Toukokuun touhuilut

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2013' aloitti Kirsukka, 14 touko 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kirsukka Aloittelija

  Nyt on jo toukokuun puoliväli, melkein kesä siis :D Täällä pohjoisen suunnalla saadaan vielä kesää odotella, mut onneksi viikonlopuksi on luvattu lämmintä keliä myös tänne, jopa yli 20 astetta. Saas nähä mitä sitä osaakaan pukea itelle tai pikkuneidille päälle!
  Taitaa kaikillä olla vauva-arki kiireistä kun keskustelut on näin tyrehtyneet. Meillä oli juuri 3 kk neuvola. Pituutta ja painoa on tullut hyvin, sen huomaakin vaatteista, kun kovaa vauhtia jäävät pieniksi. Rokotukset otettiin, katellaan tuleeko illasta mitään oireita, edellisestä rotasta tuli hieman lämpöä ja vattakipuja. Arki rytmiä vielä haeskellaan, ei taida olla kahta samanlaista päivää vielä, tai edes lähellekään samanlaista. Onneksi neiti on iloinen ja touhukas, sylissä viihtyy hyvin.

  Oikein ihanaa kevättä kaikille maaliskuisille ja pikkuruisille!
 2. Tähtipöly Aloittelija

  Niin tuntuu keskustelut tyrehtyneen.. :sad001 Itsekään en ole ehtinyt käydä kuin katsomassa että onko täällä itään keskusteluita meneillään.. Meillä poitsu reilun 2kk ikäinen, ensimmäinen rota-rokote takana ja suuremmilta oireilta taidettiin välttyä tällä kertaa. Vyöhyketerapiaan ollaan jouduttu jo tutustumaan vatsavaivojen vuoksi.. :/ on tää kyllä yhtä uuden opettelua tää vauva-arki! ensimmäinen lapsi siis meillä... mutta siis kivalla tavalla uuden opettelua! :) ja on tuo pieni vaan niin hurmaava tapaus, että kaikki omat väsymykset ja pojan kiukkupäivät jää helposti unholaan. :Heartred itsellä oli vähän aikaa sitten rintatulehduskin, tosi kurja olo oli korkean kuumeen vuoksi. antibioottikuurihan siihen tuli ja nyt vaan toivotaan ettei se tulehdus uusisi...
  vauvan tuoksua ja aurinkoa kaikkien alkavaan kesään! :)
 3. Lindas Aloittelija

  Maalismammojen facebook-ryhmässä käydään päivittäin aktiivisesti keskusteluja, kannattaa liittyä jos kiinnostusta löytyy! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Tähtipöly Aloittelija

  mites siihen ryhmään pääsee mukaan??
 5. Tähtipöly Aloittelija

  tai siis lähinnä että mikä sen ryhmän nimi on ja pittääkö miun osata joku taikasana kun pyrin siihen? :D vai päseekö ryhmään vain kutsusta?
 6. fb-ryhmä Vieras

  Hei!

  Täss kopio fb-ryhmän viestiketjusta:

  " Puuha-Pirkko Aloittelija

  Tuolla syyskuun jutusteluissa lupasin perustaa FB-ryhmän ja nyt sitten aion lunastaa lupaukseni. Toiveina taisi olla, että siitä tulisi salainen.

  Tässä FB:sta kopsattu info, että mitä salainen ryhmä tarkoittaa: "Näitä ryhmiä ei voi löytää hakujen avulla, eivätkä ryhmän ulkopuoliset henkilöt voi nähdä mitään ryhmään liittyviä tietoja, eivät edes ryhmän nimeä ja jäsenlistaa. Ryhmän nimi ei näy sen jäsenten profiileissa (aikajanoilla). Jotta voit liittyä salaiseen ryhmään, ryhmän jäsenen on lisättävä sinut."
  Miinuksena tuosta salaisesta ryhmästä mainittakoon, että sinne liittymisessä joutuu näkemään vähän enemmän vaivaa. Eli siis täytyy olla jonkun ryhmään kuuluvan kaveri, jotta tämä sitten voi lisätä sinut ryhmään. Jos haluat ryhmään mukaan, niin laita minulle täällä yksityisviesti, johon sitten vastaan ja laitan tarkemmat ohjeet liittymiseen.
  Puuha-Pirkko, 14 syys 2012"
  Elikä laita Puuha-Pirkolle (tai muille, jotka ovat ryhmään jo liittyneet) viestiä, josko sattuisi vielä täällä käymään, että saat kutsun.
 7. Lindas Aloittelija

  Mulle voi laittaa kans yksityisvietinä oman nimen ja ehkä joku kuvailu omasta fb-kuvasta niin tunnistan oikean tyypin :)
 8. Suvi Vieras

  Voi apua, mun älykkyysosamäärä ei vaan riitä siihen miten pääsisin sinne fb-ryhmää :/ En saa laitettuu viestii tääl tai siis tää herjaa ihmisten sivui tai jotaa...
 9. SuviTuuuli Uusi käyttäjä

  Siis tää koko paikkahan on menny ihan uusiks ja ehkä ihan oudokskii :D pitää vissii käydä useemmin ja opetella :)
 10. Lindas Aloittelija

  Ompa menny hankalaksi koko homma! Yritin laittaa yksityisviestiä mutta tää sivu jumittaa..? Eipä hätiä, kokeilen laittaa myöhemmin uudestaan. :)
 11. Neita Peruskäyttäjä

  Itsekin olen täällä muutamaan kertaan käynyt katsomassa miten hiljaiseksi on mennyt ketjut. Puuhaa riittää, mutta olisi mukava kuulumisia muiltakin lukea.. Osa syy on varmaan tämä uudistuminen. Ekana katosi mielenkiintoisin ketju eli synnytystarinat. Oikeastaan alkoi ottamaan päähän koko uudistus joka tuli just kun ei jaksanut paneutua siihen, joten jäänyt koko foruumi. Koitan nyt liittyä tuonne fb-ryhmään :)

Jaa tämä sivu