Turun alueen odottajia

summersun

Vauhtiin päässyt keskustelija
Maaliskuunmammat 2015
Heippa!
Onkos täällä muita turun alueella talvella/keväällä vauvan saavia mammoja? Täällä pikkukakkosta odotellaan syntyvällä maaliskuussa ja esikko on nyt reilun vuoden ikäinen. Seura ja vertaistuki olisi enemmän kuin tervetullutta:)
 
Täältäkin löytyy yks, tosin laskettu aika vasta kesäkuussa :)
 
Täällä myös yksi Turun alueella asusteleva odottaja :) toisen lapsen laskettu aika kesäkuussa. Esikoinen täyttää kohta kaksi vuotta. Pitäiskö sitä perustaa jotain ryhmää? :)
 
Osaakos joku perustaa ryhmää? Vai voiko täällä tehdä yksityisen ryhmäkeskustelun? Kiva kun löytyy muitakin odottajia:)
 
Moi! Minäkin Turusta, ja laskettu aika toukokuussa. Ensimmäinen lapsi kyseessä ja aika vähän edes tunnetaan lapsiperheitä, joten siinäkin mielessä vertaistuki olisi tervetullutta :)
 
Ninnuli ja sissi lisäsin teidät yksityiseen keskusteluun jonka aloitin. Toivottavasti viestit näkyy nyt myös teillä:)
 
Täällä yks tästä vierestä Salosta, alotin keskustelun salon alueen odottajille, mutta ilmeisesti heitä ei ole tai eivät halua tunnustautua. Esikoista odotellaan tammikuulle :)
 
Täällä olisi yksi, mutta laskettu aika on jo nyt joulukuussa. Ollaan muutettu vasta Turkuun, eikä vielä ketään täällä tunneta...
 
Turusta myös 42v esikoisen odottaja. LA 29.9. Olisi kiva jos saataisiin porukka kasaan ja treffit aikaan. Varmaankin odottajia on Turun suunnalla paljon katsotaan jos löytyisi ihan ryhmää meistä. Tsemppiä kaikille!
 
Tääll ois la15.12. :) toinen prinsessa tuloillaan :)
 
Täällä yksi Turkulainen lisää :) Odotan toista poikaa ja LA 1.12. Esikoinen on syntynyt 02/13 :)
 
Mama, teillä on sit poikaputki meneillään :) Meiän eka tyttö syntyi 01/14 :)
 
Pitäiskä perustaa joku sellanen turkulaisten ryhmä kuten vauva 2015 tms? Kun monet on varmaan jo saaneet niin tuo otsikko odottajia on vähän huono? :)
 
Tuolla äitien kohtauspaikka osiosta löytyy Turun äidit -niminen ketju :)
 
Takaisin
Top