Vauvan ensihymy

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2011' aloitti gamle, 11 kesä 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. gamle Peruskäyttäjä

  Hei, onko teidän vauvat jo hymyilleet? Minä näin Sintin ekan oikean hymyn tänä aamuna ja multahan vieri ihan kyyneleet, kun hymyä oli odotettu niin hartaasti. Oli se vaan maailman kaunein hymy!
   emoticon
 2. joval Tuttu foorumilla

  Meillä alkuviikosta typy hymyili ensimmäisen kerran <3 Ja nytkin välillä kun neiti vilauttaa hymynsä tulee ihan tippa linssiin <3 Rakas.. Se se vaan kasvaa koko ajan :) 
 3. hönö Peruskäyttäjä

  Minä sain kans tiistaina (jolloin vauva oli 3vk 5pv) omiin lepertelyihini vastaukseksi hymyjä ja "höö" vastauksia, ekaa kertaa. <3
  Tuli kyllä niin mahtava fiilis, että.. :)

  Eilen oppi kääntymään vatsaltaan selälleen. Teki sen 3 kertaa peräkkäin, jolloin oli jo pakko uskoa, että ei se oikeesti tainnut olla vahinko! :)

  Huomenna olis sit jo 1kk päivä! Hurjan nopeesti menee aika...
 4. Simppu Peruskäyttäjä

  Täällä myös alkuviikosta saatu ekat hymyt <3 On se vaan aika ihanaa ja selvästi huomaa kun ilme kirkastuu kun äiti näyttää kieltä ja vauvankin suu aukeaa irvistykseen :)

  Hönö, hui! Pitääkö tässä alkaa itsekin odottamaan pyörähtelyjä, oon vielä ihan rauhassa antanu pojan makoilla sohvallakin! Täällä siis 1kk4pv
 5. joval Tuttu foorumilla

  Voi meillä tyttö oli niin ihana eilen illalla.. Katottiin poliisiopistoa siinä telkkarista ja neiti heräs torkuiltaan.. Rupesin juttelemaan sille ja lässsytin siinä niitä näitä. Tyttö oli ihan hiestä märkä ja otin sitte harson että heiluttelen sitä siinä. Se osuikin tytön naamaan ja tuli niiiiiiin iso hymy että ikenet olis loistanu kilometrin päähän :D Tein uudestaan ja uudestaan samaa, joka kerta tuli se hymy sieltä <3 Ihana, oli siinä taas kyynelis pitämistä, kummasti sitä aina silmänurkka kostuu. Ja varsinkin kun tämä on säästelly noita hymyjään ettei niin näytäkään niitä. Saman neiti teki sitte paapalleki lauantaina, paappa tappo muka hyttysiä ja toimitteli tytölle niitä näitä samalla ja sieltä tuli taaaaaas niiin iso hymy. Sillon jo kävi vähä paappaaki sääliksi ku niin alko silmänurkka kostumaan :) 
 6. *Sara* Peruskäyttäjä

  Täälläki jo niin ootetaan ekaa hymyä, mutta jässikkä vaa kattelee vakavana eikä hymyile vaikka mamma kuinka lepertelis.. Noo eiköhän se vielä tässä joku päivä :) Välillä kyllä ku pikkunen aivastaa nii sen jälkee alkaa vähä hymyilyttää mut en tiiä onko vahinko vai tahallista :)
 7. Hattiainen Aloittelija

  Meillä tuli kanssa eka hymy, ku poika oli 5 vk ja 5 päivää. Se tais tulla miehelle, ku miehet jotain kahestaan hupsutteli. Sitten kyllä tuli mullekin, ku oikeen lepertelin. Ja siitä lähtien ollaan saatu joka päivä monia ihania hymyjä :) Nyt parina päivänä on ruvennut hymyilemään myös ympäristölle, esim. peiton päällä saattaa alkaa hirmunen virnistely ihan yksikseen ollessakin. Ihanaa <3>
 8. hönö Peruskäyttäjä

  Simppu: Joo.. Ei kyllä ehkä kannata luottaa, että nää paikallaan pysyy. :D Ite oon ollu neuvolakortin mukaan 3kk, ko oon kääntyny selältä vatsalleni, eli hyvinkin saattaa poika päästä samaan suoritukseen.
  Täähän pyörii niinkuin kellon viisari, eli ei kyllä voi jättää enää mihinkään korkeelle muuta kun niin, että laittaa tyynyjä esteeks. Niitten yli ei sentään pääse!

