Vadelmanlehtitee

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti ninsu, 1 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ninsu Aloittelija

  Onko kukaan kokeillut/meinannut kokeilla ? Millon aloitit/meinasit aloittaa? Kokemuksia ?

  Itse eilen ostin ja mietin että voiskohan sitä jo alkaa hörppimään (rv31+jotain menossa) kun bebesin sivuilla oli että sitä voisi juoda koko viimeisen kolmanneksen pari kolme kuppia päivässä.
 2. Lulu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mihin se auttaa?
 3. ninsu Aloittelija

  Pitäis muunmuassa voimistaa supistuksia ja vähentää jälkivuotoa. Ja jotenkin muuten ns valmistella kroppaa synnytykseen.

  Lainaus bebesinfo.fi
  "Useimmat asiantuntijat tuntuvat kuitenkin olevan yksimielisiä vadelmanlehtiteen hyödyistä loppuraskauden aikana.

  Viimeisten raskauskuukausien aikana nautittu vadelmanlehtitee vahvistaa kohtulihasta ja saattaa tehostaa supistuksia. Se ei saa synnytystä käynnistymään, mutta saattaa vahvistaa jo olemassa olevia supistuksia ja näin nopeuttaa synnytystä. Eräs ystäväni nautti vadelmanlehtiteetä säännöllisesti loppuraskauden aikana ja hänellä oli todella nopea ja tehokas synnytys."
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ei liity vadelmalehtiteehen sen enempää, mutta tuota bebes-sivustoa lukisin kyllä hieman varauksella. On erittäin luonnonmukaisen raskauden, synnytyksen ja äitiyden puolestapuhuja ja osa faktaosioista on jopa lääketieteellisten sivustojen tietojen vastaisia. Kivunlievityksestä en esimerkiksi ekana lukisi tätä sivustoa, jos ei itse ole kiinnostunut lääkkeettömästä synnytyksestä ja luonnonmukaisista kivunlievityskeinoista. Sopii siis varmasti monille ja vadelmanlehtiteestä en ole kovin huolissani :), mutta tiedoksi vain niille, jotka pikaisesti googlettaa jonkun puudutuksen ja luulee sen jälkeen tämän sivuston mielipiteen olevan ainut mielipide.
 5. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Join vadelmalehtiteetä esikoisesta enkä usko sen vaikutuksen olleen kuin psyykkinen :) Mutta hyvää se on ja juon sitä tässäkin raskaudessa. Paketti taitaa olla kaapissa jo.

  Ja juu, samaa mieltä tuosta sivustosta. Että kandee tutkia muitakin lähteitä :)
 6. ninsu Aloittelija

  Tuosta vadelmanlehtiteestä löytyy aika heikosti tietoa tai sitten en vaan osaa etsiä, sillä aattelin tääll kysellä aiheesta :)

  Aiheesta muualla netissä kun olen kysellyt/keskustellut niin ne jotka ovat sanoneet että juovat teetä jo ennen rv30 niin he saivat rankkaa palautetta siitä kuinka yrittävät käynnistää synnytyksen etuajassa jne jne

  Mulla siis ei oo kokemusta mutta en jotenkin vaan usko että jos juot vadelmanlehdistä tehtyä teetä vaikka 2 kuppia päivässä ettäkö se käynnistäis synnytyksen
 7. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Olis vähän liian helppoa, jos oikeasti käynnistäis synnytyksen. Ballongit ja oksitosiinit syrjään ja käynnistykset teekutsuilla. :D
  • Hauska Hauska x 6
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. ninsu Aloittelija

  Miä oon samaa mieltä. Mutta kun jonkun kummin kaiman siskon serkku oli juonu kupin vadelmanlehtiteetä niin oli samana iltana menny vedet rv 37 ja kiven kovaan väitettiin sen johtuvan teestä.
 9. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Mä niin ostan tuota ja juon sinä aamuna, kun synnytys sopisi mulle parhaiten. :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 10. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Millon sitä teetä siis saa alottaa juomaan? Mulla on viime raskaudesta vielä jäljellä. Sillon meni synnytys ihan mukavasti. En usko, että tee siihen olis kauheesti vaikuttanut, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
 11. Lingon Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Sitä voisi kai tehdä itse oman pihan vadelmanlehtiä kuivaamalla?
 12. Pixieg Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  En usko tuolla olevan muuta kuin plasebovaikutusta, johan kaikki käynnistykset tehtäisiin jollain vadelmanlehtitiivisteellä muuten. Mutta saahan sitä juoda jos mieli tekee ja muuten tykkää. Ja varoitan myös bebes-sivustosta, että ainakin osa heidän lääketieteellisistä "faktoista" on aivan päin peetä. Luonnonmukaisuuspropagandaa tuo sivusto.
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu