Vaunut, rattaat, yhdistelmät... Mitä saisi olla?

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti Kyfi1993, 24 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kyfi1993 Peruskäyttäjä

  Tännehän vois noita vaunuhankintoja kertoilla ja vertailla. :)

  Samalla haluisin kysellä kokemuksia matkarattaista. Ostin jo Isofix-alustalla olevan kopan, ei ollut mikään tuttu merkki ja nyt sitten hoksasin, että mites ne matkarattaat, kun meillä on yhdistelmävaunut ostettuna, mutta ne eivät ole niin kovin käytönnölliset tuolla kaupoilla yms. Joten, onko jotain matkarattaita joita voisi sellaisenaan käyttää jo vastasyntyneellä, onko tietoa? Kun en nyt tiedä mihin tuo koppakaan sopisi, vaikka olen yrittänyt netistä katsella :arghh:
 2. Tökkönen Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Minkä merkkinen se kaukalo oli? Aika monia matkarattaita voi heti parin viikon-kuukauden ikäisestä käyttää, kannattaa sitä kysellä niistä lastentarvikeliikkeistä. Meillä gracon evot hankittuna matkarattaiksi nyt kakkoselle, niihin käy gracon kaukalo ja ovat tosi kätevän oloiset. Tosin meidän teutoniat on niin sirot, että menevät oikeestaan yhtä pieneen tilaan. Nuo siis yhdistelmät.
 3. Kyfi1993 Peruskäyttäjä

  joku axkid on merkki kaukalossa, aivan tuntematon, olisi pitänyt ostaa tunnetumpi. Axkidiin tosin saa jonkun adapterin jonka saa maxi-cosin vaunuihin, mutta kun en tiedä mitkä rattaat käyvät noihin maxi-coseihinkaan, on niin epäselkeää kun yrittää netistä katsoa..
 4. BabyBlues Tuttu foorumilla

  Enpä osaa sanoa noista edellä mainituista merkeistä, vaikka meillä on kyllä maxi-cosin koppa, jonka sais adapterilla molempin meidän yhdistelmiin(stokke xplory ja baby jogger city select). Viimeeksi ei koettu adaptereita tarpeellisiksi, mutta hyvä tietää että on kuitenkin mahdollisuus jos tarve ilmenee. Matkarattaita ei olla tarvittu ollenkaan, kun xploryt on niin hyvät kaupunkiolosuhteissa ja matkoille ne saa mukaan omassa lentolaukussaan. Testattiin, että noi meidän toisetkin käy siihen laukkuun, eli voidaan ottaa lentomatkoille mukaan kummat vaan. Autossahan ne kulkee molemmat hyvin ihan sellaisenaan.
 5. Kyfi1993 Peruskäyttäjä

  Mulla on, ABC designin yhdistelmät, mutta on aikas tönköt siinä mielessä että jos reissuun lähtee niin vie aika paljon tilaa autossakin, ostin nyt koppaan sopivat matkarattaat, ainakin toivottavasti sopii.. :D
 6. Meritähti_ Peruskäyttäjä Huhtikuunmammat 2015

  Me päädyttiin Emmaljungan Vikingeihin. Pienet ja näppärät, mahtuvat perusauton (ei farmari) takakonttiin ilman kopan litistämistäkin jos ei pahemmin muuta tavaraa. Lisäksi maxi-cosin kopan saa adapterilla runkoon kiinni. Bussiinkin kai pitäisi mahtua, ei ole tullut kokeiltua ilman vauvaa:happy:. Otettiin enemmin nuo pienemmät kun säilytystilat kuitenkin vähäiset erillisille matkarattaille. Kaupungissa ja lähiössä noilla toivottavasti pärjää...
 7. Kyfi1993 Peruskäyttäjä

  Jes!! Koppa sopii kuin sopiikin näihin rattaisiin jotka tilasin, hyvin hyvin pieneen tilaan menevät, vaikka onhan meillä tilava maasturi, mutta on se jos reissuun tahtoo lähteä hyvä olla tilaa, kun on iso koirakin. Mountain Buggyt on nämä jotka tilasin Verkkokauppa.comista, tosi näppärän ja kevyen olosetkin on :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. yökukkuja Aloittelija

  Me tilattiin Saksasta Bugaboo Donkey Duo vaunut ja ne on saapunut,ei vaan olla vielä kasattu. En malta odottaa et pääsee niitä testaamaan! Esikoinen on vasta 1v4kk joten tuplavaunut oli ehdoton hankinta. Voi jukra että oon fiiliksissä! :)
 9. Anmama Aloittelija

  Me ostettiin Bugaboon Donkey Duot käytettynä ja on kyllä esikoisen kanssa todettu testiajoissa tosi näppäriksi. Nyt yritetään etsiä käytettyjä kesäkuomuja niihin, vaikuttavat niin hyvältä keksinnöltä!
 10. jaica Tuttu foorumilla

  Mein vaunut tuli vihdoin eilen. :)
  Tai noh jooh onneks tuli.
  Mein makkarissa odottaa nyt Brio Smilet koottuna vaununa. :Heartred
  On kyllä super näppärän kevyet.
  ja säilytys paikka pitäis vielä keksii ratasosalla! :D
 11. Maatunen Tuttu foorumilla

  Jaica, meneekö noihin smileihin brion kaukalo suoraan? Muistelisin et menis... oon miettiny kans niihin investoimista. Emmaljungan duo edget löytyy, mut on ne aika massiiviset jos pitäs reissuun saada kaikki 5 koiraa ja kamat autoon :D onneks on iso auto...mut tiukkaa tekee silti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. TheRoad Peruskäyttäjä

  Menee! Meille tuli nyt happyt ja niihin tarvii adapterin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. jaica Tuttu foorumilla

  Juu menee suoraan Brion Primo turvakaukalo, mutta ei ne vanhemmat mallit. :/
  Oonkin nyt koittanut etsii meille sellasta uudempaa mallia käytettynä mut ilmeisesti ei ookkaan niin helppoo.
  No onneks on siis se Gragon kaukalo jo tossa varastossa, mut jokseenki helpottais se suoraa vaihto.
  ja justko ei tarvii mitään välijuttuja. :)
 14. jaica Tuttu foorumilla

  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu