Teettekö muistiinpanoja Vauvan odotus -oppaaseen?

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 16 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Heippa!

  Apteekista on saatavilla ilmaiseksi Vau.fi:n Vauvan odotus -opas. Kannattaa käydä hakemassa oma, jos ei vielä ole. :) (Jos teillä on vanha kannattaa käydä hakemassa apteekkeihin hiljattain tullut uusi. Ainakin omasta mielestäni uusi on parempi.)

  Meitä kiinnostaa tehdäänkö kyseiseen oppaaseen muistiinpanoja. Siellä kun on joka viikon aukeamalla oma kohta muistiinpanoille. Eli teettekö sinne muistiinpanoja?
 2. Odotettu26 Satasella mukana keskusteluissa Tammiäidit 2020

  Kiitos vinkistä, tämähän täytyy hakea! Kännykkään olen kirjoitellut Flo nimiseen sovellukseen omia tuntemuksia ja muistiinpanoja heti plussan jälkeen. Olisi kiva kun olisi jokin konkreettinen paikka mihin kirjoitella.
 3. jokasor Hyväntuulinen höpöttäjä Tammiäidit 2020

  Itse en ole vielä kirjannut mitään ylös, kun olen ollut niin oireeton. Kiinnostaisi kuitenkin käydä hakemassa tuo ilmainen kirja :) Toinen mitä mietin, niin bullet journaliin täyttäisi raskausjuttuja ylös
 4. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Pitääkin käydä apteekista hakee toi kirja niin pääsee täyttää, esikoiselta täytin tarkkaan viikko viikolta
 5. Odotettu26 Satasella mukana keskusteluissa Tammiäidit 2020

  Olisin toivonut kirjaan enemmän kirjoitustilaa. Melko lyhyesti saa viikosta kirjoitettua. Mutta olen ajatellut tehdä myös oman vauvakirjan pikkuiselle, eli semmoisen skräppi book tyyliin niin saa varmasti omannäköisen kirjan :happy:
 6. Santrah Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Minun tuli vasta haettua tämä apteekista. Tykkäsin kovasti, että siihen saa kirjoittaa muistiinpanoja. On tarkoitus täyttää sitä.