Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Syyskuiset 2021' aloitti Minnihiiri84, 2 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Minnihiiri84 Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021 Huhtikuun äidit 2019

  Onko sinulla jokin tunne siitä kumpi siellä mahassa majailee? Entä puolisollasi? Tähän ketjuun voisi myöhemmin myös päivittää pitikö veikkaus paikkansa. :)
 2. Minnihiiri84 Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021 Huhtikuun äidit 2019

  Aloitan nyt vaikka itse. Mulla on ollut alusta asti vahva tunne, että meille olisi tulossa toinen poika. Kumpi vaan on todella tervetullut ja molemmissa näen omat hyvät puolensa. Toisaalta olisi ihanaa saada tyttö, kun tämä mitä todennäköisimmin tulee olemaan meidän viimeinen lapsi. Jos taas on poika niin on kiva, että meidän poika saa veljen, vaikka toki siskokin varmasti kiva kaveri olisi. Pojalle olisi pitkälti vaatteet jo valmiina. Jännä nähdä sitten rakenneultrassa, kunhan nyt sinne saakka selvitään. :happy:
 3. Enkelinsiipi Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  En oikein tiedä. Jotenkin ajattelen, että meille tulee tyttö, mutta en tiedä johtuuko fiilis vaan siitä, että haluaisin ehkä tytön enemmän. Nimiäkin olisi, poika sen sijaan jää varmaan ilman nimeä tätä menoa...

  Meillä on vielä vähän auki se, milloin sukupuoli selviää meille. Minä haluaisin tietää sen ennen syntymää, mutta mies ei. Tähän emme ole vielä keksineet ratkaisua, kun ei tässä oikein kompromisseja ole :woot:

  Toisaalta mulla ei ole hirveän suurta tarvetta ostaa vaatteita sukupuolen mukaan, joten sinänsä voisi vaikka odottaakin synnärille.
  Täällä isompien kauppojen lähellä kun asuu, niin en haluaisi edes ostaa ihan hirveästi vaatetta etukäteen kun en esikoisen kanssa tiedä yhtään mikä toimii. Niitä saa kaupasta sitten lisää lähes vuoden jokaisena päivänä:grin
 4. lumihuurre Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Meillä on kaveriporukassa tullut vaan poikia, niin pakko se tyttökin nyt ennemmin tai myöhemmin on tulla! :laughing002 Ja tyttö ehkä tuntuisi jotenkin luontevammalta? Helpommalta? Halutaan kyllä tietää etukäteen, mutta sitä nyt kuitenkin saa odotella sinne huhtikuulle...
 5. Freyja86 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Meiltä löytyy molemmat. Jotenkin ihan alussa oli tunne et olis poika mut oireet tuntuu olevan samaa luokkaa kuin mitä tyttöä odottaessa et sen puoleen tyttö. Esikoinen toivoo pikkuveljeä mut itsellä ei niin väliä oo. Jos nyt veikkaan niin kallistun poikaan.
 6. Jellonaattori Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Raskausoireiden perusteella veikkaan poikaa. Ei ole toivetta kumpaankaan suuntaan, vaikka tytölle kyllä tavaroita olisi enemmän:happy:
 7. Hentta Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Mä myös raskausoireiden puolesta menisin lyömään vetoa pojasta. Sitten meillä olisi kolmen suora :Heartblue:Heartblue:Heartblue Mutta meillä on vähän sama kuin Enkelinsiipi mainitsi eli pojalle ei enää löydy nimeä :scratch.

  Tytölle olisi kyllä ja toisaalta olisi kyllä kiva saada tyttökin. Kunhan kaikki nyt menisi hyvin ja pieni saataisiin kotiin asti.
 8. Mörkö Ihastunut foorumiin Toukokuun äidit 2019 Syyskuiset 2021

  Oireiden perusteella ihmettelen suuresti jos ei olekaan tyttö :grin Pahoinvointi on paljon pahempi mitä esikoisen (poika) odotuksessa ja esim naama kukkii (sanotaan et tyttö vie äidin kauneuden :grin eikä tätäkään ollu esikoisesta, päinvastoin iho oli tosi hyvä!).

