Toukokuu :)

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuu 2012' aloitti Isabell, 2 touko 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Isabell Tuttu foorumilla

  Tämä meidän ketju on aikalailla hiljentynyt.. tulkaapas kertomaan kuulumisia! :)

  Kerrotaan nyt omia alkuun!

  Meillä 4 kk neuvolalääkärissä tytöllä painoa 8265 g, pituutta 64.2 cm ja päänympärys 42.7 cm, että hyvin kasvaa ja kehittyy :) Meillä käännytään jo molempiin suuntiin, hymyillään kovasti ja nauretaan ääneen. Tarmolla tartutaan leluihin ja kaikki laitetaan kädestä suuhun, kuolaa tulee myös paljon.. saa nähä tekeekö hampaita vai mitä!

  Rintamaidolla ollaan vielä, iltaisin saa lisukkeeksi maissivelliä ja nyt ollaan alettu maistelemaan myös kiinteitä! Ensimmäisenä kokeilussa maissisose! :))

  Neidiltä ei temperamenttia puutu ja aikalailla protestoi nukkumaan käymistä.. Päivisin kyllä nukkuu päikkäreillä monta tuntia vaunuissa, nyt on mennyt illatkin jo aika mukavasti, että ollaan saatu tyttö ajoissa jo yöunille :) Toivottavasti jatkuisi näin! Yöllä heräillään kyllä edelleen syömään, mutta suurimmaksi osaksi nukkuu jo omassa sängyssä! Perhepedistä siis ollaan pikkuhiljaa totuteltu omaan sänkyyn :) Alkuun oli ilman laitaa meidän sängyssä kiinni, mutta nyt ollaan nostettu laidatkin jo ylös ja laitettu reunapehmusteet.

  Mitenkäs teillä muilla ? :smiley-bounce012
 2. kmp Aloittelija

  Meillä 4kk neuvolassa pikkumies oli 8650g ja 66,6cm. Kasvaa tasaisesti omalla käyrällään. Poika hyppii sylissä jo kovasti ja pukkaa itsensä seisomaan, on kääntynyt jo reilun kuukauden molempiin suuntiin ja joskus takaisin selälleen. Kiinteitä saatiin lupa syödä jo kolme kertaa päivässä; maitoa kun meni kiinteiden maistelun lisäksi 1,5 litraa päivässä. Illalla syödään puuroa :)
  Yöt menee yhdellä syömisellä. Nukkumaan menee omaan sänkyyn viimeistään illalla yhdeksältä ja aamulla herää kuuden ja kahdeksan välillä. Yöllä herää melkein joka yö kolmelta. Maitoa menee yöllä kerrallaan reilu 200ml.

  Lelut kiinnostaa, samoin vaippapussi ja maitopurkki. Kaikkea pitää päästä kokeilemaan ja maistamaan. Nauraa yksin ja varsinkin silloin ku isi on näköpiirissä. Vesi on parasta; meillä käydään kylvyssä joka ilta. :)
 3. MPOP Rakastunut foorumiin

  Meillä tyllerö oli 4 kk neuvolassa n. 6kg ja 58.5 cm. Meillä ei vielä käännytä mihinkään suuntaan, nakuna saattaa innostua ja kääntyä kyljelleen. Tuntuu, että hankaa oikein vastaan jos yrittää "jumpata" ja auttaa kääntymisessä. Ja tuntuu et säikähtää kans ihan outoja juttuja, esim. jos makaa lattialla ja tulee siihen eteen seisomaan. Kiinteitä ollaan maisteltu jo perunaa, porkkanaa, kukka- ja parsakaalia. Yössä herää kerran syömään ja aamulla herää 6-7 aikaan.
 4. Isabell Tuttu foorumilla

  kmp - Teillä syödään jo puuroa! Kohta mekin siihen varmaan siirrytään, on varmasti vähän tukusampaa kuin tuo velli, voisi öisin nukkua vähän pidempiä pätkiä :) Hyvin näyttää kasvavan ja hyvä että ruoka maistuu! Täällä tosiaan ollaan vasta maistelemassa noita soseita, saa nähdä, koska alkaa huolimaan enempikin :) Voisi sitten antaa ihan lounaan ja päivällisen! Syödäänkö teillä millasia määriä jo tuota sosetta ? Me ei voida kylpeä kuin kerta - kaksi viikkoon, kun neidin iho on niin herkkä kuivumaan.. Mutta kylvyssä kyllä on mukavaa :)

