Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Joulukuisten leikkinurkka' aloitti Vargynja, 19 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Onko sinulla aavistusta, kumpi mahtaa olla tulossa? Tule myös kertomaan myöhemmin, pitikö aavistuksesi paikkansa. :)

  Täällä voit käydä testaamassa, onko sinulla suurempi todennäköisyys saada tyttö vai poika. Asiaa voi koittaa myös ennustaa kiinalaisesta syntymäkalenterista. :)
 2. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Testin mukaan poika ja kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan tyttö. No toi syntymäkalenteri ei oo aiemmissakaan raskauksissa pitäny paikkansa ja samanlaiset oireet ja odotukset olleet sekä poika-, että tyttö raskauksissa että sieltä voi tulla tälläkin kertaa ihan kumpi vaan :grin
  Mutta yllätyksenä aiotaan pitää synnytykseen saakka kuten edellisetkin, kiva näitä testejä on silti leikkimielellä tehdä!
 3. Turvonnut Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020 Toukomammat 2018

  kiinalainen testi kertoi tulokseksi poika! sitä kovasti toivonkin ja uskon, että mies myös. tuon mukaan esikoisen olisi pitänyt olla poika, mutta näin ei ollut. saa nähdä, toivotaan että nyt pitää paikkansa :Heartblue
 4. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Onko kukaan muuten kokeillut sormustestiä? Esikoisesta en muista kokeilinko tai mitä näytti, mutta kuopuksen kohdalla piti paikkansa mahan päältä. Ei tääkää mitään luotettavaa ole mutta hauskaa, pitää varmaan joku päivä kokeilla mitä nyt näyttää :rolleyes:
 5. Tiitiskä Aloittelija Jouluäidit 2020

  Esikoisen aikaan kokeilin sormustestiä ja kyllä se paikkansa piti:grin muut testit ei sitten tainneetkaan pitää paikkaansa:p esikoisesta myös olin alusta asti varma, että poika se on ja niinhän se oli.

  Ihan alussa olin ihan varma, että tämän raskauden kohdalla on kyse tytöstä.. mutta en mä kyllä enää niin varma ole:hilarious:
 6. Nalla Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Molemmat ylläolevat testit ennustavat tyttöä. Minusta tällaiset ennusteet on hauskoja:) Tuota sormustestiäkin voisi myöhemmin kokeilla!

  Myös kaksosolo tässä väistämättä on ollut :coldfeet:
 7. Muumimamma36 Aloittelija

  Testit mitä oon tehnyt (sormus,sooda,kiinalainen syntymäkalenteri) olis tyttö. Ja nyt varhaisultra kuvia kun vertasin aijempiin lapsiin (poikia) sekin olis tyttö.
 8. Miljamilja Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Mikä on soodatesti? :)
 9. LyytiManta Tuttu foorumilla

  Mulla on jokaisen kohdalla kiinalainen kalenteri näyttänyt väärin. Täytyykin käydä katsomassa mitä se nyt näyttää o_O.

  soodatestin tein viime odotuksessa ja se piti itseasiassa paikkaansa :woot:.
 10. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Laita ruokasoodaa kuppiin ja lisää virtsaa hieman ruokasoodan päälle.
  Jos sooda reagoi= poika
  Jos sooda ei reagoi= tyttö

  Mä kans oon aiemmista kokeillut tätä ja muistaakseni ainakin kuopuksesta piti paikkansa.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 11. Biiby Aloittelija

  Tyttöolo ollut ihan alusta asti ja niin näyttivät yllä olevat testitkin. Raskausoireet myös poikkeavat esikoispojan raskaudesta. Lisäksi työkaveri näki syksyllä unta, että pidän sylissäni tummatukkaista tyttövauvaa. :)
 12. LyytiManta Tuttu foorumilla

  Ensimmäistä kertaa mulla on vähän tyttö olo. Kiinalainen kalenteri näyttää poikaa, mutta se on kaikkien viiden kohdalla näyttänyt väärin, jos sama toistuu niin tyttöä odotellaan :wink
 13. Pienipapu9 Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020

  Kaikki testit näyttäis tyttöä. Mulle kyllä kelpais kumpi vaan.
 14. Sarappa Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Testit näytti kumpaakin vaihtoehtoo. Ei kyllä oo väliä sillä että kumpi sieltä tulee :happy: kumpiki on aivan yhtä hyvä!
 15. Felia Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Kiinalainen kalenteri näyttää tyttöä, mutta itsellä ei ole mitään erityistä oloa suuntaan tai toiseen. Esikoisen kohdalla kiinalainen kalenteri piti paikkaansa. Tyttöä toivon, koska esikoinen on poika, mutta kumpikin kelpaa! :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 16. Aca Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020

  Aikaisemmissa raskauksissa omat tuntemukset on osuneet nappiin. Tällä kertaa on poika fiilis. Makea on aina maistunut mutta nyt iski pääsiäisenä niin vastenmielinen olo suklaasta, etten sen jälkeen ole pystynyt syömään. Tämä on minulle hyvin epänormaalia. Suolainen maistuu hyvin :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Poikaa näyttää toinen ja syntymäkalenteri tyttöä.
  Poika olo kyllä on, joten eiköhän meidän miesvahvistus taloudessa kasva. :)
 18. Mirsa Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Molemmat kalenterit ehdottavat poikaa. Omasta mielestäni ja miehen mielestä tulisi tyttö ja ehkä myös toivotaan tyttöä. Samoin "neuvolatäti" sanoi, että varmaan tyttö. Loppujen lopuksi toivon vain, että kaikki menee hyvin oli sitten kumpi vain. Alussa ajattelin, että tulee kaksoset, kun tunsin ovuloinnin aikaan yhteensä kolme kipeää vihlaisua molemmilta puolelta (en muista kummalta 2x).
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 19. Syysmorsian Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Mullekin maistuu suolainen paremmin, vaikka yleensä oon oikea sokerihiiri. Muutenkin tuntemukset on olleet erilaisia, kuin tyttöjen odotuksessa. Vähän toivon, että tämä tarkoittaisi poikaa. :angelic:
 20. Jkh92 Aloittelija

  Kumpi vain saisi tulla. Ollaan niin alussa, ettei vielä osaa sanoa kumpi tulee. Itse veikkaan silti tyttöä ja mies poikaa

Jaa tämä sivu