Varhaisultrassa käyneet

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti Heitura, 18 syys 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Heitura Peruskäyttäjä

  Nyt on pakko kysellä täällä teiltä jotka enemmän tiedätte tai on kokemusta! Eli missä olette käyneet varhaisultrassa pk-seudulla, ja paljon olette siitä maksaneet? Ei enää kykene itse odottamaan, kun tuo eka ultra ois vasta vähintään 3vk päästä ja olen kärvistellyt jo niin kauan epätietoisuudessa! :sad001 Viikoista en ole varma (8+? - 10) ja ylipäätään siitä onko se minun pieni ihmeeni tuolla kasvamassa vai ei... Help!
 2. vauvako Aloittelija

  Minä kävin noilla viikoilla Vantaalla Mehiläisessä, maksoi 180e.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mä kävin femedalla se on helsingin keskustassa ja oisko maksanu 136€ ja se tehtiin viikolla 6 :) voit hyvillä mielin mennä jo varhaisultraan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. bebu Aloittelija

  Femedassa kävin myös ja todella mukava vanhempi mies lääkäri! Suosittelen :) Maksoi n.120e kelakorvauksen jälkeen. Mehiläisessä itiksessä kävin myös ja lääkäri oli todella kylmä ja iloton. Maksoi 240e.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mulla oli kans vanhempi mies ja mitä parhain lääkäri :)
 6. Heitura Peruskäyttäjä

  Kuulemma Femedassakin on paljon hintaeroa lääkäreiden kohdalla, toiset alle 100€ kun toiset taas n.160€. Jospa vaan kehtaisin soittaa sinne ja kysyä edullisemmalle lääkärille aikaa :D Pakko kokeilla! Hyvä kun kysyin täällä, koska Mehiläinenhän on tosi kallis, sinne ei ainakaan!
 7. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Joo siis femedassa se hinta menee lääkärin mukaan,kun mä soitin se kysy multa kahta vaihtoehtoo kunpaa haluun ja sanoin vaan toisen,ekas se ärsytti et oli vanha,mut sit olin ilonen en otin sittenki sen :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Heitura Peruskäyttäjä

  Torstaille varattu Femedasta aika ^_^ Hihhii! Kiitos teille vinkeistä!
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. tiada92 Rakastunut foorumiin

  No mikä oli "tuomio"? :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Heitura Peruskäyttäjä

  Kiitos kysymästä :) Siellä se pienokainen heilutteli ja kaikki vaikutti oikein hyvältä ♡ Huh! Laskettu aika taitaa olla muutaman päivän myöhemmin kuin luulin, mutta toisaalta niin esikoisenikin kohdalla LAta myöhäistettiin viikolla ja hän kuitenkin syntyi pari pv ennen tuota LAta. Eli veikkaisin alkuperäisen LAn olleen sit kuitenkin oikea :wink Noi kun on niin pienestä kii!

  Suosittelen muuten muillekin pk-seutulaisille Femedan Larkio-Miettistä! Oli tosi mukava nainen ja maksettavaksi jäi vain reilu 70€!
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. KayKay Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Kiitos, Heitura, suosittelusta!
  En huomannut tätä ketjua aiemmin, mutta kommentoin omia kokemuksiani:
  Viime syksynä keskenmenon yhteydessä kävin Femedassa Brunolla enkä tykännyt, kun mies ei paljon puhua pukahtanut.
  Nyt kävin rv 10:llä Forumin Mehiläisessä Hanna Linnun vastaanotolla ja oli mukava käynti. Hintaa en muista.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. *jonna* Peruskäyttäjä

  Mua kiinnoistais myös käydä varhaisultrassa. Lähinnä sen takia, kun tuo "iskä" ei jotenkaan ymmärrä tai usko, että tuolla masussa ihan oikeesti on joku :) Missä vaiheessa ootte varannu ajan yksityiselle ultraan? Kannattaisko eka oottaa et käyn eka kerran neuvolassa? Mulla eka neuvola on rv 6+5. Nyt siis 5+2, eli kannattais varmaan joka tapauksessa odottaa vielä muutama viikko tonne ultraan menoa?
 13. Harmony Addikti