  MPOP - Teillähän nukutaan hyvin! :) Eikös teillä jossain vaiheessa myös heräilty yössä usein ? Meillä vaihtelevasti nukutaan, ja saattaa yöllä herätä syömään useammankin kerran, vaikka illalla tota maissivelliäkin annetaan, tosin vaihtelevasti sitä juo.. välillä huolii enempi, välillä vähempi. Meillä ensin käännyttiin myös kyljelleen, sitten yllättäen pyörähtikin siitä massulleen, se taito kun on opittu niin ei paljoa selällä enää viihdytä :wink Mahalta selälleen oppi kääntymään aikalailla heti perään, harvemmin kuitenkin niin päin kääntyy. Millasia määriä teillä syödään noita sosoeita ? Vai ihan vaan maistelette ? :)
 5. kmp Aloittelija

  Isabell Soseita menee kerrallaan jotain puoli purkkia (enemmänkin jos vain antais). Annetaan aamupäivällä pottu/porkkana tai vastaava, päivällä jotain hedelmä/marjasosetta ja iltapäivällä taas pottu/porkkana. Ja Illalla puuro :) Meillä ei vellit käynyt ollenkaan niin siirryttiin suoraan puuroon. Neuvolassa meille sanottiin noista velleistä, että riisi olis varmaan täyttävin. Maississa ei ole kuulemma mitään. Löydettiin kaupasta Hipp-merkkistä luomu riisipuurojauhetta, josta saa tehtyä puuron. Tulee sellanen mannapuuromainen :) Ja oli reilusti parempi kun ne vellit. Ja noiden soseiden päälle vielä maito. Sitä ei onneksi enää mene ihan puoltatoista litraa päivässä :)
 6. Nipsu199 Peruskäyttäjä

  Kovasti näyttävät vauvelit kasvavan ja kehittyvän, hienoa :) Meillä 4kk neuvolassa mitat 64cm ja 7000g, kuukaudessa on tullu 3 senttiä ja 550g lisää. Painoa noin vähän kun neidillä oli pieni nuha, kun tänne Ranskaan tuli yhtäkkiä muutaman päivän helleaalto.

  Kiinteiden maisteluun saatiin nyt lupa, alotetaan tässä lähipäivinä, kun lähetään huomenna Suomeen kuukaudeksi, niin on tukea ja tietämystä paremmin. Perunaa saa kuulemma antaa vasta 7kk ikäselle, näin pienen kurkulle se on lian karheaa. Oltiin myöskin jo ihan innoissamme siitä, että yösyönnit loppuis nyt, ( on alkaneet taas muutama viikko sitten, maito ei enää selkeästi täytä koko yön energiatarvetta) mutta terkkari sanoi, että viimeisenä vasta sais alkaa antaa illalla kiinteää. Varmaan pelkää, että maha menee kuralle. Että ekaks keskipäivän aterialla ( ranskalaiset haluavat opettaa vauvatkin jo heti omille ruokailuaikatavoilleen. Eli neidille sais antaa ruokaa 5 kertaa päivässä ja PISTE. Tosin ainakin minä lipsun tästä, vauva saa ruoka silloin kun sillä on nälkä ja PISTE.) Sitten mukaan päivan kakkos tai nelosateria, sitten ykkönen ja sitten vasta viimenen.....

  No, meillä on Suomessa onneks neuvola kans niin voidaan vähän sielläkin jutella.

