Vauvakirjat (myös odotusajan)

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Oletteko ajatelleet hankkia vauvakirjan tai onko jo hankittu? Osassa vauvakirjoistahan on jo raskausajalle täytettävää. Millainen vauvakirja teidän pienelle tulee?
 2. leonardotar Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

 3. Odotettu26 Satasella mukana keskusteluissa Tammiäidit 2020

  Minä taas haluaisin sellaisen josta näkee että on joko tytön tai pojan. Ei silti tarvitse kirkua punaista tai sinistä mutta jotain mistä erottaa. Modernia ja hempeää. En ole varma minkä kirjan haluaisimme.
 4. leonardotar Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mieltymyksiä on niin monia. Tykkään tuosta Alku-kirjasta myös sen takia, että siinä puhutaan vanhemmasta/vanhemmista eikä oleteta että lapsella on aina äiti ja isä. Kiva esim. sateenkaariperheille :happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 5. Odotettu26 Satasella mukana keskusteluissa Tammiäidit 2020

  Mieli muuttuu, ja useamman scrapbooking tehneenä, aion tehdä sellaisen vauvallekin. Eli teen itse vauvakirjan :happy: aiheista ja erilaisista sivuista saatan hakea ideoita valmiista kirjoista, mutta muuten saan tehtyä täysin omannäköisen ja mieluisan kirjan tällä tavalla :) ja kirjan kokokin on ainakin tuplat "normaalista" aapisesta. En mittoja muista, mutta se on sellainen iso kovakantinen kierrekirjanen. Eipä tuu vapaa-ajan ongelmia:p
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. lillimaaria Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammiäidit 2020 Elomammat 2017

  Meillä esikolla on Tarina minusta. Tykkäsin kovasti, sopivassa suhteessa valmiita aiheita ja toisaalta vapaata tilaa. Takana muobvitaskut, johon voinu säästää esim. joitain piirustuksia matkan varrelta. Pikkuveljellä on Vauvan oma kirja, joka on myös kiva, mutta toisen lapsen kohdalla vähän liikaa vapaata tilaa, kun kirjoittamisaikaa on niin paljon vähemmän...

  Noista kumpikin on kyllä ihan neutraali, kummalle sukupuolelle vaan sopiva ja "moderni", jos vertaa vanhanaikaisiin vauvakirjoihin. Nykyään tarjontaa on kyllä paljon, kiva sitten ajallaan etsiä tällekin pienelle oma sopiva kirja. ❤
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Yarn Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Me myös katsottiin tuota Alku-vauvakirjaa! Vaikutti kivalta!

  Sitten törmäsin kirjakaupassa KirpunKodin kustantamiin; Mestaripiirros - keskosen oma vauvakirja ja Rakastettu - vauvavuosien muistoja. Olivat ulkoasultaan ihania ja tuota keskosille tehtyä kirjaa selailin ihan kyyneleet silmissä, kun oli jotenkin niin herttainen ja liikuttava! Ehkä sitä jotenkin ajattelee, että kaksosilla on iso riski syntyä keskosina, niin tuo kirja otti senkin kivalla tavalla huomioon!

  Täältä löytyvät nuo kirjat! Onko kenelläkään näistä kokemuksia?

  Alusta asti omia kirjoja ei tule varmasti vauvoille tehtyä. :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Emmastiina Oman äänensä löytänyt

  Mistä sais tilattua sellaisen kivan vauvakirjan mihin voi jo odotusaikana täyttää juttuja?
 9. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Minä ostin "Rakas vauvakirja" nimisen. Tuo on ihanan neutraali ja sellainen, mistä saa tehtyä ihan omannäköisensä ja siinä on paljon myös tyhjiä sivuja jota voi täyttää mielensä mukaan :) sivujen paikkoja voi myös siirrellä sillä tämä on kansiotyylinen :Heartred Odotan jo innolla että pääsen täyttämään tätä!

  Tässä linkki: https://rakasvauvakirja.fi/products/rakas-vauvakirja