Vauvan kotiintulovaatteet

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Hemppa, 13 joulu 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Tässäpä tämä aihe nyt sitten. Ja eikun kuvia tulemaan omien vauvojen kotiintulovaatteista. :)

  Tässä meidän tirppanan:


  Eli tuossa ylimmässä kuvassa olevat tulee kaikki päälle. Tuota ruskeaa pukua mietin sitten kun tiedän, minkälainen ilma on. Tuo on fleecepuku ja tuo kaukalonlämpöpussikin on fleeceä joten jos ei ole kovin kylmä, en laita tuota pukua väliin. Autossa kuitenkin matkustetaan se reilu 100km ja tietty lämpimässä autossa niin siellä nyt ei ihan hirveästi tarvii vaatetta. :)
 2. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Ihania vaatteita teillä Hemppa :) Miten te muuten saatte noita kuvia lisättyä tänne? :)
 3. SennuS Peruskäyttäjä

  Tosi suloiset kotoutumisvaatteet oot Hemppa valinnut teidän tytölle, varsinkin tuo body ja sukkikset :P :) Itse en oo vielä valinnut vauvan vaatteita, mut sitten kun saan sen tehtyä niin laitan kuvan :) (en oo ennen kuvia tänne ladannut, että katotaan miten onnistuu :D )
 4. Susq87 Tuttu foorumilla

  Näitiäkin voisi kuvailla, mut hittoku menin jo kassin pakkaamaan. :) Mut voihan ne lisäillä sitte jälkikäteen. :)

  Ite valitsin aika neutraalit vaatteet, mitkä sopivat molemmille, vaikkakin tyttö on tulossa niin en usko ennenku  nään. :D
 5. della_79 Rakastunut foorumiin

  mä otin sieltä äitiyspakkauksesta kotiutumisvaatteet, en uskaltanut alkaa laittelee tyttömäisiä vaatteita, vaikka meillekin on tyttöä povattu, koska mäkään en usko ennenkuin näen (onko vauva tyttö vai poika). 
 6. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  No meillä pitäis olla aika selvä tapaus kun lääkäri löysi munasarjat yms... Niin tuskin se pojaks enää muuttuu :D
 7. Snorbe Aloittelija

  Oi ompa kivat vaatteet :) Harmittelin tosin samalla kun ei tiedä kumpi on tulossa niin on joutunut ostamaan aika neutraaleja värejä kun olis voinu ostella suoraa pojalle/tytölle sopivia vaatteita ei niissä muuta vikaa kun ne on vaan niin hiton tylsiä :P
 8. pikku_m Peruskäyttäjä

  Tässä olis meidän kotiintulovaatteet :)

  Toi leppisasu on 56-senttiselle ja tuo ruskea+farkkuasu on 50-senttiselle. En oikein osannut päättää, että mitkä pakkaisin, niin ajattelin, että voihan niitä parit vaihtoehdot ottaa kun ei nuo laukussa niin hirveästi tilaa vie. Lisäksi kun on mahdollista, että vauva onkin vähän isokokoisempi, niin ehkä nuo ihan pienet vaatteet ei sitten mahdukaan oikealla on valkoiset villa+silkkivaatteet, siltä varalta, että on tosi kylmä. Saattaa olla, että otan vielä jonkun asuvaihtoehdon kun on niin vaikea päättää... emoticon
 9. pikku_m Peruskäyttäjä

  Ja vielä toppapuku


  ja turvakaukalo sekä lämpöpussi :)

 10. brainfreeze Tuttu foorumilla

  Mä tajusin just että ehkä mun ostama toppahaalari on liikaa, kun meillä on samanlainen kaukalopussi kuin Hempalla, ja se tuntuu kyllä tosi lämpöseltä. Oon siis pakannut myös sellasen välihaalarin, ja luulenkin että se taitaa piisata ton pussin kanssa...Ja autolla kuitenkin ollaan tulossa kotiin, eikä matkaakaa ole kuin se vartti. Yritän kans ottaa kuvia ja laittaa tänne, on kiva kattella mitä muut on pakannut!
 11. _nisupulla_ Aloittelija

  Mä en osaa  lisätä kuvia. Mut  valkee body,limenvihree/valkee potkari(semmosta paksua kangasta,en saa päähäni mitä se on) valkeet villasukat ja tumput,välipuku edellisen muksun jäämistöstä en muista oliko 09 äippäpakkauksesta, ja sitte semmonen hennonvihree toppis+ valkeet päällis tumput ja tossut+ valkee kypärämyssy+ toppiksen kanssa samansävynen hattu. Vauvan oma viltti mukaan ja semmonen"puklu"rätti kaukalon eteen tuulen ja tuiskun suojaksi. Näillä kotiudutaan. Autossa on sitte muutenki pari,kolme vilttiä joita voi käyttää lisäsuojana jos vaik auton kans sattuu matkalla jotain..on kuitenki abaut 100km matkaa ja talvisää niin kaikkeen saa varautua.
 12. Riida Tuttu foorumilla

  Tuossa meidän Piiperön kotiutumisvaatteita.. :)

 13. Riida Tuttu foorumilla

  Tuossa vielä kerrastoa päälle.. :)

 14. Susq87 Tuttu foorumilla


  Ajattelin viel ajankuluks kattoo kassin läpi ni samal tuli sit kuvattuu. :)
  Täs on meijän pinen kotiintulo vaatteet. :) Keskimäisen otin mukaan jos nyt sattuu kauheen kylmä olee ja tarvii siihen välii viel jonkun. :)
 15. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Aivan ihania vaatteita kaikilla! Ihan syötävän suloisia!
 16. Lumikki84 Peruskäyttäjä
  Tässä olisi meidän setti kotiin tuotaessa, kuvasta puuttuu vielä puuvillatumput, toppatumppuja mietin, tarvitseeko? ehkä pakkaan nekin varmuuden vuoksi mukaan. Bodyja kaksi, toinen hieman pienempi kuin toinen, samoin puolipotkareita kahdet. Sitten vielä kuvassa ei kokonaan näy, puuvillaviltti raidallinen kaukalon suojaksi jos sataa vaikka lunta tai tuulee..

  Ihania kokonaisuuksia kaikilla ! Näitä lisää, mukavia katsella !
 17. SennuS Peruskäyttäjä

  Voi kun ootte kaikki valinnu ihania vaatteita! :) Millos sitä itse sais aikaseksi valita nuo kotiintulovaatteet :P Huomenna alkaa mammaloma, niin sitten vois ehkä tuota aikaa löytyä enemmän :)
 18. Arkimamma Tuttu foorumilla

  Huomenna alkaa mullakin mammaloma ihan virallisesti! Vielä pitäs pestä viimosia vaatteita.. hirveesti ei oo kyl jäljellä onneks. Sit voi rauhassa lapsen tulon jälkeen ottaa, kun ei tarvia pestä pyykkiä enää kun normit setit ja kunhan jaksaa.. :)
 19. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Lumikki, kannattaa varulta ottaa toppatumput mukaan vaikka tuo kaukalopussi onkin. Mäkin meinasin ottaa silti mukaan, parempi että on runsaasti vaatetta kun liian vähän. :)
 20. Lumikki84 Peruskäyttäjä

  Hemppa: Juu, pakkasin nekin mukaan laukkuun ja sit jos iskeekin kovat pakkaset niin mies voi ottaa toppapuvun tuon sinisen fleecepuvun tilalle :)

Jaa tämä sivu