Vauvakirjat

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Maalisäidit 2020
Millaisen vauvakirjan aiotte ostaa? Tai onko haaveissa kirja odotusajalle? Vauvakirjakeskustelua tänne.:)
 
Meillä on sellainen kuin Äiti & Isä kertokaa minusta. Se miellytti kun jatkuu täysi-ikäisyyteen asti. Joku vapaammin muokattava oisit voinut olla kiva myös, mutten ole varma että jaksaisin panostaa siihen tarpeeksi, niin siksi tämmöinen ratkaisu jossa valmiit kysymykset joihin vastata. Ainahan tuonnekin voi lisätä omia juttuja jos tekee mieli.
 
Meille ostin Oot niin ihana-teoksen! On vapaasti täytettävä. Tykkään hakea inspiraatiota netista ja ig:stä, joten tämä sopi meille oikein mainiosti :)

Katselin tuotakin, hieno on. Totesin vaan, ettei taida siihen tosiaan rahkeet riittää tällä hetkellä ja jäisi varmaan aikalailla täyttämättä. Aikaisemmin tuli harrastettua enemmänkin bujoiluja ja kalenterin itse tuunaamista, mutta se on vähän jäänyt viime vuosina juuri jaksamisen puutteen takia.
 
Me ostettiin sellanen muumi vauvakirja, jossa oli suht paljon tilaa kirjotella omia juttuja ja lisätä kuvia jne. Siinä oli kivasti jo jokunen sivu odotusaikaa koskien.
 
Me ostettiin "Pienen oma kirja". Tuossa on paljon valmista pohjaa, jonka koen itselle hyväksi. Lisäksi on useita sivuja tilaa kuville eri tilanteiden alle.
 
Takaisin
Top