Vauvan kanssa harrastamaan

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Hannan, 21 maalis 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Mitä teette vauvojen kanssa?

  Huomenna aloitetaan vauva jumppa. Suositus olisi aloittaa 3-4kk iässä, mutta tyttö on niin jäntevä ja kannattelee hyvin päätä, että lähdetään jo nyt reilun 2kk iässä kokeilemaan. Jätetään sellaset liikkeet välistä jotka ei meille vielä sovellu. Saa nähdä mitä tykätään ja miten tämä äiti jaksaa tunnin vauva sylissä jumpata.
 2. della_79 Rakastunut foorumiin

  me aloitetaan ensi ke babypilates, se on ainakin netin tietojen mukaan tarkoitettu just 2-6kk ikäisille vauvoille. meidänkin tyttö kannattelee hyvin päätään, joten varmaan pärjää porukassa :) netissä luvattiin myös, että äiti saisi pilateksesta tukea niihin lihaksiin, jotka rasittuu vauvaa hoitaessa ja kantaessa ja toisaalta, mähän kävin raskausaikanakin physiopilateksessa, joten innolla odotan meidän "jumppaa" :)
 3. Susq87 Tuttu foorumilla

  Me meinattiin ensviikolla aloittaa vauvajumppa. :)
  Suunnitelmissa olisi myös saada mummo likan kanssa vesijumppaan. :)
 4. -mai- Aloittelija

  Tarkoitus on ollut jo kauan aikaa mennä seurakunnan tai mll:n johonkin kerhoon näin keväällä :) syksyllä aloitetaan vauvauinti ja perhejumppa :) Täällä päin ei vauvajumppaa oo :( Mut ollaan kotona jumppailtu, netistä löytyi hyvät ohjeet, ainakin äitin reisissä tuntuu. Sit nää ulkoilut kesällä ja pyöräily, vauva istuimessa takana. Kaikkee pientä :)
 5. Just_Pam Tuttu foorumilla

  Meillä aloitetaan (tosin sitten syksyllä vasta) vauvamuskari sekä vauvauinti. Vauvatanssiinkin taas lähden jos se järjestetään :)
 6. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Vauvajumpassa käyty ja oli ihan mukava reissu. Jumppa oli melko rauhallista ja enemmän keskityttiin lihasten vahvistamiseen. Ryhmä oli pieni, meitä oli siellä 4 äitiä ja lasta joten sai tosi henkilökohtaista ohjausta. Katsottiin myös miten vauvaa nostellaan ja kannellaan ergonomisesti. Joitakin liikkeitä meidän täytyi tehdä eritavalla koska tyttö vielä niin pieni ja jotain siksi koska synnytyksestä vielä niin vähän aikaa. Mutta uudestaan menen heti kun miehen työvuoro sattuu niin että mulla on auto käytössä.
 7. della_79 Rakastunut foorumiin

  meillä oli tänään eka pilatestunti, siellä meitä on joku 10 äitiä vauvoineen. ilmeni, että meidän tyttö on pienin, seuraavaksi pienin on kaksi viikkoa vanhempi. mä en ehtinyt juuri pilatesta tekemään, koska tein varmaan kardinaalimokan herättämällä hänet kesken unien eikä tyttö sitten rauhoittunut edes tissillä, ja kun toinen vauva alkoi itkemään, yhtyi neiti myötätuntoitkuun. yritin siinä sitten katsella liikkeitä ja aloitetaan huomenna vauvan kanssa mattoharjoittelu eli toistan tänpäiväiset liikkeet kotona.

  samalla reissulla testasin Stockan lastenhoitohuoneen ja sain tytön imemään tissiä istuma-asennossa, mikä on jonkinlainen erävoitto, koska se on nyt muutaman viikon ajan ollut asia, mistä hän on pääosin kieltäytynyt :)
 8. Lollo Peruskäyttäjä