  Kovasti tyttö koettaa kääntyä selältä mahalle, mutta olkapää on vielä vähän tiellä ;-)
 7. Isabell Tuttu foorumilla

  Kyllä ainakin täällä suositeltiin perunasosetta jopa ensimauksi, tai muita kasviksia. Me aloitettiin maissista ja seuraavaksi maistellaankin peruna-porkkana sosetta varmaan :) tietysti se pitää tehdä juoksevaksi soseeksi korvikkeeseen tai rintamaitoon, jos ite meinaa tehdä.. Mistä mauista te muut olette alottaneet ? ja mitä muille on sanottu tuosta perunan aloittamisesta, eri suoituksia ?? 4 kk ikäselle on kaupoissa ainakin paljon soseita, mitkä sisältävät perunaa. Mutta kaikki tietenkin toimivat sen mukaan, mitä ohjeita noiden aloittamiseen on saanut :) Mutta näin ainakin meidän nevolasta sanottiin..

  Oletteko Nipsu199 kokeilleet iltaisin velliä ? Meillä tyttö juo iltasella joku 100 ml ja sitten huolii vielä rintamaitoa päälle. 5 kk iässä siirrytään sitten puuroon.
  Sitten kun kasvikset ollaan maisteltu, niin ruvetaan maistelemaan hedelmä-ja marjasoseita :)

  Täällä kanssa syödään aina, kun tyttö nälän merkkejä ilmottelee, vaikka kahden tunnin välein, pääasia, että tytöllä on masu täysi ja hyvä olla :) Omituisia suosituksia siellä ranskassa :O, täällä nimenomaan painotetaan syöttämistä lapsentahtisesti.
 8. Nannukka Peruskäyttäjä

  Kylläpäs nuo itsekunkin kullannuput kasvavat vauhdilla... Juurihan mekin vasta tulimme synnäriltä... :)

  Täällä poika oli 4kk neuvolassa mitattuna 65cm pitkä ja 7,6kg painavia päänympäryksen ollessa 41,7cm. Rokotukset saatu (onneksi ilman oireita) ja kiinteitä ollaan saatu jo reilu kuukausi. Velillä aloitettiin ja nyt kiskotaan onnella soseita. Ja ihan terkkarin kehoituksesta aloitettiin, kun tuota maitoa kului vähän turhankin paljon. Hyvin on vatsa kestänyt. Perunasta aloitettiin. Kasviksista on testattu peruna, porkkana, bataatti, riisi, maissi, kesäkurpitsa ja kukkakaali. Marjoista taasen mustikka ja vadelma ja hedelmistä banaani, päärynä, omena, luumu, mango ja persikka. Porkkana ja mustikka ovat kuitenkin ehdottomia suosikkeja. :) Määrät hieman vaihtelevat, mutta kolme pientä ateriaa saa päivässä maidon ohella ja kerralla menee suunnilleen 1/3 tai 1/2 pilttipurkkia (vaikka ainoastaan makeat ruuat tulevat purkista). Maitoa menee päivässä korvikkeena suunnilleen 500ml niukan rintamaidon lisäksi.

  Hyvin kasvetaan ja voidaan. Ympäri mennään niin vatsalle kuin selällekin, vaikka ei selällään ole kyllä yhtään kivaa olla, ellei ole mobilea viihdyttämässä musiikillaa ja liikkeillään. Sitteri on myös tosi mälsä muulloin kuin ruoka-aikoina. Uteliaita ollaan ja peili on tosi kiva juttu, kun siellä näkyy joku vauva... :) Sylissä on kaikkein kivointa olla (eritoten äitin, kun siinä ihan viereesä on maitobaarit ja istuinosa on pehmeämpi), kun näkee paremmin maailmaa. Kantoreppu ja -liina ovat alkaneet tulla yhä enemmän käyttöön, kun poika on niin utelias ympäristönsä suhteen. Päätä pidetään pystyssä niin hienosti, että voisi pikkuhiljaa suunnitella hyppykiikun virittämistä paikoilleen. Kissat ollaan myös laitettu tarkkaan merkille. Voi kattiparkoja, kun tuo neliveto lähtee omin voimin liikkeelle... :D Kovasti on alettu myös nauraa ja kaikki tavarat (oli sitten lelu tai ei) ovat kivoja ja menossa suuhun tutkittavaksi samantein. Kaikkea täytyy järsiä ja voi sitä kuolan määrää... Hampaita odotellessa. :) Uusin hupi on nuo oudot heiluvat jutut tuolla alempana, jotka on aivan pakko saada myös suuhun maisteltaviksi kovan ähinän ja jumpan saattamana. Jaloiksi niitä taidettiin sanoa. :)

