Tietzen oireyhtymä

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Heitsu1996, 24 kesä 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Heitsu1996 Addikti Kesäkuun äidit 2019

  Hei. Onko täällä kellään muulla tietzen oireyhtymää? Kellä on mitä hoitoa olet saanut ja miten pitkään on ollut myös millainen tietzen oireyhtymä sinulla on? Kohtaus omaista kipuilua vai koko ajan kipua? Itsellä raskaus aikana alkoi oireileemaan tämä kukaan ei tiennyt mistä oireet oli ja todettiin selittämättömäksi kivuksi kivut jatkui todettiin stressi peräiseksi sydänlihas krampiksi. Edelleen oireet jatkui ja tarkka diagnoosi tuli 9/2019. Hoitona ollut panadol+burana kivun tullessa otan ja jatkan vielä 7vrk kipulääke kuuria. No nyt burana kieletty astman ja liikahappoisuus ongelman vuoksi ottaa vatsaa ja aiheuttaa liikahappoisuutta burana. Viikko sitten kohtaus iski edellisellä lääkäri reissulla sain tietzen oireyhtymä kipuihin kohtaus aikana arcoxia käyttöön ja kiellon buranaan ja nyt käyttänyt viikon pelkästään panadolia. Tänään kysyin onko mitään järkeä käyttää panadolia pelkästään jos ei kipua ole ja rinnalla ei ole tulehduskipulääkettä pelkästään särkylääkettä. Sain miedommalla annostuksella arcoxia ja voin sitä käyttää kohtauksiin ja tätä miedompaa jos kivut jatkuvat panadolin kanssa käyttää sitä., mutta mitään järkeä ei ole käyttää ainakaan tk lääkärin mielestä särkylääkekuuria jos kivut on vain kohtausomaisia ja ei ole kipuja.Tietenkin tämä vahvempi nyt jossain vaiheessa loppuu ja vahvempaa arcoxia kipuihin lääkäri ei suostu kirjoittamaan toivotaan, että hyvä ja vie kivut pois tämä miedompi myös. Myös ehdottetiin fysioterapiaa tähän vaivaan, kun on 1v jo kesätnyt.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Aiarana Tuttu foorumilla

  Onko kukaan lääkäri ehdottanut Vimovoa? Se on naproxen ja samassa vatsansuojalääke ja vaikutuksen kesto 12 tuntia. Vimovon huono puoli on suhteellisen kallis hinta. Toinen kroonisen kivun kärsijän apu on kipukynnystä nostava lääkitys, joita on monia eri vaihtoehtoja saatavilla.

  Tuosta sinun sairaudestasi minulla ei ole kokemusta, mutta toisenlaisesta kroonisen kivun sairaudesta on. Toivottavasti kipusi saadaan kuriin. Jos on mahdollista, suosittelen käymään ensisijaisesti yksityisellä lääkärillä, jossa kipupotilaisiin yleensä (tämä on vain oma kokemukseni) paneudutaan huolellisemmin ja julkista terveydenhuoltoa herkemmin saa lähetteen yliopistolliseen sairaalaan lisätutkimuksiin. Yksityisellä käyntiin on kallista, mutta sitten sairaalassa käynneistä on maksukatto onneksi. Toivottavasti sinulle löytyy kohdalle hyvä ja osaava lääkäri, joka löytää helpotusta. Usein se on (tämäkin vain omakohtainen kokemus) hyvin paljon lääkäristä kiinni, minkälainen taito on sekä kohdata kipupotilas että hoitaa häntä oikein.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Heitsu1996 Addikti Kesäkuun äidit 2019

  Ei ole ehdotettu tuota. Zolt on vatsansuoja lääkkeenä ja arcoxia silloin kohtausaikana kipuun panadolin kanssa. Uuden ohjeen mukaan särkylääkekuuria en tarvitse ottaa vain kipu ja kohtaus tilanteessa vain. Ylihuomenna myös olen menossa sinne fysioterapiaan ja kortisoonipiikkejä nämä muut kaksi on pelkästään hoitokeinot ei kuulema ole keksitty ollenkaan hoitokeinoa tähän sairautteen. Sairaus aktiivisena oireilee pari vuotta, mutta olen lukenut joillakin yli 2v reilusti oireilee aikaajoin samoin kuin minulla. Sisätautejen päivystyksessä loppujenlopuksi tämä todettiin ja yksityisellä kävin perusnormi lääkärillä yleislääkärillä niin sain tuon arcoxian ja nuo uudet suositukset on tk puolelta.

Jaa tämä sivu