kyll se kattila ajoi asiansa siinä hommassa!

Tuttipulloista käytettiin alussa Tommy Tippee tai mikä lie oli, koska se muistutti äidin tissiä ja siitä neiti suostui juomaan ku en ollut paikalla. Muut tuttipullot tuli "vanhempana" iänä mukaan. :)

Automaattinen maidonkerääjä on parempi kun manuaalinen. Tosin ite tykkäsin lypsää tarvittaessa käsin, koska se oli nopein mulle. Joskus sit käytin maidonkerääjää ku haluu muuten olla rennosti. :)

..nyt äkkiseltään ei muuta tuu mieleen, mut palaan asiaan ku taas muita turhakkeita ja hyötykamoja muistan! :D
 
Meille itkuhälytin on ollu loisto keksintö. On voitu jättää tyttönukkumaan rauhassa sisälle, hälytin viereen ja on ite saatu istua rauhassa ulkona terassilla ja jopa kuunnella musiikkia kun ei ole tarvinnu pitää ikkunoita auki, että kuulee jos tyttö herää.. Ja talvella se oli myös kätevä kun tyttö vielä nukku ulkona vaunuissa, ei tarvinnu sisällä paleltua sen takia et piti pitää ikkunaa auki et kuulee tytön vaan voi kuunnella hälyttimen kautta.  
Nyt olen miettiny hankkivani sellasen videokuva itku hälyttimen (jos jostain sattusin sellasen löytämään sopivaan hintaan) kun tuo edellinen ostettiin käytettynä ja alkaa jo vedellä viimesiään.

Minusta myös tuo tuttipullojen sterilisoija on nii turhakapistus. Meillä pullot pestiin ihan pesukoneessa pulloineen ja tuttiosineen, toisinaan pesin käsinkin kun ei kehannu konetta pyörittää yhen kahen pullon takia... Kontauskypärästä oon myös samaa mieltä mitä J@nsQkin kuhmuistahan ja virheistähän ne lapset oppii.. :)
 
Meillä konttauskypärä oli ihan ehdoton hankinta silloin, kun poika opetteli nousemaan seisomaan! Protokolla kun meni meillä niin, että kammettiin tuen viereen ylös, päästettiin kädet irti ja nojattiin taaksepäin emoticon pakko oli olla jotain pehmustetta pään ympärillä, kun aina ei vaan kerinnyt napata toista kiinni vaikka vieressä seisoi emoticon itse konttausvaiheessa en kyllä kokenut mitään tarvetta kypärälle, komppaan edellisiä siinä mielessä!

Tuttipullot meillä pestiin ihan käsin käyttökertojen välissä. Ekan kk taisin niitä keitellä, sen jälkeen vain tiskasin fairylla.

Ja tuosta itkuhäläristä, meillä on videokuvaa näyttävä malli, jossa on pimeänäkökamera, eli selkeää mustavalkokuvaa näyttää yölläkin! Ja *vinkvink* ebaystä sen sai postikuluineen 60€:lla!!
 
Takaisin
Top