  Lämpimiä kesäpäiviä odotellessa. :)
 9. Hilla83 Peruskäyttäjä

  Täällä ollaan reilu 6 kilosia ja reilu 60 senttisiä, ikää reilu 4kk. Viikko ennen 4kk ikää alotettiin perunasoseella, ensin ihan teelusikallinen aamuisin. Sitten kun täyteen tuli 4kk niin kokeiltiin porkkanaa, jne. Nyt tyttö syö aamulla ja illalla noin kaksi ruokalusikallista sosetta. Valmissoseita en ole antanut kuin maistiaisiksi mango pilttiä sekä onnin maissivelliä. Itse olen keittänyt ja soseuttanut perunaa, porkkanaa, bataattia, parsakaalia, kukkakaalia ja kesäkurpitsaa.Näitä se sitten saa sekaisin kahdesti päivässä.

  Hyvin tuolle menee nuo itse tehdyt soseet vaikka välillä suuhun menee ihan kunnon kökkäreitäkin. Ei tuolla sauvasekottimella saa aivan velliksi nuita vihanneksia.

  Meillä nukutaan edelleen samalla tavalla eli kympin aikaan nukkumaan, kuudelta syömään ja sit ysin aikaan noustaan ylös. Nuo kiinteät ei siis ole vaikuttanu yörytmiin. Nukkuma asento vaan on vaihtunut mahalleen, ei enää suostu nukkumaan kylellään eikä selällään.

  Osaa siis kääntyä itse mahalleen eikä viihdy lainkaan selällään. Mönkii muutenkin aika paljon lattialla, vaikka ei tuo nyt kauheasti eteen eikä taaksepäin pääse, pyörii navan ympäri ympyrää ja tavottelee kaikkia ympärillä olevia leluja.

  Korvikettakin kokeiltiin antaa eikä mennyt maha sekaisin. Itsellä alkaa olla tässä kevään tullessa kaikenmoisia omia harrastuksia niin on kiva tietää, että korviketta löytyy aina kaapista eikä se estä minun menoja etten saa pumpattua maitoa. Eipä tuolla ole oikeastaan mistään mennyt maha miksikään.
 10. Isabell Tuttu foorumilla

  Olen kysynyt ennenkin, mutta kauankos te, jotka vielä imetätte, olette ajatelleet sitä jatkaa ? Mä olen ajatellut, että ainakin tohon 6 kk ikään yritän päästä :) Se on mun mielestä jo ihan hyvä aika imetykselle. Imetyskerrathan alkaa sitten itsekseen tässä muutenkin vähentyä, kun kiinteitä rupeaa menemään enempi.
  Nyt ollaan menty pari iltaa ilman imetystä ennen nukkumaanmenoa. Velliä on syönyt masun täyteen ja nukahtanut tutin kanssa omaan sänkyyn :) Kiva, kun mieskin saa tytön nyt nukkumaan hyvin! Se nimittäin voikin olla aika haastavaa, jos on tottunut siihen, että äiti imettää juuri ennen nukkumaanmenoa.

  Tänään neiti söi jo ihan mukavan annoksen maissisosetta, ja maisteltiin myös peruna-porkkanaa :) Kohta sitten alotellaan iltapuuro!

