Tammikuisten salainen ryhmä on nyt avattu! Lue täältä kuinka pääset mukaan.

Keskustelun 'Tammikuiset 2022' aloitti Bella Swan, 17 touko 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Hei tammikuiset! [IMG]

  Tammikuun 2022 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

  HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin! [IMG]

  Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

  - Olet Vaufoorumin jäsen ja sinulla on nimimerkki.
  - Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi (eli täällä tammikuisissa) vähintään 30 viestiä.
  Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
  - Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.

  Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla.
  Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä adminille yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

  HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin, todennäköisimmin illalla!
  Kun sinut on lisätty ryhmään:


  - Saat ylläpitäjältä ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
  - Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
  - Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
  - Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu vain aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
  - Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
  - Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisinkin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
  - Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla! Tarkastelemme kahta viimeistä kokonaista kalenterikuukautta, mutta ylläpitäjälle voi ilmoittaa myös käyttäjiä, jotka eivät ole täyttäneet viime kuussa aktiivisuusvaatimusta. Tällöin kyseistä käyttäjää muistutetaan asiasta. Poikkeuksena täysin hiljentyneet jäsenet; jos kuukauteen ei ole kirjoittanut yhtäkään viestiä, seuraa ryhmästä poistaminen.
  - Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa ryhmästä poiston jälkeen 5 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
  Viestit voit kirjoittaa foorumille minne haluat, poislukien salaiset ryhmät. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 5 viestiä, lähetä pyyntö ylläpitäjälle.
  Last edited: 14 kesä 2021
 2. Vilja. Tuttu foorumilla Tammikuiset 2022

  Muutama kysymys. Tarkoittaako tuo "lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut" sitä, että lista sulkeutuu helmikuussa 2022? Ja jos se oma lasketun ajan päivä muuttuu, niin silloin sen varmaan voi vaan laittaa listauksessa uuden päivän kohdalle ja poistaa omat tiedot väärältä päivältä? :) Itselläni siis hoitoalkuinen raskaus, ja en ole ihan täysin varma, tulkitsinko LA:n oikein :wideyed:
 3. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Hei!
  Kyllä, lista sulkeutuu helmikuussa 2022. Jos on kutina, että haluaa jutella molemmissa lasketun ajan ryhmissä, tai ei vielä tiedä kummassa haluaa jutella, voi kumpaankin listaan lisätä itsensä etukäteen.:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Uudet 1.6.2021 voimaantulevat säännöt päivitetty aloitusviestiin.

Jaa tämä sivu