Vauvan syntymämerkit

Keskustelun 'Vauvan kanssa' aloitti Bella Swan, 26 maalis 2020 at 09:44.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Onko vauvallasi ollut ihollaan syntyessään esimerkiksi mansikkaluomi, enkelinsuudelma (otsassa) tai haikaranpurema (niskassa)?
 2. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Ei ainakaan vielä ole, vauva nyt 6,5viikkoa. Heti sairaalassa jo huomasin vauvalla tummia karvoja korvan sivussa :grin
 3. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Sekä otsassa ett niskasta löytyy tuliluomet, mutta molemmat hiuksien alla. :) nuohan usein kyllä lähtee pois ajan kuluessa joten onko sitten syntymämerkkejå vai ei
 4. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  A-kaksosella oli verisuoniluomi heti syntyessä alaselässä. Toinen tuli niskaan melko pienenä. Olisiko muutaman kuukauden ikäinen ollut. Eivät haittaa mitään, mutta joka kerta joutuu selittämään kaikkialla, että lasta ei ole pahoinpidelty, ovat ihan luomia, kun näyttävät varsin paljon mustelmille. Haalistuvat ilmeisesti ajan myötä, mutta itselläni näkyy yli 30v iässä vielä hartiassa vastaava, joten en mitenkään henkeä pidätellen niiden haalistumista odota.
 5. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Esikoisella oli niskassa haikaranpurema, en tiedä katosiko ja koska kun tukka kasvoi peittämään. Kuopuksella ei ole mitään varsinaisia näkyviä syntymämerkkejä.
 6. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Keskimmäisellä oli enkelinsuudelma niin, että molemmat silmätkin olivat ympäriltä punaisia. Punainen alue jatkui otsalle ja koko pään yli ja jatkui haikaranpuremana koko selän mitan peppuun asti. Kasvoista väri haalistui nopeasti, alle vuodessa. Kallon kohdalle tuli hiukset. Niskassa erotti pitkään, yli kymmenen vuotta, tummia laikkuja. Selässä pysyi myös pitkään epätasaisia punaisia jälkiä, joista aina neuvolassa ja lääkärissä kysyttiin, kun epäiltiin pahoinpitelyä. Teininä kaikki haalistuvat pois.

  Itselläni oli teini-ikään asti silmien välissä laikku, joka muistutti kastinmerkkiä ja toisen silmän alla tähtikuvio. Selän laikut näkyivät vielä nuorena aikuisena.
 7. Yllatus2016 Tuttu foorumilla Syyskuun äidit 2019

  Tytöllä on takaraivossa pienet punaiset merkit. Isällään on samassa kohtaa isompi läntti.
 8. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Päässä, reidessä ja vattassa tuliluomi. Kyynärpäässä iso tumma luomi.
  Cafe au Lait-läiskä alavatsassa ja nilkassa. Vitiligo-länttejä kyljessä mm.
  Silmäluomessa violetti merkki.
  Dalmatialaislapsi :grin
 9. Foreverfever Peruskäyttäjä

  Keskimmäisellä lapsella iso mansikkaluomi alaselässä, nyt melkein 4v ja lähtenyt haalistumaan.
 10. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Ei ole pojalla minkäänlaisia syntymämerkkejä, en ainakaan ole huomannut. Olen sitä ihmetellyt, kun olen ollut jotenkin siinä käsityksessä, että kaikilla olisi edes jonkinlainen syntymämerkki jossakin, mutta ehkä olen sitten väärässä :)
 11. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Pojalla on toisessa kankussaan ollut syntymästä lähtien mustelman näköinen läntti, muistuttaa pientä kädenjälkeä. :hilarious:
 12. Lp83 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  On sekä enkelinsuudelma keskellä otsaa että haikaranpurema koko niskan alueelta. Nyt myös keskellä päälakea kasvanu mansikkaluomi.

Jaa tämä sivu