  Ollaankos teillä pysytty terveinä ? Meillä oli tuossa vähän flunssaa ja oltiin koko perhe samassa taudissa. Onneksi oli kuitenkin aika lievä ja meni nopeasti ohi :) Neidillä oli yhtenä päivänä vähän lämpöä ja räkänen oli viikon verran. Lääkärissäkin käytiin tarkistamassa korvat ja kuuntelemassa keuhkot. Nenäfriida ja keittosuolatipat ovat kyllä hyvä apu pikkuisen olon helpottamiseen.
 11. Hilla83 Peruskäyttäjä

  Me ollaan pysytty terveinä niin äiti kuin lapsikin :) Iskällä oli pikku flunssa, mutta ei sekään tarttunut meihin.
  Imetystä ajattelin jatkaa tuonne 6kk ikään saakka ja sitten pikkuhiljaa vähentää ja lopettaa kokonaan.
 12. MPOP Rakastunut foorumiin

  Isabell: Meillä menee soseita tällä hetkellä n. 3/4 semmosesta pienemmästä pilttipurkista. Teen soseet siis itse, mutta eilen kokeilin "mitata" paljon menee ja laitoin siihen pieneen pilttipurkkiin. Eli ihan mukavasti. Tänään kokeillaan ekaa kertaa lihasosetta. Ja puuroa oon nyt kans antanut iltaisin, kun on 5 kk täynnä. Ei ole vaikuttanut nukkumiseen mitenkään, eli vieläkin herää kerran yössä n. kello 1 kuin nakutettu syömään n. 100 ml, mut on kyl tosi hyvin nyt nukkunu verrattuna siihen mitä oli aikasemmin, kun kolmekin kertaa heräili. Huh! :)

  Ja eilen oli 5 kk neuvola, nyt tytsy on 6340 g ja 62 cm :) Ja neuvolasta saatiin lupa, et voi ruveta antamaan useammalla aterialla nyt sitten soseita, eli annan varmaan tänään siinä 4-5 maissa päivällisaikaankin sosetta. Hyvin on tytölle maistunut, ei ole nirsoillut vaan syönyt kiltisti kaikkea mitä annettu. Rokotukset saatiin eilen, sekä tyttö että minä sen 10 vuoden välein annettavan jäykkäkouristus-kurkkumätä-tehosteen. Muuten meni päivä hyvin, mutta illalla tytsy huus jonku korkeintaan tunnin, vissiinki rokotuksista johtuvaa, mut paremmin se eilinen meni ku viimeks ku rokotuksia sai, ku sillon huus KOKO päivän!

  Meillä on kyllä pysytty terveinä, mitä nyt välillä on nenä ollut tukossa, meillä keittosuolatipat ja nenä-friida on kyllä ollu suuri pelastus! Sillä pikkuniistäjällä ei kyllä tee yhtään mitään! Vähän köhää on ollut, mutta ei kuumetta tai muuta pahempaa, onneks! :)
 13. Isabell Tuttu foorumilla

  Meillä oli tänään 5 kk neuvola, painoa oli 9040 g, pituutta 66 cm ja päänympärys 43 cm. :) Kolme rokotettakin tuli. Vähän kiukkuisuutta ja mahanpuruja ollut nyt iltasella.. luultavsti siis niistä rokotteista.
  Meillekkin sanottiin, että voi nyt alkaa antamaan jo ihan siis aamupuuron, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapuuron :) Ostetaan myös pehmeänokkainen nokkamuki, mistä aletaan tarjoomaan vettä ruoan kanssa. Maitoa sitten tietty lisänä myös :)
 14. MPOP Rakastunut foorumiin

  Jihuu, meillä nukuttiin toissayönä KOKO yö heräämättä kertaakaan! Nukahti puol 9 ja heräs 6 maissa aamulla. :) Viime yönä heräs kerran 3 maissa, taittaa olla rytmi nyt menossa siihen suuntaan, et yöllä saatettais nukkuakin koko yö :) Toivotaan! Meillä siis vasta tuon koko yön nukkumisen toi se iltapäiväsoseen anto (siis klo 16-17 aikaan). Pitäis varmaan meidänkin ruveta antamaan aamupuuroa tuon lounaan päivällisen ja iltapuuron lisäksi. :)
 15. Isabell Tuttu foorumilla

