vauvan neuvola

Neuvola tänään, poika 5kk ja 1vkon. Pituutta 71,5cm, painoa 10,59kg ja kuuppa 45,5cm. Menee kuulemma niin yläkäyrillä että pittää lääkäriä konsultoida että tarviiko alkaa kilpirauhasta tutkimaan tms. Vaikka just viime neuvolassa lääkäri sanoi ettei noin pienillä kytätä vielä ainakaan painoa. Eikä tuo poika mikään punkero ole, vaikka käsivarsissa ja reisissä vähän makkaraa onkin :D on vaan semmonen vankka. Ei ollu edes oma neuvolatäti tänään.
Rokotukset saatiin myös, molemmat piikit ja rota.
Ei tullu kauheesti itkua, ekassa piikissä meinannu reagoida mitenkään. Muutenhan poika on hyväntuulinen ja kiltti.
Yöruokailut on jäänyt pois.
Sitäkin siis ihmetteli että kun maitoakaan ei kauheesti saa 700-900ml vuorokaudessa kaikkien soseiden ja puurojen ohella.
Ens keskiviikkona soittavat et tarviiko mittää toimenpiteitä tmv.

Minkälaiset yöunet nukkuu? Mistä mihin?
 
Anskulaine: 20.30-21.00 menee yöunille, herää siinä n.klo6 aamulla syömään, nukkuu vielä tunnin. Eli kun 7aikoihin herää niin nappaan viereen niin yleensä nukahtaa vielä uudestaan ja nukutaan yhdessä suunnilleen tunnin verran. :)
 
Niiii sieltä neuvolasta soitettiin ettei tarvi tutkia tai olla huolissaan. Sanoivat että kasvupotentiaaliin nähden syntyi pienikokoisena ja on kirinyt sitä kiinni, kuitenkin nyt kasvu hieman tasoittunut, niinkuin itsekin ajattelin. Odotus olisi että +1käyrällä mentäis.
 
6kk neuvolassa tänään tyvär oli 8100g, 69,1cm ja py 42,6cm :) Kovasti tuli kehuja liikkumisesta, ihosta, kontaktista, tavaroiden pyörittelystä ja oltiinkin niiden asioiden äärellä, mitä yleensä mietitään vasta 8kk neuvolassa :) Taas tuli kommenttia, että on isomman olonen lapsonen kun onkaan (nousee istumaan, nousee seisomaan, konttaa) :)
 
Meillä oli eilen 8kk neuvola. Tytöllä painoa 10,6kg ja pituutta 71,5cm, lääkärin mukaan mennään tismalleen odotuspituudessa, mitä se nyt sit tarkottikaan :grin Muutenki kaikki kunnossa, ei huomauttamista!
 
Meillä oli eilen 8kk neuvola. Poika kasvaa ns käyrien keskellä.
Pituus 72,5cm ja paino 9kg.

Tänään oli 8kk lääkäri. Kaikki hyvin.
 
Takaisin
Top