Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mirkusta tulee äiti! Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Kertokaas kokemattomalle mitä vakuutuksia ja missä vaiheessa tolle tyypille pitää alkaa ottaan. Ja mitäköhän ne suurinpiirtein maksaa?
 2. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  meillä on varattu vakuutuksille aika rakenneultran jälkeen. En mäkään tiedä niistä mitää mut meinasivat toimistossa et hyvä ottaa jo ennenku vauva syntyy... :eek:
 3. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Vakuutusyhtiöillä on vähän erilaisia, mutta Ifiltä saa 12 viikosta eteenpäin ja Pohjolalta rakenneultrasta. En tiedä saako muualtakin. If on 308e 40-41 vuotiaalle äidille ja 158e nuoremmille, Pohjola teki mulle (la 40-vuotiaana) tarjouksen 275e. Pohjola jatkuu syntymän jälkeen automaattisesti, Ifillä se pitää muuttaa lapsivakuutukseksi.

  Kannattaa käydä ite kattomassa tarkat hinnat ja ehdot ja tarkistaa, jos jollain muullakin olisi noita raskaudenaikaisia vakuutuksia. Ifillä ja Pohjolalla pystyy ostamaan eli myöskin näkemään netistä suoraan noi vakuutukset ja niitten hinnat.

  Pohjolalta suosittelivat ottamaan laajimman mahollisen, koska syntymän jälkeen pitää tehdä lapsen terveysselvitys ja sit voi olla jotain synnynnäistä, joka rajaakin vakuutuksen suppeammaksi.
 4. KayKay Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Riipitii: onko toi Ifin hinta vain syntymättömälle vauvalle eli paljonko toi lapsivakuutus sitten maksaa? yritin nimittäin netissä katsoa tuota enkä oikein ymmärtänyt.
 5. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Noi on molemmat syntymättömän. Mäkään en ole katsonut sitä syntyneen vakuutusta.
 6. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  Meillä on Ifistä otettu esikoiselle ensin se syntymättömän vakuutus, joka sitten kyllä muuttui ihan vaan meidän hyväksymisellä suoraan lapsivakuutukseksi. En muista, että siinä paljoa eroa olisi vuosihinnassa ja tietty vaikuttaa hintaan sekin, että onko yhtiöstä muita vakuutuksia ja paljonko saa siksi alennuksia.

  Syntymättömälle otetussa on siis se etu, että sen saa sitten voimaan syntyneelle lapselle lapsuusajan vakuutuksena ilman lapsen terveysselvitystä. Jos vakuutus haetaan vasta syntymän jälkeen, ei sitä saa lainkaan parille ekalle kuukaudelle ja sittenkin sen saa vain terveysselvityksellä. Ja jos siinä välissä on jo ehtinyt jotain terveysongelmia ilmetä, niin ne sitten rajataan korvauspiirin ulkopuolelle ellei pulita isoa summaa rahaa siitä, että myös niihin liittyvät tulevat ongelmat katettaisiin vakuutuksella. Kaikkea ei tosin saa rahallakaan.
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Ninna Tuttu foorumilla

  Meillä on LähiTapiolassa esikoisen vakuutus (ja luultavasti tän tulevankin), otettiin raskausaikana vauvavakuutuksen tms. nimellä, on siis varaus lapsivakuutukseen joksi muuttui lapsen synnyttyä. Kun raskausaikana otti ei rajannut mitään pois, eikä tosiaan terveysselvitystä tarvittu. Me ei kilpailutettu vakuutuksia, laiskaa ja hölmöäkin jopa, mutta kun asuntolainasta lähtien kaikki on LähiTapiolassa. On osottautunu meille hyväksi vaihtoehdoksi, kun korvaa esim. atooppisen ihon hoitoon tarkoitetut rasvat mitkä ei kaikkien vakuutusyhtiöden korvattaviin sisälly.

  Kannattaa pyytää tarjouksia ja tutkia ehdot tarkkaan ja miettiä mikä on juuri teille sopiva. Sanoo jälkiviisas laiskimus.
 8. Daizy Peruskäyttäjä

  Mitäs mitäs.. me käytii tänää just Pohjolassa juttelemassa ja halvimmillaan (jotain keskittämisalennuksiakin oli jo ja ilman mitään lisäturvia) oli tarjous 380 e. Lähi-Tapiolassa samaa luokkaa. Voiko sijainnilla olla merkitystä (pääkaupunkiseudulla kalliimpaa) vai mistähän noi hintaerot johtuu :O
 9. manna Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Joo meille tuli kans tarjous pohjolasta, olikohan jotain 319e eka vuos ja sit kallistu seuraavana vuonna melkein 400e. Aiotaan kyl käydä juttelemas ainakin op:llä ja ifillä ihan paiksn päällä kun vaan ehtis...
 10. inskiu Aloittelija