  Oi, koko yö unta.. ihanaa! Ehkä joskus meilläkin sitten :wink

  Nyt kaipaankin vinkkejä/ kokemusta siitä, miten saada vauva huolimaan tuttipullo ? Nyt ei oo taas kelvannut ollenkaan.. Puuroa ollaan jo maisteltu, ei näytä maistuvan ainakaan vielä. Pitää varmaan hedelmä/marjasosetta vähän sekoittaa joukkoon (neuvolasta sitä jo ehdottivat) Mitäs puuroa teillä muilla syödään ? Me ostettiin tota Muksun kaurapuurojauhetta, mihin sitten lisää vaan lämmitetyn maidon.
 16. MPOP Rakastunut foorumiin

  Juu on sitä jo odoteltukin hyvä tovi! Nyt kun nukkuis vielä vaik tunnin-kaks pitempään, mut tyytyväinen oon kyllä jo tähänkin, et ei tartte yöllä kenenkään nousta! :) Tosin tuntuu, että nyt se väsymys vasta puskeekin päälle ku kaikki "stressi" yms. laukeaa kun saa nukkua pitkän pätkän, sillon ku joutu heräilemään, nii ei väsyttänyt ehkä ihan niin paljoa. :D Mut toivottavasti tääkin pikkuväsymys menee ohi :)

  Hmm, en kyllä osaa tuohon pulloasiaan vastata, meillä kun siirryttiin sillon ennen 2 kk korvikkeeseen kun ei imetys ottanut onnistuakseen.. Meillä on syöty niitä Valion Onni-puuroja (parhaiten meni mustikka-vadelma), mut ostin semmosta Piltti-puurojauhetta (kaura-vehnä) mitä ajattelin kokeilla jossain vaiheessa. Pitää kyllä lykätä sitä, kun tytsylle tuli hirmunen ihottuma peffaan neljänviljanpuuron antamisen jälkeen. En tiiä oisko se siinä vehnässä sitte ollu mikä teki..
 17. Mymmeli-85 Peruskäyttäjä

  Moikka taas pitkästä aikaa!

  Niin hirveetä hulabaloota ollu tässä, ettei ole edes ehtinyt teidän kuulumisia lukea, omista kirjoittamisesta puhumattakaan... :)

  Poika kasvaa hyvää kyytiä, vaikka täysimetyksellä vielä mennään. Tässä mitat sekä 4 kk että 5 kk neuvoloista:
  Paino: 8,1 kg ja 8,7 kg
  Pituus: 69,2 cm ja 70, 5 cm
  Pää: 43 cm ja 44,1 cm

  Rokotteista nousi pieni lämpö ja vähän poika oli kärttyinen, mutta ei mitään sen vakavampaa.

  Kovasti terkka suositteli jo soseiden maistelua, että poika tottuisi muuhunkin, kuin maitoon, mutta minä ainakin aion odotella ihan rauhassa, että tuo poika alkaa näyttää merkkejä siitä, että ns. oikea ruoka kiinnostaa ja muutenkin olisi valmis, eli oppii edes joten kuten istumaan. Ja soseita meillä ei syödä, vaan annetaan kaikki "sormiruokana", eli kasvikset ja hedelmät lohkoina ja lihat jonkin sortin köntteinä/suikaleina. Tuo toimi esikoisen kanssa, joten samalla linjalla jatketaan. :wink

  Muutenkin elo on ihan mukavaa. Kääntyily selältä mahalleen sujuu oikein mallikkaasti ja kellon viisarina pyörii ympäri sen minkä ehtii. Tuossa muutama päivä sitten kääntyi takaisin selälleenkin, mutta saattoi olla puolittainen vahinkokin, kun ei vielä ole tehnyt sitä toiste. Sitten se onkin menoa, kun pystyy vyörymään paikasta toiseen. Joutuu jo vähän tarkemmin katsomaan, mihin esikoinen lelujaan jättää, ettei tuo vauveli vaan saa jotain autonrengasta tai muuta pientä suuhunsa... :biggrin Poika myös nukkuu ihan hyvin. Öisin toki heräilee syömään, mutta yösyötöt menee ihan ongelmitta, enkä koe, että ne mitenkään väsyttäisivät. Viime viikolla siirrettiin poika pinnasänkyyn nukkumaan, kun alkoi olla jo liian ahdasta pitää poikaa minun ja miehen sängyssä. Nyt siis pinnis on sivuvaununa, ilman toista laitaa, niin siitä saa sitten kätevästi nostettua viereen syömään ja taas takaisin omaan sänkyyn syötön jälkeen (ellen sitten ole nukahtanut kesken syötön :rolleyes:).

