Tuplarattaat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti 5830, 18 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. 5830 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Kertokaa kokemuksia tuplarattaista. Mitkä on hyviä, mitkä ei ja miksi? :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Meillä on ollut Emmaljunga twin city cross-tuplat käytössä. Tyytyväisiä ollaan oltu, kuljemme paljon lenkillä ja maastossakin, sinne juuri sopivat :) kaupunkiin valitsisin ehkä toiset, onhan nää aika isot.
  Miinuksena työntöaisa vain yhteen suuntaan eli lapset katsoo vain työntäjään päin. Tietty vauvan kanssa hyvä asia.
  Mahtuu hyvin myös auton peräkonttiin ja rattaiden kasaan laitto myös helppoa. :)
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 3. mammattaa Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Seuraan mielenkiinnolla tätä keskustelua. Meilläkin tuplien hankinta edessä ja haluaisin tukevat, hyvin rullaavat lumessakin ja kuitenkin näppärästi kokoonmenevät ja peräkonttiin mahtuvat rattaat... Mieluiten käytettynä :)
 4. Kertsi Oman äänensä löytänyt

  Meillä on Baby Jogger City Celectit. Asutaan maalla hiekkatien varrella ja viime talvi on kuljettu ihan joka päivä vähintään kerran päivässä lenkki oli keli, mikä hyvänsä.

  Miinuksia. Tietty paakkuuntuva lumi aiheutti sen, ettei eturenkaat pyöriny, vaan lukkiutuivat. Näiden kelien päiviä oli kuitenkin vaan yhen käden sormilla laskettava määrä. Käsijarru ja siis rattaiden ainut jarru meni jumiin pakkasilla.

  Sitten plussia onkin iso liuta. Menee erittäin pieneen tilaan ja on kevyet. Todella näppärät kaupoilla käydessä, kun ovat kapeat ja lapset peräkkäin. Istuimia pystyy kääntämään todella monella eri tavalla. Tilava säilytystila nielee vaikka mitä. Lapsi viihtyy vieläkin (11,5kk) monesti vaan loikoillen selällään lenkeillä. Rattaita voi käyttää yhen lapsen rattainakin.

  Nää oli ekat rattaat ikinä, enkä oo katunu. Mulla oli niin kauhu isoja mörssärirattaita kohtaan, että siksikin valinta näihin kävi.
 5. mammastiina Oman äänensä löytänyt

  Meillä on käytössä Britax b-agile double, jos molemmat neidit (1v 4kk ja 2kk) on liikenteessä mukana. Plussia on paljon; mahtuu joka ovesta (vain 74cm leveät), selkänojan saa kokonaan makuuasentoon, eturenkaat saa pyörimään, alla olevaan tavaratilaan mahtuu molempien hoitolaukut, kevyet työntää, kuomussa olevista "kurkistusluukuista" voi katsoa mitä pienokaiset tekee, helppo taittaa kokoon ja mahtuu hyvin auton peräkonttiin. Siihen sais hommattua vaikka toiselle puolelle vaunukopan tai turvakaukalon, mutta en näe tarvetta kun selkänojan saa kokonaan makuuasentoon. Ainut miinus on, että istuimia ei saa niin että lapset kattois työntäjää kohti. Talvesta ei ole vielä kokemusta näillä rattailla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. jii Silmät suurina ihmettelijä

  Nuo baby joggerit vaikuttavat todella käteviltä! Meillä tulee lapsille eroa kolme vuotta ja ajattelin katsoa sitten ensi vuonna onko tuplille tarvetta.