  Muuten ei kyllä oo ainakaan vielä tullu mitään tunnetta edes kumpi vois olla :confused005
 9. Mörkö Ihastunut foorumiin Toukokuun äidit 2019 Syyskuiset 2021

  Niin ja tytölle on täydellinen nimi valmiina kun taas poika jää nimettömäks (esikoinenki meinas jo jäädä). Et sikäli olis ihan kiva jos tulis tyttö :grin

  Poika taasen olis kiva ehkä siks, että sit olis esikoisella toinen poikapuolinen kaverina perheessä kun molemmat vanhemmat on naispuolisia :grin
 10. Äityli86 Tuttu foorumilla Syyskuiset 2021 Syysmammat 2018

  Meillä kans tuo sama pulma, että jos tulee poika niin se jää nimettömäksi. Miehelle ei kelpaa mun ehdotukset :shy: Tytölle olisi parikin nimivaihtoehtoa. Alkuoireet viittaisi siihen, että tyttö olisi tulossa. Mutta silti se poikakin pyörii mielessä. Ei siis vielä ihan varmaa fiilistä ole. Kumpi vaan on tervetullut :happy:
 11. Minnihiiri84 Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021 Huhtikuun äidit 2019

  Meillä siis ihan sama, että jostain syystä tytölle on mielessä useampi kiva nimi, kun taas pojalle menee hankalaksi keksiä. o_O Mutta kai se asia jotenkin ratkeaa, jos poika tulee.
 12. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Syyskuiset 2021

  Mun miehellä on jo kolme poikaa ja me ei kumpikaan uskota tyttöön yhtään. Tästä miehestä tulee vaan yhtä laatua.:laughing002 Jotenkin on muutenkin ihan poikafiilis tästä raskaudesta, vaikkei mulla oireet koskaan olekaan asiasta vihjanneet.
  Meillä on etunimi mietittynä molemmille.
 13. Henskukka Tuttu foorumilla Syyskuiset 2021

  Mä oon aina ajatellut että meille tulis poika, mutta sillon kun aavistin et oon raskaana, tuli yhtäkkiä mieleen että "se taitaakin olla tyttö".

  Myös kolme ystävää ja mies veikkaavat että tyttö, samoin oon nyt alkanut kallistua kovan pahoinvoinnin takia tyttöön.

  Pojalle olis nimikin valmiina.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Ilana Aloittelija Syyskuiset 2021

  Itsellä ei ole yhtään hajua, ei minkäänlaista aavistustakaan. Entuudestaan löytyy kaksi tyttöä. Tämä raskaus on ollut ehkä joiltain osin erilainen kuin aiemmat, mm. paljon lievempää pahoinvointia (välillä jopa pelottavan vähän :sorry:), ei finnejä, rinnat kipeenä. Mutta sitten alan järkeilemään poikkeavia oireita tyroksiinilääkityksellä. :bored:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. sakara Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Luulin tähän jo kirjoittaneeni, mutta se olikin tonne "leikkinurkan" puolelle.. :joyful: Siel oli samanlainen aloitus.

  Pidän todennäköisenä että kasvatetaan poikaa nro3 :dummy:
  Ainakin oireet (oireettomuus) samanlaista kuin aiemmista. Ja miehen suvussa näkyy poikavoittoisuus muutenkin.
 16. Ihmemaanlapsi Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021

  Luulen että poika :Heartblue
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Toiveissani Tuttu foorumilla Syyskuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Esikoinen on poika ja hänen raskaudessa oksensin rv6-12 päivittäin. Nyt on ollut muutaman kerran vain vähän heikko olo. Väkisin miettii et olisko tyttö kun on niin erilaista kun pojan raskaudessa :D Saapi nähdä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Lakritsa0201 Aloittelija

  Oireiden perusteella (lievät) poika Saa nähdä!
 19. MariaSha Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Oireet on olleet aivan erilaiset kuin aiemmissa raskauksissa (kaikki aiemmat poikia). Tyttöä toivotaan kun tämä pikkuinen on meidän viimeinen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Kira3 Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Neuvolantäti oli tänään vahvasti sitä mieltä, että tyttö olisi tulossa kun oli niin korkea syke. "Eläväinen emäntä" oli hänen kommenttinsa :grin
  • Hauska Hauska x 2

Jaa tämä sivu