Vauva arki

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti Ketterä, 13 syys 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Joko tämä on kuollut ja kuopattu? Olisi kiva kuulla miten teillä on alkanut sujumaan?

  Täällä pian 3kk poika. Kaikki on ihan hyvin mutta meillä on koliikki ja refluksi epäily. Myöskään toive täysimetyksestä ei ottanut onkeen vaan mennään korvikeilla.

  Sen verran poika on jo rauhoittunut, että kuljettaan muskarissa sekä perhekerhossa. Jossain vaiheessa myös esikkoryhmässä, kunhan saadaan muutto pois alta.
 2. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Meillä kans koliikki ja refluksi. Gaviscon mennyt nyt kuukauden ja meillä onneksi auttaa! Jos jättää antamatta niin hirvee huuto! Koko ajan kuitenkin parempaan suuntaan
 3. Neenuli Aloittelija

  En tiiä onko tää koliikkia vai mitä mut itkusii ollaan eikä oikeen viihdytä kun sylis kantaessa :/ kokeilin kahtakin cublaton ja bifibabyn, mutta en saanu apuu näistä gaviscon en oo kokeillu mut epäilen ettei sekään auta aika taitaa olla meillä ainut apu.myös esikoinen oli itkuinen ja vain aika auttoi siinä tapauksessa!
 4. KM89 Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2015 Kesämammat 2018

  Salaisella puolella keskustellaan aktiivisesti, niin on tämä julkinen puoli jäänyt :)

  Meillä ekat 2 kuukautta oli tosi vaikeeta, vauva vaan huusi ja huusi. 2 viikkoa sitten päästiin kieli- ja huulijänteiden leikkaukseen ja kylläpä muuttu vauva tyytyväiseksi! Erittäin temperamenttinenhan tuo on, mutta kipuhuudot loppui leikkaukseen :)
 5. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Mä en tuonne salaiselle puolelle pääsyt vaikka ohjeen mukaan tehnytkin. Kun juuri synnytyksen jälkeen kaipailut kirjoittamista.
 6. Ninnaa Uusi käyttäjä

  Meillä herra 3kk on onneksi ollut tyytyväinen tapaus. Nukkuu jo välillä 11h yöunet yhdellä syötöllä.
  Nauraa, hymyilee ja juttelee paljon.
  Meille on onneksi suotu helpot pojat, kun ruokaa on tarpeeksi ni ei huudeta yhtään. Molemmilla aloitettu soseet jo ajoissa kun ei maito riitä pitämään nälkää. :Heartblue IMG_20180827_182445_329.jpg
  • Tykkää Tykkää x 6
 7. Emir Naimisissa foorumin kanssa Kesämammat 2018

  Pääsiskös sinne viä jos pyytää. Siellä tosiaan on paljon juttelua.
 8. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Koita uudestaan, ja laita vaikka privaviestiä moderaattorille. Varmaan ihan joku erehdys kyseessä. Siellä on tosiaan aktiivista keskustelua, ja on ollut tosi kiva jutella synnytyksen jälkeisestä ajasta ”vanhojen tuttujen” kanssa :)
 9. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Söpöläinen :). Terhakkaan näköinen pikkuinen!
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. khl Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Täällä poika, viikon päästä 4kk. Muuten on menny ihan kivasti, mut täysimetys ei onnistunut meilläkään toiveistani huolimatta, joten saa korviketta lisäksi. :sad001 Onneks kohta voi antaa soseitakin. Sit meillä on alkanu päiväunien nukkuminen olemaan todella haasteellista ja jos ois tarkotus, et näin pienet nukkuu kolmet päikkärit niin sellaisesta voi vaan haaveilla meidän poitsun kohdalla. Yöt sentään menee pääsääntöisesti hyvin ja herää syömään yleensä vain kerran. Nauravainen ja "puhelias" pieni miehenalku, joka kasvaa hirveää vauhtia! :happy:

  Mäkin laitoin salaiselle puolelle liittymispyynnön alkuviikosta, muttei ainakaan vielä ole tuottanu tulosta.. Vasta viime aikoina oon alkanu kaipaamaan jotain muutakin kuin vain tätä vauva-arkea, siis äitikontakteja edes netin kautta, pitkään oli fiilis et täällä kuplassa on just hyvä. :grin Tarttis rohkaistua ja tutustua paikallisiin perhekerhoihin yms.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu