Vanhan ajan konsteja

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Äipsä, 15 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Äipsä Aloittelija

  Jos vähän hupsuttelis :D Tuli vastaan tuolla amerikkalaisten villitys selvittää lapsen sukupuoli leivinjauheella ja pissalla.Ja mietin mitä te muut ootte kuullu?Oma mummo vannotti kihla/vihkisormuksen taikaan eli omalla hiuksella sormus riippumaan ranteen päälle.Jos se heijaa ees taas se on poika.Jos se pyörii niin se tyttö.En oo vielä kokeillu :)
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 2. Samsam Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Hih. Hauska ketju, Äipsä. :)

  Ton sormusjutun mäkin oon kullut. Muuten ei tuu mieleen oikeastaan muuta kuin se perinteinen sukupuolen päätteleminen mahan muodosta, eli maha pystyssä edessä viittais poikaan ja sivulle leviävä taas tyttöön. Kiva ois kyllä kuulla, millaisia muita uskomuksia löytyy...
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Äipsä Aloittelija

  Just muistin kuulleeni siitä ruskeasta viivasta mikä tulee mahan päälle pystyyn.Siinä oli että jos menee navan yli niin se merkkas jompaa kumpaa.En vaan enää muista kumpaa. :)
 4. Ninna Tuttu foorumilla

  Oon tehny sen neulatestin. Esikoisen kohalla näytti tyttöä, eli meni oikein. Nyt näytti tyttö, poika ja sit ei mitään, eli aivan "oikein" periaatteessa, eli eka tyttö, tää tuleva ois sit poika ja sit lapsiluku jäis kahteen.
 5. Äipsä Aloittelija

  Miten tämä neula testi tehdään?En oo kuullu tälläsestä :)
 6. hupehensis Aloittelija

  Tämä nyt ei ole oikeastaan mikään konsti, mutta monesta paikasta olen lukenut että jos tekee makeaa hirmuisesti mieli niin odottaa tyttöä, mutta jos makea ei maistu vaan kaikki suolainen niin on poika tulossa. Itsellä kyllä makeanhimo on melko tyystin kadonnut, ja nt-ultrassa kätilö jo vähän oli sitä mieltä että poika olisikin tulossa :D
 7. Miss T Tuttu foorumilla

  mä myös kuullut ton että jos ei makea maistu niin poika, jos taas maistuu niin tyttö. Mulla myös makean himo kadonnut, eli oisko poika tulossa :) tyttöjä kun odotin niin makea kyllä maistui!
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Seri Peruskäyttäjä

  Linea negra eli tuo vatsaan ilmestyvä ruskea viiva piti paikkansa esikolla eli poika. Viiva alkoi häpyluulta ja loppui rintojen alle. Neuvola lääkärukin totesi ennen synnytystä että niin voimakas on että veikkaa poikaa..
 9. Äipsä Aloittelija

  Entäs pahoinvointi kun sanoovat että tyttö laittaa huonovointisemmaks?Itellä ei poikien kanssa ollu mitään oloja ja on pöntöstä tullu hyvin läheinen :p
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. NaNNa24 Aloittelija Helmikuunmammat 2015

  Mä en sit taas tyttöä odotellessa oksentanut kuin ehkä kerran ja muutenkin oli loistava olo läpi raskauden,nyt taas halaan pönttöä joka päivä :D tiedä näistä sitten:)
 11. Pähkinäinen Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mulle äiti on tehny sen sormus jutun ja tyttöö se tälle raskaudelle näytti, tyttö olo ollu kyllä jo muutenki.. saa nähä mite käy, tähän asti äitillä kaikki menny oikein keille se on sormuksella kattonu :) meilläpäi se vaa menee et heijaa eestaas ni on tyttö ja pyörii ni poika..

Jaa tämä sivu