Teettekö muistiinpanoja Vauvan odotus -oppaaseen?

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Vargynja, 16 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Heippa!

  Apteekista on saatavilla ilmaiseksi Vau.fi:n Vauvan odotus -opas. Kannattaa käydä hakemassa oma, jos ei vielä ole. :) (Jos teillä on vanha kannattaa käydä hakemassa apteekkeihin hiljattain tullut uusi. Ainakin omasta mielestäni uusi on parempi.)

  Meitä kiinnostaa tehdäänkö kyseiseen oppaaseen muistiinpanoja. Siellä kun on joka viikon aukeamalla oma kohta muistiinpanoille. Eli teettekö sinne muistiinpanoja?
 2. Mikki Hyväntuulinen höpöttäjä

  En tee. En näe syytä kirjata paperiseen versioon vielä sen lisäksi että kirjaa esim vauvakirjassa tai äitiysneuvolakortin lisäksi. Neuvolakorttiin kirjoitan mitä tarpeen omasta voinnistani, sieltä ne näkyvät sitten neuvola/synnärikeskusteluissakin ja säilyvät raskauden jälkeen. En halua säilöä paperisia materiaaleja kaapin täytteenä myöskään yhtään sen enempää kuin pakko. Enkä koe että kirjattavaa raskaudesta on niin paljoa tai olisin ihminen joka pitää henkisen kasvun päiväkirjaa. Fyysiset normaalia vakavammat oireet ja niiden ylöskirjaaminen riittävät.
  Muuta infoa löytyykin netistä runsaasti ja koen että saatavilla sieltä kätevämmin missä ja milloin vain, sekä suurempi merkitys tällä keskustelupalstalla.
  Pakko sanoa siis että omalla kohdallani koen ko.materiaalin turhaksi tulostuspaperin tuhlaukseksi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Heliumpallo Puuhakas puhuja Lokakuun äidit 2019

  Kirjaa oli mukava lukea yritysaikana ja tavallaan orientoitua tulevaa varten. Raskauden aikana olen käyttänyt mieluummin sovelluksia raskauden seuraamiseen ja muistiinpanojen tekemiseen. En usko, että säilytän kirjaa tulevaisuudessa. Koen kuitenkin, että se on hyödyllinen opus :)