Tietoa foorumista ja VAU:sta :)

Keskustelun 'Maaliskuiset 2022' aloitti Bella Swan, 7 kesä 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Hei, ja tervetuloa maaliskuisten ryhmään!

  Tässä kootusti tietoa Vau.fi-foorumista, Vau.fi Odotus -applikaatiosta ja muusta mukavasta, niin uusien kuin vanhojenkin jäsentemme iloksi.

  Sääntöjä, apua ja tukea
  Foorumin säännöt ja useimmin kysytyt kysymykset
  löydät täältä. Uusien jäsenten kannattaa lukea heti alkuun aloittelijoiden ohjeet, joista selviää mm. miten vaihtaa nimimerkkiä tai salasanaa. Ne löytyvät täältä. Usein kysytyt kysymykset on kerätty tänne aihepiireittäin, kannattaa siis katsoa sieltä jos ei löydä jotain tietoa.

  Ylläpidon terveiset ja tiedotukset löytyvät puolestaan täältä. Esimerkiksi foorumin teknisistä häiriöistä tiedotetaan tällä sivulla.

  Jos haluat ottaa yhteyttä ylläpitoon tai esittää ylläpidolle kysymyksiä tai kehitysehdotuksia, voit tehdä sen täällä. Ylläpito myös esittäytyy samassa osoitteessa.

  Ylläpitäjä Bella Swan, sekä moderaattori Vargynja ovat foorumilla huolehtimassa asioista. Heidän puoleensa voi kääntyä, mikäli jokin seikka mietityttää. Bella Swan huolehtii lasketun ajan salaisista ryhmistä ja jäsenten lisäämisestä niihin – ota häneen (eli minuun) yhteyttä, mikäli haluat salaiseen ryhmään. Salainen ryhmä luodaan, kun tässä julkisessa ryhmässä on 500 viestiä.

  Ongelmia käyttäjätilin kanssa?

  Jos sinulla on ongelmia kirjautua sisään tilillesi, älä luo uutta tunnusta.

  Tällaisessa tapauksessa vanha tunnus yleensä saadaan kyllä avatuksi. Yksi tunnus per käyttäjä takaa sivuston jouhevamman toiminnan, jumittavista tuplatunnuksista sen sijaan koituu it-osastollemme ylimääräisiä harmaita hiuksia.

  Ota ongelmatilanteissa yhteys Bella Swaniin – hän hoitaa myös unohtuneet salasanat ja vaihtuneet sähköpostit. Unohtuneen salasanan voi tilata täältä, jos kirjautumissähköposti on käytössä.

  Applikaatio ja sosiaalinen media

  Vau.fi:llä on oma applikaatio nimeltään Vau.fi odotus. Sen avulla seuraat masuasukkisi kehitystä sekä oman kehosi muutoksia, ja pysyt kartalla siitä, mikä viikko raskaudessasi on meneillään. Sovellusta voi käyttää myös hedelmällisten päivien ennustamiseen, synnytyssupistusten laskemiseen, sekä ihanien valokuvien muokkaamiseen odotuksestasi ja vauvasi kehityksestä.

  Voit ladata applikaation AppStoresta tai Playsta.

  Lue artikkeli sovelluksen eri ominaisuuksista täällä.

  Vau.fi löytyy Facebookista ja Instagramista – tervetuloa seuraamaan! Some-kanaviltamme löydät inspiraatiota vanhemmuuteen ja tuoreimmat vinkit huippuhyvistä kilpailuistamme.

  Vauvan Syntymä -kirja

  Kaikki rekisteröityneet jäsenemme saavat ladattua Vauvan Syntymä -kirjan pdf-tiedostona. Kirjasta löydät paljon tietoa synnytyksestä ja siihen valmistautumisesta.

  Ollessasi kirjautuneena verkkosivullemme löydät kirjan täältä.

  Nauti odotuksestasi ja tervetuloa mukaan juttelemaan foorumille!

  Terveisin Ylläpito

Jaa tämä sivu