Uusia nimiä nimipäiväkalenteriin

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Administrator
Maalisäidit 2020
Täältä löytyy artikkeli, jossa on listattuna nimet, jotka ovat juuri saaneet nimipäivänsä. Mitä tykkäät nimistä? Voisitko antaa lapsellesi jonkun näistä nimistä? Tunnetko tämännimisiä? Entä puuttuuko jonkun tuntemasi nimi kalenterista?
 
Listoilta löytyy 4 tytön että 4 pojan nimeä mitkä voisin kuvitella antavani omalle lapselleni.
 
Minusta oli tosi kivoja nimiä! Cecilia ja Lila olivat meidän nimilistalla, kun mietimme tytönnimiä. Venni taas oli listallani pojannimiehdotuksista.:)

Tuolla oli nimiä, joilla luulin jo olevan nimipäivä, esim. Daniela, Nikolas ja Viktor.
 
Meillä on vastikään syntynyt sukuun niin Fiona kuin Ellekin. :) Olihan tuolla kivoja nimiä. Oikeastaan kaikki listan tytönnimet ovat omaan korvaani kivoja, vaikken niitä ehkä omalle lapselle antaisikaan. Myös iso osa pojannimistä miellytti - omalle lapselle voisin kuvitella ainakin nimiä Venni ja Teo.

Niin, ja meidän 4-vuotias antoi juuri meille tulleelle kissanpennulle toiseksi nimeksi nimen Elia. :D Meillä asuu siis Sisu Elia -niminen kisu. :grin
 
Yksi lapsistani sai nyt nimipäivän, toinen sai edellisellä kerralla, kun nimiä tuli lisää kalenteriin. Kolmannen nimi ei vielä ole kalenterissa. Se, mikä ristiäisissä oli harvinaisin, sai ensimmäisenä nimipäivän. Hyvät nimet lisääntyvät nopeasti :Heartred
 
Takaisin
Top