Tyhjät viestit foorumilla - ongelma korjattu! :)

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Miramaria, 9 touko 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Miramaria Addikti

  Hei kaikki!

  Osa foorumin viesteistä on täyttynyt tyhjällä tilalla. Tyhjät viestit näyttävät johtuvan foorumin uudesta mainostilasta ja Adblock-liitännäisen omituisesta reaktiosta. Ongelman pitäisi poistua, kun Adblockin laittaa pois päältä.

  Näin laitat Adbockin pois päältä: Mene yläpalkista kohtaan Työkalut --> Adblock --> klikkaa "Ei käytössä sivustolla forum.vau.fi".

  Pahoittelen kovasti tästä aiheutuvaa vaivaa!


  Muokkaus: Ongelman pitäisi olla nyt korjattu, ja foorumin tulisi toimia normaalisti sekä tabletilla, älypuhelimella että Adblock-sovellus päällä!

  :)
  • Tykkää Tykkää x 4
  Last edited: 19 touko 2014
 2. Bumble Bee Tuttu foorumilla

  Mielummin katselen tyhjiä viestejä kuin sivua täyttäviä ylimääräisiä kilkuttimia. Eikö tätä ongelmaa olisi voitu "korjata" oikeasti, jollain muulla tavalla kuin purkkakoodilla joka tunkee jokaisen sivun toisen viestin päälle mainoksen? Eihän foorumikäyttäjien viestit ole mainoksia, imho.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Martuti Addikti Heinämammat 2014

  ^ Mä luulen että ongelma tuli nimenomaan, kun niitä mainoksia haluttiin laittaa? En usko että mainoksilla on yritetty korjata tilannetta, vaan ne tähän johtivat...?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Kiips Tuttu foorumilla

  No, ei voi sanoa et oli hyvä korjaus. Joko tyhjät viestit tai mainoksia kesken viestiketjujen. Eikö noita oikeesti saa fiksummin? Ennen oli kiva käyttää foorumia, mutta nyt ärsyttää tyhjät viestit ja jos adblockin ottaa pois päältä sit hyppii mainokset viestiketjujen keskellä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 5. Martuti Addikti Heinämammat 2014

  Ei mua kyllä häiritse nuo mainokset mitenkään... :)
 6. Satsa Ihastunut foorumiin

  Toivottavasti foorumi saadaan toimimaan myös AdBlockin ollessa päällä!Nuo mainokset on meinaan todella ärsyttäviä varsinkin ketjujen keskellä o_O
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 7. Miramaria Addikti

  Hei kaikki ja kiitos kommenteista!

  Ongelmat tosiaan johtuvat uudesta mainostilasta, joka ei näytä sopivan yhteen Adblockin, Androidin selaimen tai Android Chromen kanssa. :sad001 Pommitan IT-puolta viesteillä ja raportoin koko ajan ongelmista, jotta ongelma korjattaisiin mahdollisimman pian. Tällä hetkellä ongelmaa Adblockin kanssa ei kuitenkaan aiota korjata - yritän vielä silti puhua tästä IT-puolelle (itsekin käytän Adblockia).

  Nuo mainokset ketjujen ensimmäisen viestin jälkeen ovat Vau.fi:n sisäisiä tai meiltä ostettuja mainospaikkoja, joiden tuloilla foorumiakin pyöritetään, joten mainoksia ei olla ainakaan poistamassa.

  Mutta kyllä! Mainoksista johtuvat ongelmat OVAT ärsyttäviä, I hear you girls!! Toivottavasti tähän saadaan jokin sekä käyttäjiä että IT-puolta miellyttävä ratkaisu!

  :signs001
 8. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2016 Joulukuun mammat 2017

  No tää nyt ei oo mikään ratkasu! Mä otin adblockin pois päältä ja kuinkas kävikään, nyt tältä sivustolta yrittää väen väkisin siirtää kaikenmaailman roskasivustoille (esim. joku peli yms.). Oon tosi pettynyt. :eek:
 9. åke Vieras

  Minä ymmärrän mainoksien tärkeyden, kyllähän ne toki välillä ottaa päähän, mutta ilman mainoksia ei tämäkään foorumi ilmaiseksi meille käyttäjille toimisi, saati sitten olisi näin hyvä. Ollaanpa vaan kiitollisia ja iloisia mainostajista.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 10. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2016 Joulukuun mammat 2017

  Ei siinä muuten oliskaan mitään vikaa, mutta mulla kävi niin, että mainos vei minut tältä sivulta omalle sivulleen suoraan ja automaattisesti, niin ettei ollu mitää muuta vaihtoehtoa kuin päätyä mainossivulle.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Miramaria Addikti

  Sama juttu minulla. Ei ole hyvä ei. Yritän neuvotella jotain ratkaisua tähän! :oops:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Bumble Bee Tuttu foorumilla

  Nyt näyttäisi viestit näkyvän vaikka on ad-block päällä. Iso kiitos :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Miramaria Addikti

  Ongelma on nyt korjattu, ja foorumin tulisi tosiaan toimia normaalisti sekä tabletilla, älypuhelimella että Adblock-sovellus päällä! JES! :)

  Omilla laitteillani foorumi toimii taas moitteettomasti. Jos sinä huomaat kuitenkin ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä minuun, niin teemme taas kaikkemme ongelman korjaamiseksi! :gen053
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Hyvin näyttää toimivan! Jee jee. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Miramaria Addikti

  Mahtavaa! :happy093
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Toimii! Ihanaa!
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu