Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. huomio Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022 Helmikuun äidit 2019

  Molemmat kiinalaiset ennustaa meille nyt tyttöä, eka osui myös esikosta oikein mutta tokan mielestä ois pitäny olla poika. :)

  Itsellä oli esikosta poikaolo, joka ei siis pitänyt paikkaansa. Nyt on sitten sellainen olo, että tyttöhän se on tämäkin, joten varmaan se ois sitten tällä logiikalla poika! :grin poikaa toivoisin kun tyttö jo on niin olisi mukava päästä kokemaan molempien sukupuolien vanhemmuus kun tämä ehkä on meidän vika lapsi. Mutta nähtäväksi jää. Mies tiesi viimeksi oikein (ultrassa ei sukupuolta suostunut näyttämään:rolleyes:) niin pitää siltä kuulostella, millainen olo, kun itse kerta olin viimeksikin väärässä.
  • Hauska Hauska x 3
 2. Kyfi1463286 Peruskäyttäjä

  .
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 12 heinä 2018
 3. siffu23 Aloittelija

  Kiinalainen kalenteri meillä ekan kohdalla osui oikeaan: tyttö. Nyt nöyttöisi tyttöä mutta mulla on poikaolo :angelic: ihan vaan kun on niin erilainen raskaus ja tekee mieli kaikkea hapanta ja suolaista. Ei pahoinvointia ollenkaan ja olo energinen! Samat kivut kyllä löytyy ja jopa kovempana kun viime raskaudessa, mutta pääasia ettei ole ainakaan vielä tuota pahoinointia lainkaan!
 4. Marga Aloittelija

  Täällä ei ole oloja tai ajatuksia vielä kumpaankaan sukupuolen suuntaan. Varmaan vielä hieman epäuskoa koko raskautta kohtaan, niin ei uskalla ajatella. :p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. Matilda- Aloittelija

  Mulla samanlaiset fiilikset! En oo vielä oikein edes sisäistänyt koko raskautta, ei osaa aatella että siellä jo tyttö tai poika voisi edes kasvaa. :grin
 6. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mulla oli esikoisesta aivan 100 varma poika-olo, ja tyttöhän sieltä tuli. Nyt on aika samantyyppinen ollut tämä raskaus, ainakin nyt alussa, paitsi että suolaisen sijasta makea maistuu paremmin. Joten vähän epäilen että olisi poika tulossa tällä kertaa. Mutta koska viimeksikin meni niin metsään mun arvaus, niin tää on sit varmaan kuitenkin tyttö. :wacky:

  Tiedän, ettei sukupuolella ole väliä ja kunhan on terve jne, mutta oikeesti toivoisin että tämäkin muksu olisi tyttö.. Olisi esikoisen kannalta kivempi että sais 2 v nuoremman pikkusiskon, ja kaikki vanhat vaatteet ja tavarat kävisi eikä ehkä tarttis ostella "poikaväriä" niin paljon... :rolleyes: Ja myös tyttöjen yhteisen huoneen sisustaminen olisi helpompaa :grin Kyllä näitä järkisyitä piisaa... :hilarious: Mutta toisaalta miehen kannalta toivoisin poikaa, niin sais siitä sen maailmankuulun jalkapalloilijan joka sitten elättäisi meidät vanhoina :wav
  • Hauska Hauska x 2
 7. sakababy Addikti Helmikuiset 2022 Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mä en osaa yhtää arvioida kumpi vois olla. Tyttö tai poika, molemmat yhtä tervetulleita. Järkisyitä ei kumpaakaan oo mutta pinnallisia kyllä.. varmaan pimahtaisin jos tulis tyttö ja pääsisin ostelemaan omalle tytölle mekkoja ja kaikkia ihania röyhelöitä.:rolleyes::D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. susannapa Aloittelija

  Mulla on aika vahva tyttöfiilis! Kiinalainen ennustaa myös tyttöä :) Kahden aikaisemman kohdalla ennustukset on pitäny paikkansa.
 9. Tallukka Peruskäyttäjä

  Jostain syystä mulla vilkkuu tyttö päässä. Luulen, että arvailua kyllä vaa.
 10. huomio Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022 Helmikuun äidit 2019

  No niin nyt se mies jo ennusti meille toista tyttöä, pakko oli kysyä että miksi se haluaa tehä vaan tyttöjä :hilarious: no, nähtäväksi jää!
 11. Blackwood Tuttu foorumilla

  Huomio minä oon kysyny samaa mun mieheltä paitsi tyttöjen paikalla ollut poikia. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Ullmaij Peruskäyttäjä

  Mies toivoo tyttöä. Minulle on sukupuolelle ihan sama kunhan on terve, mutta totaalisen erilaisten raskausoireiden vuoksi povaan itse tyttöä. Saa nähdä, katsotaan sitten myöhemmin minkä muotoinen vatsa minulle tulee. :D Se on ollut sukuni naisilla aina merkki siitä kumpi on tullut. Ja tosiaan poikavoittoista on. Serkkujeni lapset ovat poikia ja tätien lapset ovat kaikki poikia (olen ainut tyttö äitinipuolensuvussa, jos lasketaan toisessa polvessa syntyneistä lapsista). Isäni puolen sukua en tunne kunnolla, mutta heillä niitä lapsia on siunaantunut niin järkyttävän paljon että en edes tiedä kaikkia (ovat lestadiolaisia).Ei minulla heitä mitään vastaan ole, pidän yhteyttä isäni lähimpiin veljiin, oma isäni kuoli 2006 juuri kun poikani syntyi.

  Ullmaij rv 9+6
 13. PP Aloittelija

  Olen ollut alusta asti sitä mieltä, että tyttö tulee :)
 14. Fii Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Esikoisesta olin ihan varma että tyttö tulee, mutta tulikin poika. Nyt en tiedä, tyttöä edelleen toivoisin mutta pojille olis toisista enemmän seuraa ja menis samat vaatteetkin.
 15. Ullmaij Peruskäyttäjä

  Nyt olen vielä varmemmin sitä mieltä että tyttö tulee. Syke huiteli tänää 161 ja pojasta ei tainnut olla kuin muutaman kerran yli 140, yleensä syke pojasta oli 120-135. Ja en voi mitään kun utrakuvaa katson niin tytöltähän näyttääkin (joo mielikuvitusta saa käyttää, elämä on jännempää).
 16. sakababy Addikti Helmikuiset 2022 Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mulla on vähän tullut oli että meille tulee toinen poika. Hassua kun esikoisesta ei ollu fiilistä mihinkään suuntaan :)
 17. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Oon aavistanut kaikissa viime raskauksissa kumpi tulossa ennen kuin ultrasta tullut mitään viitettä.. Kaksi ekaa poikia ja kaksi vikaa tyttöjä. Nyt on sellanen fiilis että masussa olisi poika, mutta samalla tuntuu että voiko sitä oikeesti arvata taas oikein :woot:
 18. ElliNoor4 Aloittelija

  Mulla on ihan poika olo :Heartbigred sukupuolella ei väliö kunhan on terve vauva.:Heartpink
  Ystävätkin sanoo et poika tulee, oireiden vähyyden perusteella ja mahan kasvun perusteella :biggrin
 19. Pampulainen Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Lääkäri arveli pojan olevan tulossa ja maha on edessä joten eiköhän poika tule
 20. Mai88 Peruskäyttäjä Helmikuun äidit 2019

Jaa tämä sivu