Vauvan paino

Emmy'

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Hello again!

Elikkä tämmöistä aihetta tällä kertaa: Paljonko vauvanne painaa nyt? Paljonko painoi kuukauden iässä? Putosiko vauvanne paino paljon syntymän jälkeen?

Meillä 3. viikkoisena pikkumiehellä oli painoa 4178g, eli reilu neljäsataa grammaa tullut syntymäpainoon (3750g) lisää. Huomiona se, että parisataa grammaa tuli pudotusta vauvan painossa syntymän jälkeen, eli kuusisataa grammaa on pienimies kasvanut kolmessa viikossa. Huomenna meillä 1 kk:n neuvola käynti, niin saapi nähdä paljonko mies tällä kertaa painaa. 

Aurinkoista viikonloppua kaikille!
 
helouu... Meillä vaaputti painoi syntyessään 3970g.. saman verran melkein painoi lähtiessä sairaalasta.. kuukauden neuvolassa oli tullu painoa 350g/per viikko! Huhhuh :) Mutta pituuttakin oli tullut 5,5cm... alkuviikosta käytiin 6 viikon neuvolassa mutta harmikseni siellä ei punnitu eikä mitattu pojua..  mutta erittäin hyvin kasvaa meillä poitsu, neuvolalääkärin mukaan vähän liiankin hyvin :/ kuulemma 200g viikkoa kohti on hyvä.. elikä meillä pikkasen liikaa tulee painoa, mutta luuleeko ne siellä että rupian nälässä lasta piettämään?! Meillä siis poju täysin korvikkeella kasvaapi.
 
Terveee!

Meillä poju painoi syntyessään sen 4680g, mutta paino putosi sairaalassa ollessa 12%, eli taisi painaa jotain 4118g kolmantena elinpäivänään (en muista kunnolla painoa).
Nyt viimeksi kun oltiin neuvolassa niin poika oli vihdoin saanut oman syntymäpainonsa kiinni eli painoa oli 4690g ja hän oli 3 viikoa vanha. Viikon vanhana hän painoi 4300g. Eli painoa taisi tulla kahden viikon aikana +390g ...
Hän on siis osittaisella imetyksellä kun oma maito ei riitä sitten millään.
 
Meillä tyttö painoi syntyessään 2800g ja oli 47cm, lähes samoissa lukemissa lähettiin kotiin..
muutama viikko sitten, eli reilu kuukauden ikäisenä painaa 4080 ja 54cm. täysin rintamaidolla mennään ( josta siis ei meinata saada tarpeeksemme )

Odotan jo innolla että saa alkaa soseita ja kiinteitä maistelemaan :)

Ps. aika hankala pukea vauvaa tällaisille keleille! onko nyt sit lämmin vai ei, tarviiko vaunuihin pipon vai ei  jne..:D ei oo helppoa kun on esikoinen :D
 
Takaisin
Top