Vauvan lääkekaappi

Keskustelun 'Vauvan kanssa' aloitti Mulmeliable, 11 syys 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mulmeliable Aloittelija

  Mitä kaikkea teillä on vauvan lääkekaapissa? Mitä lääkkeitä, rasvoja, tarvikkeita yms?
 2. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Vauvoilla ollut jotain nenään laitettavaa suola? liuosta, pikkuniistäjä, vanulappuja, pumpulipuikkoja ja nestemäistä panadolia. Bepanthenia ja ihan jotai perus rasvaa ja vauva öljyä. Kynsisakset. Myös nestemäistä antibiottia korvatulehdukseen tarvittaessa ja siihen lääkeruiskut. Myös silmätippoja ja voidetta silmätulehdukseen.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Rasvainen Bepanthen, pikkuniistäjä ja NenäFriida, Babymist-suolasuihke, Vicks Babyrub-geeli, Aftamed-baby hammaskipuun, keittosuolatippoja ja Septidiniä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Nestemäistä panadolia (ainakin ekasta flunssasta alkaen), pikkuniistäjä, suolasuihketta (tämäkin varmaan hankittiin ekan nuhan yhteydessä) ja kuumemittari. Bepanthenista en muista oliko sitä. Tai kyllähän sitä meillä oli, mutta tarvittiinko vauvalle. Perusvoidetta, sinkkivoidetta ja vauvaöljyä sekä pumpulipuikkoja, vanulappuja ja kynsisakset löytyi myös.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Pingviiniemo Addikti

  Niistäjä, nestemäinen panadol, perusvoide paksumpi ja perusvoide kevyempi tilanteesta riippuen. On myös vaippa ihottumalta suojaava suihke.

  Kuumemittari löytyy myös, mutta se äitiyspakkauksen joka mittaa pikaisesti antaa eri tuloksen, kuin pidempään mittaava...

  Onko muut huomanneet tällaista?

  Tosi varmaan toimii, kun on oikeasti korkea kuume. :bookworm:
 6. Lya M. Tuttu foorumilla

  Meilläkin on babymist-suolaliuosta, panadol-suppoja ( voisi ehkä ostaa jo nestemäistä) ja perus vanulaput ja kosteusvoiteet, kuumemittari ja kynsisakset ja kynsileikkuri. Ja on meillä myös puristussiteitä ja haavateippiä. Niitä ei onneksi ole koskaan tarvittu.
 7. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Meillä on vauvalle nestemäistä panadolia, babymistiä, vanulappuja, bepanthenia, sinkkivoidetta, vauvaöljyä, kuumemittari ja kynsisakset.
 8. miiamaria Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Mikä tuo vaippa-ihottumalta suojaava suihke on?
 9. Pingviiniemo Addikti

  Aco minicare diaper rash spray.
  Saa apteekista. Koin hyväksi ennaltaehkäisemään vaippaihottumaa. :happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. Mamiliksi Ihastunut foorumiin Helmiäidit 2020

  Se täytyy jättää piippauksien jäljeen vielä toviksi lämpöä mittaamaan, ainakin jos on vuosimallia 2019 :happy: Se lukema nousee vielä siitä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 2
 11. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Pitää varmaan kokeilla tätä meidän digimittarilla. Se näyttää aina vähemmän kuin mitä elohopeamittari, jolla saatetaan mitata meidän aikuisten lämpöä. Kiitos vinkistä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Nestemäisiä kipulääkkeitä (lasten Burana ja Panadol), myös antibiootit oli nestemäisiä sitten kun korvatulehduskierre alkoi. Vauva-aikana ihonhoitoon oli vain Ainun kosteusvoide, kun muuta ei tarvittu. Myöhemmällä iällä voidearsenaali on kasvanut aikalailla. Otsakuumemittarikin löytyi jo vauva-aikana. Ainun pumpulipuikot olivat vauva-aikaan käytössä, ja ovat edelleen, ne ovat siitä hyviä kun niitä ei saa tungettua liian syvälle korvakäytävään.

  Aika vähillä on pärjätty alkuun kun poika oli vauva. Atooppiseen ihon hoito alkoi vasta parin vuoden ikäisenä kunnolla, kun vihdoin päästiin erikoislääkärille, vaikka tarve hoidolle olisi ollut jo vuotta aiemmin.

Jaa tämä sivu