  Mites teidän mammojen kunto, onko raskauskilot lähteneet hyvin ja muuten kroppa palautumaan raskaudesta? Mulla on muuten kaikki hyvällä mallilla, mutta linea negra se vaan sitkeesti napottaa paikoillaan...eikä se minusta ole edes viime aikoina haalistunutkaan. Ei siinä sinällään mitään, mutta en kyllä tykkää jos se koko kesän tuossa mahassa on, kun tulee vielä reilusti navan yläpuolellekin... :confused2

  Ei täältä tällä kertaa muuta kuin, että nauttikaa auringosta ja lämmöstä, toivotaan, että sitä riittää koko kesäksi! :wink
 18. Isabell Tuttu foorumilla

  Meillä vähän vaihtelevasti syödään noita soseita/ puuroa. Välillä suostuu ottamaan vaan pari lusikallista koko päivässä ja välillä sitten huolii jopa vähän enempikin :) Mutta harjoitellaan! Ja kivaa maistella erilaisia makuja, neidin lempparia näyttäis olevan porkkana-perunasose! Iltavelliä on nyt pari iltaa juonut hyvin tuttipullosta ja tänäänkin meni 160 ml ja hetken päästä halus vielä rintamaitoa päälle :D Mutta öisin kyllä heräillään!

  Kohta pitääkin hankkia neidille syöttötuoli, vielä sitterissä istuen soseita maistellaan!

  Jokos teille on tullut hampaita ?? Meidän neidille on kaksi puhjennut alas :)

  Palautumisesta.. Mulla paino tippui tosi nopeasti synnytyksen jälkeen takaisin raskautta edeltävään painoon ja nyt oon jopa muutaman kilon kevyempi kun mitä olin ennen raskautta :) Toki kiinteytettävää olisi, mutta ehtiihän tässä :wink Linea negra näkyy täälläkin, tosin haaleana navasta alaspäin.. Mulla napa ei pullahtanut ollenkaan ulospäin raskauden aikana, joten sekin on ennallaan.
 19. Hilla83 Peruskäyttäjä

  Meillä syödään jo tosi hyvin ja kaikki uppoaa mitä tarjotaan ja enemmänkin menisi. Aika paljon ollaan eri ruokia jo kokeiltukkin. Vielä imetän ja sen lisäksi saa päiväruuaksi puuroa ja iltapalaksi peruna-kasvis sosetta. Kunhan maha tottuu nuihin viljoihin, että uskaltaa antaa kunnon annoksen niin siirryn antamaan puuroa iltapalaksi.

  Liikkumaan tuo oppi nyt viikon aikana niin että huh. Menee jo ihan konttausasentoon ja siitä eteenpäin pyrähdyksiä. Pyöriä osaa myös niin kuin kellon viisarit sekä vatsalta selälleen ja toisinpäin. Nyt on onneksi oppinu varomaan päätä lattialla niin ei tarvitse olla jatkuvasti nostamassa tyttöä takaisin matolle tai peitolle :D

  Mulla on vielä raskauskiloja 4kg, hyvin on lähtenyt poiskin kun liikakiloja oli 9kg. Ihan en koe olevani vielä kesäkunnossa, mutta ehkä kuukauden parin päästä. Bikineissä ei siis vielä kehtaa kulkea..
 20. Isabell Tuttu foorumilla

  Oho, jo konttausasentoon.. no kohta sitä sitten siellä mennään :wink Kyllä toi meidänkin neiti kovasti liikkuu matolla kellon viisarina ja kääntyilee, pyörii.. Kohtahan meidän pikkuiset on jo puoli vuotiaita :)

  Mitäs kesäsuunnitelmia teillä on, vai onko mitään ? :)

Jaa tämä sivu