Vauvan nukkuminen äp- laatikossa

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Maarina, 9 heinä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Jos otitte äitiyspakkauksen, niin nukutatteko vauvaa laatikossa ja jos näin, niin miten kauan nukutitte tai ajattelitte nukuttaa?
 2. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Meidän juuri 2kk täyttänyt tyttö nukkuu laatikossa, kun siinä pääpuolta on pinnasänkyä kätevämpi kohottaa refluksiongelmien vähentämiseksi. Mahtuu vielä hyvin, mutta ei varmasti kauaa enää. Tietysti myös jos vauva alkaa kääntyillä, niin laatikko on turhan pieni. Meillä ei vielä ole mitään merkkejä ympäri kääntymisestä ja jos on isoveljeensä tullut, kääntymistä saa vielä odottaa hyvän tovin.
 3. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meilläkin nukutettu eiliseen asti laatikossa. Herralla ikää nyt 10 viikkoa. Alkoi hakkailla nyrkeillä unissaan laatikon reunoja, jolloin se aina itsekin havahtui paukkeeseen ja säikähti. Ensimmäinen yö isossa pinniksessä meni hyvin. Nukkui neljän tunnin pätkissä koko yön. Kahdella yösyötöllä siis mentiin. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Meidän vauhtimies oli pakko siirtää pois laatikosta jo muutaman yön jälkeen kun paukutti reunoja niin kovin. On kyllä nukkunur siinä muutaman yön olkkarissa kun äiti on ollut yöapuna. Muuten viihtyi paremmin pinniksessä, ja kun se on ilman laitaa sivuvaununa, saan hänet myös helpommin käytännössä nousematta yösyötölle, ja käden saa helposti laskettua päälle rauhoittamaan.
 5. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Täällä myös yksi laatikkovauva! Neidillä ikää 8 vk ja edelleen laatikko käytössä. Mietin kyllä juuri eilen, että kohta on siirryttävä pinnikseen, kun Emma jo pyörii selällään vastapäivään ja laatikon seinä tulee liian äkkiä vastaan. Pari kertaa myös lattialla touhutessaan kääntynyt selältä oikealle kyljelle, eli ehkä pian oppii kääntyilemään. Kyljeltä selälleen kääntyminen onnistuu jo helposti.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä myös käännytty ensimmäistä kertaa jo selältä kyljelleen. Siinä samassa touhussa jalat potkii sitten laatikon reunoja. :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Jonsku88 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Täällä nukkuu alakerrassa laatikossa päikkärit :) yön nukkuu pinniksessä 4-5 tunnin pätkissä :) joo Eetu kova on huitomaan ja mahalta selälleen meillä käännyttiin 1kk vanhana ja maanantaina meille tulee 2kk ikää ❤
 8. Salme Piirimestaruustason postaaja

  Minun oli tarkoitus nukuttaa vauvaa äp-laatikossa, mutta kuinkas kävikään.. Yhdet päikkärit poju siinä nukkui, yöllä nukkuu vieressä ja tänään otin laatikon pois pinnasängystä kun tämän päiväisen kokeilun perusteella ei laatikossa ole kovin paljon tilaa tuolle hujopille. Onpahan sänky nyt laitettu valmiiksi, jos siellä joskus passaa nukkua.