  Tänään ikää 1kk 3pv. Hymyilee ja höpöttää kovasti! :)
 9. Samakata Aloittelija

  Meillä ensihymy annettiin isälle 4vk 3pv ikäisenä. Seuraavan hymyn sai Suomen jääkiekkojoukkue kun olivat uutisissa ja kolmas isälle ja neljännen vasta äitille. Äiti oli jo ihan varma että äitille ei edes hymyillä. Meidän pikku jääkiekkofani.
 10. KaiKo Tuttu foorumilla

  Meillä ensihymy antaa yhä odottaa itseään. Jotenkin itsellä on välillä huono omatunto, kun ei vaan ehdi touhuamaan ja seurailemaan vauvaa. Vajaa parivuotias esikoinen vaan vaatii ja vie suurimman osan huomiosta. Mutta eiköhän meilläkin lähiviikkoina hymy löydy.
 11. Sintura Peruskäyttäjä

  Täällä tuli ensihymy viime perjantaina kun tyttö heräili yöunilta. Sanoin huomenta murunen ja sain vastaukseksi leveän hymyn:) Sen jälkeen onkin hymyilty ja naureskeltu paljon. Tyttö tykkää erityisesti leikkimatosta. Jalat tamppaa hurjaa tahtia ja typy "hihkuu" ja hymyilee. Ehkä ihanin asia ikinä, sydän sulaa <3
 12. KaiKo Tuttu foorumilla

  Meillä yhä odotellaan ensihymyä. Mutta poika on muutenkin hyvin rauhallinen. Veikkaan, ettei pidä mitään kiirettä tämän taikka minkään muunkaan taidon suhteen...
 13. KaiKo Tuttu foorumilla

  Eilen illalla poika hymyili ekaa kertaa äidille ja sanoi "höö". Oli jo päivää aiemmin hymyillyt isälle kylläkin. Ja viime yön nukkui vaihteeksi hyvin (=söi vain 3 tunnin välein). Ihanaa.
 14. joval Tuttu foorumilla

  Meillä on alkanu tulemaan vähän ääntä jo ku hymyilee, ja varsinki jos on oikee kiva juttu niin kiljahtaa sillee hauskasti :) Ja se kurlaus on opittu! Sitä samalla ku naureskellaan :D Hauskan kuulonen tyttö ku se nii touhuaa ja jalat ja kädet vispaa edestakas :D
 15. hönö Peruskäyttäjä

  Niin joo.. Tohon aikasempaan, ko kerroin, että meillä jo käännytään, niin kyllä se neuvolantäti oli oikeessa, ko sanoi, että ei tuo vielä oo tarkotuksellista..
  Ei käänny enää.
  Ehkä sit kuukauden päästä uudellee löytää sen taidon! :D

  "Jutut" rupee kyl olee jo tosi monipuolisia.. Tulee paljon erilaisia äännähdyksiä. Välillä Elmeri säikähtää itekki, ko kurkusta tulee joku uus, erilainen ääni. :D
 16. *Sara* Peruskäyttäjä

  Nyt täälläkin on alettu hymyilemään.. Ekan kerran väläytti sellasen kunnon hymyn ku isi tuli naaman eteen pesemään hampaita :D Nyt aina ku Micon vie kattoo peilistä itteään nii se hymyilee ittelleen ja alkaa höpöttää <3

Jaa tämä sivu