  Jonna viikoilla 10-12 on "tavallinen ultra". Joten minä ainakin jos yksityiselle kerran olisin menossa niin menisin viikoilla 6-7. Kyllä nykyajan ultrilla näkee jo sykkeen 6+

  Voi ihme miten nois yksityisen ultrassa voi olla noin suurta hinta eroo?? Tyyliin 70€-240 ohhoooh
 14. Heitura Peruskäyttäjä

  Niinpä Harmony!! Ja kuitenkin hinta ei todellakaan määrää palvelun laatua. Olimme tosi tyytyväisiä tuohon Femedaan.

  Mulla itelläni on tuo np-ultra vasta rv 12+5, joten oon iloinen et käytiin tuolla katsastamassa jo masun sisältö (rv10) :) Etenkin kun rv10 eteenpäin kuitenkin keskenmenon riski pienenee päivä päivältä niin varmemmin se pikku alkio siellä myös pysyy :Heartred

  Itse oon sitä mieltä et toi n.rv 8-10 on hyvä aika käydä kun silloin ainakin sydämen syke pitäis olla varmempi (ainahan on mahdollista että alkio vastaakin vaikka parikin viikkoa pienempää kun on itse laskenut)
 15. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Täällä ilmoittautuu yksi varhaisultran varannut! Ihan vain jo oman mielenrauhan takia, todetaan siellä sitten mitä vaan, tiedän sen sitten jo aikaisemmin. Ja jos ei ole jokin kunnossa niin ainakin tiedän sen ennen ekaa varsinaista ultraa, ei tule eleteltyä toiveita turhaan ja niin kauan. Toivotaan nyt kuitenkin, että kaikki on ok. :)

  Muoks, mulle varhaisultra varattiin rv 6+6, vielä olis n. puoltoista viikkoa odoteltava. Huoh..
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. janezki Aloittelija Toukokuunmammat 2015

  Meillä ar-ultra tehtiin neuvolan puolesta. Lääkäri tahtoo siis ultrata kaikki ennen ensimmäistä neuvolakäyntiäkään, tahtoo tarkistaa että alkio on oikeassa paikassa. Meillä ei lasketusta-ajasta ja raskausviikoista ollut tuossa vaiheessa tietoa, mutta ultrassa selvisi, että silloin eleltiin rv 6+3 ja hyvin näkyi pieni pallero jolla jokin sydämentapainen siellä sykki. Helpotti itseäkin kummasti jo noin aikaisilla viikoilla tuo tieto.
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. JMT Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018 Toukokuunmammat 2015

  Kävin itte eilen Meri-Oulun neuvolassa (yksityinen) varhaisultrassa, ultras mahan päältä niin aika huonolaatusta kuvaa oli, mutta oikeasta paikasta löyty ja sykekin oli näkyvissä niin helpotti omaa hermoilemista :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 18. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Voi vitsi, mulla ois vielä viikko varhaisultraan. :)
 19. Viikuna Aloittelija

  Minäkin varasin nyt Femedaan ajan. Kävin siellä edellisessä raskaudessa juurikin tuon yhdessä aiemmassa viestissä mainitun Brunon vastaanotolla, tosin 4D-ultrassa sillä kertaa, ja mä taas olin häneen tosi tyytyväinen. :) Tällä kertaa menen eri lääkärille. En kehdannut hintaa kysyä, niin täytyy toivoa, ettei ole sieltä kalliimmasta päästä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Kiinostaisi kyllä tietää paljon siellä 4D ultra maksaa olisi mielen kiintoista käydä 4D ultrassa :)

Jaa tämä sivu