  Oisko ollut 2kk ennen laskettua aikaa täytyy olla vakuutus otettu, muuten saa vaan fenniasta 4pv ikäisenä, muissa vasta 2kk ikäisenä (jos oikein muistan) :)
 11. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Ohoh, Pohjola oli netistä ilman tunnuksia kattomallakin vain n. 285e. Voikohan se sijainti vaikuttaa?
 12. manna Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Me kysyttiin tarjous kaikilla vaihtoehdoilla pohjolasta, mutta ne oli lähettäneet ainoastaan sen mihin kuulu ihan kaikki. Voikohan noita sit karsia lapsen syntymän jälkeen?
  Ja tietääkö joku, kallistuuko ifillä vakuutus sit lapsen syntymän jälleen?
 13. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  Ei kai siihen hintaan nyt ainakaan paljoa mikään paikkakunta vaikuta, vaan enemmän sitten mahdolliset asiakasalennukset ja vanhempien ikä ja terveystiedot sekä mahdollinen aiempi vahinkohistoria (=riskipisteytys) ko. vakuutusyhtiössä.
 14. Ruppuruusa Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Ninna meillä kans lähitapiolas ja tossa kertailin vakuutushetoja ja huomasin just et rasvathan sais sinne... onneks ei olla näihin 2 ekaan vuoteen etua hyödynnetty :sad001 pitäis ehkä olla ite vähän tarempi. :) Mut joo ollaan mietitty et otettais seuraavalle pohjolanvakuutus jos ehdot ei oo ihan huonot, kun asuntolaina op:Sta ja saatais bonareil sit tuo vakuutus katettua. Pitää viel vertailla. Mut mä kans aioin ottaa jo raskauden aikana, ettei sit rajaudu mitään perus juttuja pois.
 15. Ninna Tuttu foorumilla

  Meillä taas ei harkittu ees Pohjolaa, koska kun asuntolaina-asioita aikoinaan kartoitettiin niin meitä ois huijattu OP:ssa aika tehokkaasti. Meillä LähiTapiolassa vuosimaksu kaikkien ikä-/keskittämisalennusten jälkeen n.330e.
 16. BabyBlues Tuttu foorumilla

  Ifiltä on esikoiselle se joku laajempi terveysvakuutus, jonka saa vasta parin kkn ikäisestä eteenpäin jon on ollu täysin terve. Korvauspalvelu sujunu moitteettomasti, aina voi piipahtaa pikkujätissä jos siltä tuntuu, kun omavastuu vaan 10%. Korvien putkitukset yms olis muuten maksanu yksityisellä yli tonnin tai mitälie, mut onneks oli toi. Vuosihinta jotain 400e. Se ei oo siis se sama joka jatkuu vauvavakuutuksesta lapsivakuutuksena, vaan joku laajempi. Tälle otetaan nyt eka vauvavakuutus ja katotaan sit saadaanko sillekin toi sama kunhan kasvaa.
 17. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  Meillä on juuri tuo IFin vauvavakuutus muuttunut aikanaan esikoisella lapsivakuutukseksi ja on nimenomaan se kaikkein laajin, koska ainakin silloin sen sai varmasti laajana vain sillä ehdolla, että on ensin tuo vauvavakuutus. Jos olisi ottanut suoraan lapsivakuutuksena, se ei välttämättä olisi ollut yhtä laaja niiden rajoitusehtojen vuoksi, mikäli ensikuukausina olisi ilmennyt jotain ongelmia.
 18. Daizy Peruskäyttäjä

  Totta, ikähän vaikuttaa varmaan myös jonkun verran. Mitään vahinkohistoriaa meillä ei ole, et ehkä se on sit ikä + varmaan vähän myös paikkakunta mikä nostaa vähän hintaa.
 19. BabyBlues Tuttu foorumilla

  Meillä ei viimeksi ollut ollenkaan vauvavakuutusta, mutta saatiin se laajin kumminkin, kun lapsi oli niin terve. Just viikko sitten kysyin, ja se vauvavakuutus ei suoraan jatku siihen kattavimpaan, vaan vähän suppeampaan, eli pitää parikuisena erikseen vaihtaa jos haluaa sen kattavimman. Näin ainakin joku nuori mies mulle puhelinpalvelussa kertoi, liekö tiennyt sitten, mutta luulis kerta se on sen työ!
 20. Janna75 Naimisissa foorumin kanssa

  Saa nähdä miten vakuutuksen kanssa käy... If ei myöntänyt ylipainoni ja esikoisen ennanaikaisuuden takia. Fennia oli sikahintainen ja sisälsi niin paljon ehtoja että en edes viitsinyt täyttää terveystietoja. Nyt kokeilin Pohjolaa ja terveysselvitys sinänsä jo oli puolta lyhyempi If:iin nähden! Siinä kysyttiin mm onko ollut KAKSI tai enemmän ennenaikaisia synnytyksiä niin ei tarvinnut edes mainita yhtä ennenaikaista. :)
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1

Jaa tämä sivu