Vauvakirja

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2013' aloitti Alissa23, 30 loka 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

  Oletteko hankkineet jo vauvalle vauvakirjan? Ja oletteko jo alkaneet täyttää sitä?
  En ole vielä löytänyt vauvalle kivaa kirjaa, tosin...en oo kovin aktiivisesti jaksanut etsiäkään. Mutta kokemuksesta tiedän, että se kannattais jo olla.
  Esikoisen vauvakirjassa oli paljon kohtia jo raskausaikana täytettäväksi. Ja sitten niitä ensimmäisten elinpäivien juttuja...niitä ei tahtonu enää jälkeenpäin muistaa, olis pitäny kirjoittaa heti.:/
  Joten tarttis kehittää jostain kiva vauvakirja. Saa antaa vinkkiä.:)
  Esikoiselle oli siis tuo Vau:n lahjaksi saatu kirja, siitä tykkäsin kovasti!!
 2. Untamoinen Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019

  Meillä on tuo Vau:n kirja, jonka siskoni löysi kirpparilta ja osti vauvalle lahjaksi :) Oon jo suurimman osan nuista raskausajan kohdista täyttänyt. En kuitenkaan ehkä tuota samaa hankkisi seuraavalle, ehkä joku erilainen.
 3. toukero Peruskäyttäjä

 4. Ramana Peruskäyttäjä

  Ihanan nostalginen tuo toukeron kirja! :)

  Meillä jäi esikoiselta noita kirjoja yli, kun niitä tuntui syntymän jälkeen tulevan taloon joka tuutista. Säästin tulevaa ajatellen Pikkunallen vauvakirjan ( http://www.tammi.fi/kirjat/-/product/no/9789513153793 ) joka on aika kattava. Kolme sivua olisi täytettävää nyt ennen synnytystä, vielä kun saisi aikaan :D
  Tytöllä oli käytössä "Vauva-ajan muistoja", se on ihan kiva. Tosi paljon tilaa valokuville, meillä ne sivut jäi tyhjiksi kuvien ollessa isoissa albumeissa. Kirjoittelut jäi jossain kohtaa tytön täytettyä reilun vuoden, voisikin nyt heti täydentää joitain puuttuvia kohtia :)
 5. Nia Tuttu foorumilla

  Meillä on esikoisella tuommonen tosi huumoripitoinen Lapselliset -vauvakirja (http://www.bookplus.fi/kirjat/kankim%C3%A4ki%2c_mia/lapselliset-4295768).
  Kakkoselle ei oo vielä hommattu. Tuokin saatiin itseasiassa lahjaksi. Pitäs joku kirja laittaa.
 6. Bamboo Peruskäyttäjä

  Meillä on nyt tälle minille toi Lapselliset-kirja - ihan huippu :DD
  Ei siinä tosin paljoa oo kirjoteltavaa ennen syntymää, mutta jotain sentäs.

  Ellenille ostettiin Paras tarina minusta - kirja (http://fillandtell.com/fi/paras-tarina-minusta/) ja oon kyllä tykännyt siitä ihan mielettömästi. Halusin kuitenkin tälle uudelle tyypille erilaisen.

  Lisäks molemmille on Oppi ja Ilon Minun kirjani (http://verkkokauppa.oppijailo.fi/minun-kirjani-muistokirja-vauvavuosista-taysi-ikaisyyteen-asti/526699/dp?k=331), jossa on täytettävää 18-vuotiaaksi saakka. Ihastuin siihen Elleniä odottaessani ja ostin saman tien varmuudeksi kolme kappaletta, jotta varmasti kaikille tuleville lapsille on samanlainen.. :DD (sillon oli jo siis puhetta, että ehkä kolme lasta tuntuisi meille sopivalta lapsiluvulta ;))

Jaa tämä sivu