  Ketju vähän vanhentunut mutta ehkä nyt on jo "harrastukset" lisääntyneet? Olisin aika kovinkin kiinnostunut vauvajumapsta, mutta tuntuu että ne kaikki kurssit loppui nyt toukokuussa ja alkaa kesätauko. Mutta löysin yhden vauvauintikurssin joka on kesä-heinäkuussa. Siihen ilmoittauduin. 
  Vauva/Perhekahviloihin haluaisin mennä lähiaikoina, en ole yksin oikein uskaltanut mutta löysin nyt mahdollisen seuralaisen samanikäisen vauvan kanssa. Katsotaan jospa sitä pääsis menemään. 
 9. della_79 Rakastunut foorumiin

  me tosiaan vaihdettiin babypilates vauvajumppaan ja jätin haaveilemani vauvauinnin johonkin muuhun ajankohtaan. käydään perhekerhossa vielä ensi viikolla ja sit meillä jääkin se syksylle. vauvajumppaa on vielä neljä kertaa jäljellä ja sit en tiedäkään, mitä keksittäis.

  mäkään en halunnut mennä yksin perhekerhoon, joten puhuin neuvolan perhevalmennuksesta tutun äidin vauvoineen mukaan ja ollaan nyt käyty tiistaisin siellä. perhekerhossa käy muitakin samanikäisiä vauvoja äiteineen. Ilona ei ihan jaksa olla loppuun asti perhekerhossa, joten ollaan lähdetty kesken, kun on alkanu nukuttamaan.
 10. Susq87 Tuttu foorumilla

  Me ollaan muskarissa käyty ja se on ihan huippua. :)
 11. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Me käytiin vauvajumpassa kaks kertaa. Tykkäsin ja oli tosi tehokasta, mutta aika on meille tosi huono. Jumppa alkaa siis klo 10 ja me herätään yleensä vasta tohon aikaan ja matkakin sinne kestää puolisen tuntia niin en ole sitten jaksanut siellä enempää käydä. Perhekerhot täällä myös tuohon samaan aikaan, niin ei sitten sielläkään ole tullut käytyä... Oletteko te valmiita lähtemään jonnekkin jo tuohon aikaan aamusta lasten kans? Et ollaanko me niitä myöhän nukkujia ja onko kaikki vauva toiminta ajoitettu juuri nuihin aamuihin? 
 12. Lollo Peruskäyttäjä

  Hannan, yhden vauvakahvilan kanssa mulla oli sama ongelma, ois ollut klo 9:30 ja vielä vähän aikaa sitten me vasta herättiin siihen aikaan. Nyt kun on valoisampaa niin Emma herää aikaisemmin, yleensä 7:30-8:30 välissä, eli jatkossa voiskin ehtii jo kymmeneksi jonnekin. Mutta esim. edellisen ja tulevan neuvola-ajankin pyysin iltapäivään koska aamuinen lähtö tuntui aina niin "stressaavalta". Mutta nyt kun talvivaatetuksesta ollaan siiretty kevään ja itsekin on kehittynyt ja rutiinit sujuu jo paljon paremmin, niin lähtövalmistelut menee jo paljon nopeemmin. 
 13. Viveka Tuttu foorumilla

  Meillä oli alkuun pitkät aamut, eli nukuttiin poitsun kanssa helposti kymmeneen tai yhteentoista, enkä halunnut mitään aktiviteetteja ennen puolta päivää. Nykyisin poika herää jo 7-8 ja hyvin päästään ysiltä jo liikenteeseen. Tosin edelleenkin tykkään rauhallisista aamuista ja mieluiten liikutaan pojan kanssa iltapäivällä ja alkuillasta. Keskipäivä kuluu poitsun päiväunissa ja se on mun omaa aikaa. Me aloitettiin viime viikolla vauvauinti ja se tuntuu olevan aika hauskaa, tosin poikaa taisi melkoisesti ensin altaassa jännittää.
 14. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Meillä alkaa muskari elokuussa ja syksyllä ajateltiin ilmoittautua myös vauvauintiin :) Täällä päin ei taida olla vauvajumppaa, kovasti se kyllä kiinnostaisi :)

Jaa tämä sivu